Tayfa

9 1 0
                                    

- 2 GÜN SONRA -

Yine o kahredici ses. Alarmı yere fırlattım ve yataktan doğruldum. 2 gündür hiçbir şey yapmıyorum. Cumartesi günü Yağmur la alacakaranlık serisini bitirmiştik ve ondan sonra evine dönmüştü. Ahh yine bir okul günü. Ve sıkıcı gün başlıyor !! Yataktan çıkıp banyoya ilerledim ve dişlerimi fırçaladım. Dudağıma ahududulu parlatıcımı sürdüm. Saçlarımın doğal hali dalgalı olduğu için saçlarımı tepeden topladım. Formalarımı giydim ve işte hazırım. Telefonumu aldıktan sonra aşağıya yavaş adımlarla indim. Teyzem kahvaltı hazırlıyordu. Yanağına bir öpücük kondurup masaya oturmadan portakal suyumu bir dikişte içtim. Teyzem ve enişteme görüşürüz dedikten sonra okulun yolunu tuttum. 5 dakika sonunda okula gelebildim. Ah yine o meraklı bakışlar üstümde. Onları takmadan yürümeye devam ettim. Bizim tayfa da bahçede oturmuş konuşuyorlardı. Yanlarına yavaş adımlarla gittim. Kerem beni görünce sıkıca sarıldı. Kerem benim 5. sınıftan beri arkadaşım. Her bokumu biliyor. Kumralımsı saçlarını karıştırdım ve yanağını öptüm. Bizim tayfa 7-8 kişilik. Hepsini ayrı ayrı çok seviyorum.

- Yağmur malı nerede ? Dedim sesimi neşeli tutmaya çalışarak.

+ Bilmem ki dedi Nida. Nida yı da çok seviyorum. O da benim kadar güzel. Egom batsın asdfghjkhj

Yağmura mesaj atmayı düşündüm. Çünkü onsuz bu okul hiç çekilmez. Telefonumu çıkardım ve aklıma sinsi bir fikir geldi. Yağmurun hiç sevmediği espriyi yapacaktım. Mesaj bölümüne girdim ve yazmaya başladım.

Dans eden unicorn ;
Adım yağmur ama yağmıyom. Puahaha nerdesin lan götü boklu?

Mesajı gönderdikten sonra 3 dakika içinde cevap geldi.

Gelen ; Dans eden unicorn ;
Ya amk şu espriyi yapma valla ağzına kürekle vurcam. jsgvajaga Geç kaldım ya gelirim 3. derse.

Mesajı okuduktan sonra telefonu cebime sıkıştırıp bizim tayfayla sınıfa çıktık. Ders başlamıştı ama Rüzgar yoktu. Ah hadi ama. Bende fırsattan yararlanarak kafamı sıraya koydum ve uyumaya başladım.

***

Ders sonunda bitti ve eve gelebildim. Malesef ki Rüzgar okula gelmemişti. Bizde bizim tayfayla evde buluşucaz. Hemen hazırlanmak için dolabımın önüne geldim. Dolaptan bir tane kot şort ve göbeği açık pembe beyaz çizgili t-shirt giydim. Ayakkabı olarak siyah dolgu topuklu bir ayakkabı giydim ve saçımı da ev topuzu yaptım. Yarım saat sonra bizim tayfa geldi. Yanlarında pasta getirmişler. Bu anı ölümsüzleştirmek için resim çekilip instagrama attım ve gördüğüm şey karşısında şoka uğradım. Rüzgar Ersen fotoğrafı beğenmişti. Hemde saniyesinde. OMG !

PAPATYA KADINIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin