Capitolul 27 Please, come back to me

413 17 0
                                    

Eram atat de speriat, atat de ingrijorat si nu stiam cum sa recationez la vestea data de domnul doctor. Inima imi batea atat de tare incat mai avea putin si imi iesea din piept. Eram agitat, tremuram abe adaca mai scoateam un cuvant pe gura.. simteam un gol adanc in stomac ce ma framanta si era ca si cum simatema ca ea a patit ceva, si ma pregateam sa vars raul de lacrimi ce mai avea putin si se scurgeau din ochii mei. Simteam cum ca ceva rau s-a intamplat dar nu eram sigur pe mine nu eram sigur daca ea e bine sau nu, imi doream ca banuielile mele sa nu fie adevarate ci sa ma insel. Ea sa fie bine, treaz ais gata sa o strang tare tare in brate sa o umplu de saruturi si sa-i spun ca de mult regret ca nu am avut grija de ea, sa-i spun cat de mult o iubesc. Dar teama pe care o simteam mereu era in urma mea ca o umbra ma facea sa ma gandeasc la ce-i mai rau. Nu puteam sa nu simt ca ea a patit ceva , nu puteam dar totusi incercam sa gandesc pozitiv.


- Umm.. ne pare rau dar domnisoara Cristina a intrat in coma cerebrala. -spune doctorul catre Harry-


- C...c..ce? Nuu...nu..nu poate sa.. Nuuuuu.. -acesta incepe a tipa din rasputeri de durere-


- Frate calmeaza-te! Va fi bine.. -il incurajeaza Zayn-


- Nu va fi Zayn!!! Ea...ea.. o pierd Zayn.. o pierd.. -spune acesta incepand sa aduce un set de lacrimi pe fata sa-


- Harry incearca sa gandesti pozitiv, ea e acolo si vrea sa fi tare indiferent de situatie, trebuie sa ii fi alaturi ..


- Zayn, e in coma! In coma.. nu o pot pierde..nuunununu.. Ea nu.


- Frate calmeaza-te te rog, trebuie sa fi puternic, pentru ea. -ii spune Liam ridicandu-l de jos-


- Nu pot cand stiu ca ea e acolo in coma, ajutata de niste aparate pentru a mai putea supravietui, intelegi ? O vreau aici, cu mine, langa mine sa o strang tare in brate sa-mi cer iertare sa-i spun cat de mult regret.. intelegi Liam ? intelegi ? Nu o pot pierde acuma nu tocmai acuma. -spune acesta in timp ce da cu pumnu in perete si izbucneste mai tare in plans-


- Domnule Styles? -il striga doctorul-


- Ce este ? -spune acesta cu o speranta in ochi-


- Tocmai am aflat din analizele domnisoarei Cristina ca este insarcinata in 2 luni, iar daca este in coma.. peste 7 luni va trebui sa-i scoatem copilul, nu stim daca va putea supravietui fatul cat timp ea este in coma nu poate fi hranit si nici alaptat atunci cand il vom scoate.


- Nuu..nuu.. Criss te rog.. trezeste-te iubito te implor.. pentru mine, pentru noi te rog.


- Ne pare rau.. coma poate dura, saptamani, luni poate chiar ani. Totul depinde de ea, viata ei atarna intr-un fir de ata. Starea ei e grava, a fost traumatiza-ta atat psihic cat si fizic. A fost injunghiata de cel putin 10 ori, biciuita extram de grav, si impuscata de 5 ori. I-au fost afectate organismele viatel, iar doua dintre coastele ei sunt rupte si la fel si piciorul drept. Nu stim daca va supravietui.. pe de alta parte socul e imens daca se va trezi..


- Cum adica ? -intreaba Harry speriat-


Yes I will be Mrs. StylesWhere stories live. Discover now