Rüzgar' ı Kıskandırma Günü

16 0 0
                                    

Hemen sayfasına girdim ve gördüklerim karşısında ufak çaplı bir şok geçirdim. Çünkü bütün resimlerinde farklı farklı kızlar vardı ve hepsiyle çok samimi duruyordu. Sinirlendiğimi anladım da ne yapıyorum diye sordum kendi kendime. Hayır yani banane ki ? Kendi kendime gelin güvey oluyorum. Neden bilmiyorum ama yarın okulda onu kıskandırmak istiyorum. Bizim tayfa gittikten sonra yine sıkılmaya başladım. Saat 23:25 di. Yapabileceğim en iyi şeyi yapıp uyumaya karar verdim. Pijamalarımı giydim ve kendimi uykunun huzurlu kollarına bıraktım.

***

Alarm sesiyle uyandım yine. Bugün güzel olmalıyım çünkü bugün Rüzgarı kıskandırma günü. Evet evet bugünü Rüzgarı kıskandırma günü ilan ediyorum ksgfahfahjf. Serbest giyinsem kimse karışmazdı. Çünkü orası eniştemin okulu. Yataktan doğruldum ve banyoya gidip rutin işlerimi hallettim ve dolabımın önüne geçtim. Üstüme siyah göbeği açık ve göğüs dekolteli bir body giydim. Altıma kot bir pantolon ve ayakkabı olarak siyah dolgu topuklularımı giydim. Kırmızı ceketimi de almayı ihmal etmedim. Saçlarımı düzleştirdim ve eyeliner çektim. Telefonumu ve siyah okul çantamı alarak aşağı indim. Teyzemi öpüp yola koyuldum.

***

Sınıfa biraz geç girmek istedim çünkü bütün gözlerin bende olmasını istiyorum. Zaten buna pek bir çabayı gerekmiyor ama olsun. Ben işimi garantiye alayım. Zil çalalı 5 dakika oldu. Sanırım artık girebilirim. Kapıyı tıklatmadan sınıfa daldım ve istenilen sonuç başarılı. Yine herkes bana bakıyordu. Sınıfta Rüzgarı görünce hafifçe sırıttım. Yüzünde şaşırmış gibi bir his vardı. Hocadan izin isteyerek Rüzgarın yanına geçtim. Hala bana ağzı açık bir şekilde bakıyordu. Ama bana sinirli olduğu da belliydi. Hiçbir şey demedim. Herzaman yaptığım şeyi yapıp kafamı sıraya koyup uyumaya çalıştım. Tam dalıyordum ki kafamda hissettiğim ellerle irkildim. Şaşkınlıkla gözlerimi araladım. Rüzgar saçlarımla oynuyordu ve ben bundan çok hoşlanırım. Yüzünde tarif edemediğim bir mutluluk vardı. Onu böyle görmek beni dahada heyecanlandırdı. Onu seviyordum. Bu apaçık belliydi işte. O kadifemsi sesiyle konuşmaya başladı.

- Iyi ki varsın Meltem. Seni seviyorum.

Söylediklerini hafızama bir bir yerleştirdim. Çünkü bir daha böyle bir sahne olmayabilirdi. Hala benden cevap bekliyordu.

+ Bende seni seviyorum. Dedim ve uyumaya başladım.

PAPATYA KADINIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin