-BÖLÜM 60-

597 57 12
                                    

Multimedya'da ki fotograf öylesine konulmuş bir fotoğraftır. Iyi okumalar :*

Çok heyecanlıyım! Bugün Gray-sama'nın doğum günü! Her şey mükemmel olmalı. Erza çilekli pastayı yapmaktan sorumlu tabii yaparken yemezse, Lucy ve Natsu süslemeleri yapacaklar, Lyon ve Yuna da içecek ve diğer yiyecekleri alacaklar. Ben de gidip hediye alacağım. Bu arada onu kim oyalayacak derseniz o kişi Jellal olacak. Gray-sama ya uygun bir hediye bulmam gerek. Veya onu kendim yaparım! Evet evet! Ne yapacağımı buldum.

(PARTİ ZAMANI)

Gray-sama'nın gözlerini bağladım. Parti otelin kafeteryasinda olacaktı. Içerisi karanlık olduğu için Gray-sama'nın gözlerini (içeri girdikten sonra tabii) açtım.

-Süprizin bu muydu? Karanlık bi oda mı?

Bir anda ışıklar açıldı ve... SÜPRİZ!

-İYİ Kİ DOĞDUN GRAY!

-Çocuklar harikasiniz!  (Y.N: Oha onu Gray mi söyledi?! Kendi yazdığıma şaşırdım.)

-İyi ki doğdun Gray-sama!

Boynuna atladım.

(PARTİ BITER)

Bir sepete piknik için gerekli olanları doldurdum. Romantik olma işini genelde erkek yapar ama bugun Gray-sama'nın doğum günü. Tam ay manzarasını gören bir yer bulmuştum. Örtüyü cimlerin üstüne serdim ve yanımda getirdiklerimi üzerine yerleştirdim. Mumları yaktım, şarap şişesini çıkarttım. Sonra gidip Gray-sama yi aldım.

-Vay canına Juvia b-burasi harika görünüyor.

-Teşekkürler Gray-sama. Iste buda benim senin için hazırladığım doğum günü hediyesi. Ve...

Sepetten hepsinin üzerinde farklı notlar yazan kurabiyeler çıkarttım. 

Hmm bi bakalım canım sıkıldı ve ben de bu yüzden hikayeyi burda kestim >:D neyse bir dahaki bölüme daha uzun yazarım. Öpüldünüz mucks :*

SU & BUZWhere stories live. Discover now