14.BÖLÜM

98 3 2
                                    

İplerin Kopacağa güne sadece 8 saat kalmıştı.12.mıntıkadan 1.000 isyancı savaşa katılmak istedi. diğer mıntıkalardan ve Capitolden gelenlerle birlikte toplamda 12.000 kişi olacaktı.Tüm dünyanın Bu savaştan haberi vardı.Savaşın Lideri olarak 12.mıntıkanın türlü yerlerine bomba ve tuzak koydum.Bu savaşta sadece 1 taraf galip gelecekti o da ben olacaktım.'Kristen kendine dikkat et' dedi.Annem üzgün bir şekilde Yatağıma doğru giderken kapının kenarındaki kıymık elime battı. ve ağrı yaptı bu hiç hayra alamet değildi.yorganımı açtım ve Rahat bir uykuya daldım.

12.MINTIKA 13:05 1.CAPİTOL SAVAŞI İşte tam istediğim gibiydi.Tom Wilson tam karşımdaydı beyazlara bürünmüştü.Ben ise Meşhur Alaycı Kuş kostümü giydim.saçlarımı örgü yapmadım sadece saldım.Capitolden 15.000 kişi gelmişti.12.Mıntıkada yaşayanlar 13.mıntıkaya yeraltına indiler.Savaşın Lideri olarak ben önde duruyorum Abim Herald arkamda ve onun yanında Candace benim sağımda Peter solumda Johnny vardı.Başkan konuşmaya başladı.'Sevgili Alaycı Kuş her şeyi yıkan yok eden bu savaşı ben istemedim. sen ve isyancılar istedi.ve çoğunuz birazdan ölecek yaralanacaksınız Vazgeçme şansınız hala var.'dedi.ben ise sinirli sinirli 'aslaa asla bu yoldan dönüş yok dimi İSYANCILAR'dedim.ve isyancılar bağırarak Evet dediler.'Siz istediniz' dedi. Wilson Ardındansa Çığlıklar duyuldu.ve herkes birbirine girdi.Ben ise Wilson'ın karşısında dururken birden bağırarak üstüne hücum ettim.Wilson'da bana doğru hücum etti.Ben üstüne koşarken Okum ve yayımı kullandım ve Wilson'ı hedef aldım. ve onu vurdum.Ok tam kalbine gelmişti. ve direk yere yığıldı.Ardından bombaları devreye soktum ve savaştığımız alandan tüm İsyancıları çıkardım.Sonrasında Bomba patladı Ve 12.Mıntıka aynı 48 yıl önceki gibi Harabe oldu. etrafıma baktım. Johnny yoktu Josh da ve Koba'da yoktu.Candace yanıma ağlayarak geldi.'Kris onlar ve Mia öldü.' dedi.Yerle bir olmuştum en iyi 4 arkadaşım bir hiç uğruna ölmüştü.Ağlayarak Büyükannem Katniss'in evine yol tuttum.Evin kapısı açıktı.ve yerde ölü 3 kişi daha gördüm.Daha fazla acıya katlanamazdım. onlara yaklaştım Ellerim titriyordu.Onlarda ölmüştü.Annem, kardeşim ve Büyükannem öldürülmüştü.gözyaşlarım sel olmuştu. daha fazla dayanamadım ve Bayıldım.

'Hey Kristen iyi misin ?' bu sesi hemen tanıdım.Abim Herald'dı. sessizce ' İyiyim ' dedim. 'Neredeyim burası neresi' diye sordum.'Kris Şu anda 16.Mıntıka'dayız. bizi hemen buraya yerleştirdiler.Tom Wilson ölmüş ve Bütün Capitol senin peşinde 12 ve 13.Mıntıkaları yerle bir ettiler. sen bayıldıktan sonra herşey yerle bir oldu.' dedi acılı acılı Tom Wilson'ı öldürmüştüm. ondan kurtulmuştum tabi bunun bedeli ağır olacaktı.Herald yanımdan uzaklaştı ve Peter'la Candace geldi. Candace'ın gözleri ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. 'İyisin değil mi Kris? ' dedi Peter hiç iyi değildim ama yinede 'İyiyim' dedim.'Bütün Capitol Karıştı. ve şimdide Paylor Eans adında biri çıkıp yeni Başkan benim demiş Aslında Katie Başkan olsa daha iyi' dedi Peter, Paylor Eans' da kim di 'Ahh hadi ama yapma o Kaltak mı Başkan olacak 'dedim. Peter gülümsedi.'Kaç gündür burdasın biliyormusun' dedi.bana, sadece 2 saat falan kalmışımdır diye tahmine ediyordum' Kaç gün' dedim sessizce Peter ise Gülerek ' 5 Gündür burada Baygın yatıyosun Öldün sandık ama şükürler olsun öyle değilmiş' dedi. ben ise ' Keşke orada ölseydim.Neden ölmedim ki Ölmek herkes için iyi olurdu.' dedim.Ardında Katie geldi.' Lanet Olsun Yeni Başkan seçilmiş' dedi 'Ama Paylor'ı Tanımıyorlar nasıl seçtiler ki' dedim sessizce Katie ise bir kaşını kaldırdı.' Nasılmı Tüm Capitol' e seni bulup öldüreceğini söylemiş' dedi.

AÇLIK OYUNLARI :BAŞKENT DÜŞTÜ  (BİTTİ)Onde histórias criam vida. Descubra agora