Capitolul 3 Intalnire cu Vedetele

1.2K 37 3
                                    

In masina in drum spre concert am intrat pe twitter de pe telefon, dupa care ca de obicei ce fac in toate aceste luni, ma uit sa vad daca Harry mi-a raspuns, dar nimic ca pana acuma.  Asa ca hotarasc sa-mi actualizez starea pe twiiter. "In drum spre  cea mai tare zi din viata mea, 18 ani pe care ii iubec, Love you all" .  Mi-am luat apoi castile dupa care le-am introdus in telefon si am derulat cu degetul touch'ul telefonului in a cauta melodia potrivita ca sa o ascult. Intr-un sfarsit am gasit melodia perfecta, cu toate ca era un pic cam trista asa dar si erotica as pute spune eu. Under este una dintre melodiile pe care le iubesc, si pur si simplu ascultand muzica timpul trece mai repede si asa nu o sa ma mai gandesc la lucruri rele ci la momentul cand o sa-i vad pe baieti, my idols, my heros. IIiiiiiippp.. abea astept acea clipa la care visez de foarte mult timp, deci nici acuma nu-mi vine sa cred ca ai mei mi-au facut bucuria de a merge la concertul lor. Probabil ca lacrimile imi vor curge instantaneu imedia ce le voi auzi vocile, imediat ce le voi vedea chipurile lor ca de inger intruchipate pe scena aia, iar eu... eu acolo stand nemiscata, privindu-i cum isi lasa energia lor peste multimea de fani ce tipa intr-una 1D-1D-1D... Acel moment, cand simti in interiorul tau cum acei fluturi explodeaza practic in tine.. iar mici furnicaturi care te tapeteaza in tot corpul, iar parul de pe maini ti se ridica in mod normal de pe maini, la glasuirea a cinci voci uimitoare, splendide si mirifice. Gandindu-ma intr-una la asta, la acel moment glorios si totusi inspaimantator, am adormit. Somnul cel profund si adancit m-a luat imediat ce am inceput sa-mi imaginez momente fericite pe care am se le practic chiar astazi de majoratul meu la concertul baietilor. 

 Dupa 20 de minute:

- Criss.. Crisuu, Cristinaa...   -sopteste tata catre mine pentru a ma trezi-

- Mmm...   -spun eu buimaca-  Ce este ? 

- Haide, am ajuns!   -imi spune tata in timp ce ma misca pentru a ma trezi si a iesi din masina-

- Ce ?!   -spun eu tipand un pic, dupa care ma ridic fulger si ies din masina- 

- Da, haide misca-te..   -spune tata in timp ce scoate bagajele din portbagaj-

- Madrid, am ajuns!   -spun eu in timp ce-mi ridic mainile in sus si inspir aer adanc in piept-

In sfarsit, nu pot sa cred ca am ajuns, oare cat este ceasul? Doamne e aproape intuneric, OMG.. trebe sa ma pregatesc. 16:30, Oohh my Gosh.. trebe sa ma pregatesc... Doamne atat de mult am parcurs pe drum?! What the fuck is this ?!!! 

- Haide scumpo..  ajuta-ma te rog..   -spune tata catre mine in timp ce cara bagajele-

- Acuma Daddy, imediat!   -spun in timp ce ma duc sa-l ajut cu bagajele si tot ce mai trebuia-

Dupa ce am urcat in hotelul rezervat de catre tata, si am asezat toate bagajele, am despachetat, dupa care m-am bagat la dus, lasand ca apa calda sa curga usor pe pielea mea rece si albicioasa. Lasand ca apa calda sa-si faca treaba, in timp ce eu ma masam suor cu sapaun pe spate si umeri. 

Dupa ce am terminat cu dusul, am iesit din cabina, acoperindu-mi corpul cu un prosop de culoare neagra, apoi m-am indreptat spre dulap, unde desigur va da-ti seama ca mama a despachetat tot ce mai ramasese in bagaje in timp ce eu eram la dus.  In fine, am cautat in dulap hainele potrivite pentru concert. Imi aleg din dulap, o tricou negru care scria pe el cu alb One Direction , o pereche de colanti luciosi, o pereche de bocanci negri cu tinte pe ei, si o camasa in carouri de culori inhise. Parul mi l-am lasat desfact, voiam sa mi-l indrept cu placa dar nu am mai stat asa ca mi-am lasat buclele sa cada pe spetele meu, mi-am bagat castile in ureche din nou selectand melodia They Don't Know About Us. O ador si pe asta la nebunie. Dupa ce m-am machiat putin negru si m-am imparfumat am iesit pe usa de la hotel, am coborat scarile dupa care am dat de tata si de mama care ma asteptau afara pentru a merge la concert. 

Yes I will be Mrs. StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum