23.BÖLÜM

43 0 0
                                    

Yanımıza 1 çocuk geldi.Tahminen 15li yaşlarda Kısa saçlı, iri yapılı Ve beyaz tenli Siyah gözleriyle bize korkarak baktı.'Arkadaşlarım öldü. Galiba tek düşmanınız benim' dedi.Ağlayarak Peter'la göz göze geldim.Zor bir kararın eşiğindeydik. bütün bunlara bakarken Çocuğun arkasında 3 tane Dev köpekler çıktı.Vahşice bize bakıyorlardı.Salyaları akıyor. ve hırlıyorlardı. hepimiz bir köşeye toplandık.'Sessiz olun ben saymaya başlayınca koşucaz' dedi Peter Beatrice korkudan titriyordu.

"3,2,1 koşun!"diye bağırdı,Peter ardından koşarak onu takip ettik çocuk en arkadaydı.Her an ölebilirdi.Nefes nefese baya koştuk.Tabi ki sonu ölüm.

Köpekler çocuğu paramparça etmişlerdi.Korkuyordum.Yine bedenimi o titreme ele aldı.Belden aşagımı hissetmiyordum.Yağlı saçlarımı ellerimle düzeltiyorum.2 haftadir banyo yapmıyordum.Artik o pis kokudan dolayı kendimden iğreniyorum.

"burada ki son gecemiz" dedi.Peter, doğruydu.Birini seçmemiz lazim Ya liam ya da Beatrice olacaktı."neyse yarin konuşuruz İyi geceler" dedi ve yanağıma bir.öpücük kondurdu.

Sabah kalktıgımda Arenada yağmur yağıyor.ve sürekli.şimşek çakıyordu.Arenada son günümüz olduğu için biraz dolaşıyoruz.

Beatrice elinde bir baltayla geliyordu.bir ara yolda durdu.Bende yayim ve okumla onu nişan aldım."Hadi Vursana beni ne bekliyorsun!" dedi Bağırarak Oda baltasıyla arenanin güç duvarını nişan aldì.Bende o oraya vurmasın diye Beatrice'e vurdum.Ancak geç olmuştu.sadece"Sizi Tebrik" sözünü duydum.Ardından Tüm arenayı Alev ve karanlık sardı.

AÇLIK OYUNLARI :BAŞKENT DÜŞTÜ  (BİTTİ)Where stories live. Discover now