Nefret , Öfke ve Hüzün

22 2 0
                                    

- NE ? Dedim bağırarak. Herkes bize bakıyordu. Lanet olsun. Zaten gözde olmayı hiç sevmiyorum. Ama şimdi itiraf etmek gerekirse bende biraz hoşlanıyorum. Şimdi Allah için yakışıklı çocuk hsfjgajgsf

+ Duydun beni. Seni seviyorum.

- Ama ben sevmiyorum dedim. NE ? Sevmiyorum mu dedim. Yalann. Kuru iftira. Seviyorum işte. Hatta deliler gibi aşığım. Rüzgara baktığımda yüzünde sadece belirleyebildiğim 3 duygu vardı ; Nefret , Öfke , Hüzün. Hiçbir şey demeden alışveriş merkezinden çıktı ve gitti. Ah yeter ama beni bırakıp çekip giden 2. erkek. Kasa arka tarafta. Bu üstümdekileri almak istiyorum. Kasaya yöneldim ve kredi kartımı çıkardım. Ama sarışın kasiyer kartı almadı.

- Hanımefendi üstünüzdekilerin parasını az önce çıkan beyefendi ödedi. Dedi. Ne? ah ben çocuğa haksızlık etmişim. Of hep benim başıma gelir zaten böyle talihsiz olaylar. Teşekkür edip çıktım. Ah ben şimdi nasıl özür diliyeceğim bu çocuktan ? Bende telefon numarası bile yok. Lanet olsun. En iyisi pazartesi günü okulda dilemek. Şu an eve gitmekten başka çarem yok. Alışveriş merkezinden çıktım ve bir taksi çevirip evin adresini verdim. Telefonumu da çıkarıp Katy Perry - The is how we do dinlemeye başladım.

PAPATYA KADINIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin