22.BÖLÜM

45 0 0
                                    

Oyunlarda Toplam 10 kişi kalmıştık.Her an öleceğim korkusuyla yaşıyordum.Peter yanıma geliyor.'Kris biraz daha sabret' diyor.Daha fazla dayanamıyorum.Ellerim, yüzüm sürekli terli üstümde 3 kat giysi var. Benim endişe ettiğim Müttefiklerden birini seçmeliyiz. ya Beatrice ya da Liam olmalı diğerlerine hiç güvenmiyorum.

Arenada bir tepede şimşek çakıyor.ve sürekli bir Çığlık duyuyorum. ve yine Top sesleri, Oyunlarda uyumaktan başka bir şey yapmadık.Acıktık ve sürekli yemek aradık.Oyunların Kolay olduğunu tahmin etmemiştim.Anlaşılan Paylor Eans biraz Kolaylaştırmıştı. Başkan Eans'ın beni ilk gördüğündeki yüzünü hatırlıyorum.Cin gibi gözleriyle sürekli bana bakıyordu.'Kris bak Hindistan Cevizi yer misin? ' diye soruyor. Beatrice,'Yok saol belki zehirlidir.Sende yemesen iyi edersin ' diyorum.Gülümseyerek. Hindistan Cevizini hiç sevmiyordum.Kokusu ve o kabuğuna dokunmak beni tiksindiriyor.13.Mıntıkada insanlar çok seviyor.Hatta Babamın ve Annemin Bizim eve ilk Hindistan Cevizi alışını hatırlıyorum.Capitolden ucuza getiriliyor.Mıntıkadaki insanlara ise pahalı satıyorlardı.Sıkıntıdan Başımı öne eğdim.Ve ayakkabımın bağıcını söktüm.Sonra tekrardan bağladım.

Peter yanıma koşarak geldi.'Nick ölmüş kıyıda bıçaklanmış'dedi.Ve sonra yine top sesi                                 '5 kişi' dedi.Peter.

AÇLIK OYUNLARI :BAŞKENT DÜŞTÜ  (BİTTİ)Where stories live. Discover now