O noua fericire 53

241 10 0
                                    

Eram la mine in camera schitand ceva pe o foaie, stand in pat in pozitie turceasca, ascultand muzica , si privind cu nasu in mica mea agenda unde imi faceam tot timpul cate un desen. Gandindu-ma cum sa-mi creionez viata intr-o forma frumoasa, exact cum conturez acuma formele siluetelor pe care le schitez pe foaia alba din agenda mea. Totul ar fi mult mai frumos daca lumea ar prinde un pic de contur, de culoare, in care toti sa schiteze pe fetele lor cate un mic zabet imbibat de o splendoare miraculoasa. Poate ca nu ar trebui sa ma mai gandesc atata la necazuri si la toate celelalte probleme ce nu-mi dau pace, poate ca ar trebui sa ma axez pe un singur drum de acum in colo, drumul pe care voiam sa mi-l desenez de mult, din prima zii in care am implinit cei 18 ani, pe care nu am sa mai pot sa-i recuperez sau bucura. Stiu.. 18 ani nu implinesti toata viata ci doar o data, doar o singura data ii sarbatoresti. Inca nu pot uita ziua cand l-am cunoscut pe Harry, nu pot uita ziua in care mi-am vazut idolii pentru prima data in viata mea si am ascultat cu drag melodiile ce imi transmiteau acele mesaje vibrante, acele mesaje si sentimente de tristete si iubire combinate intr-un amestec al muzicii ce emana energie si multe zambete calduroase. Stau in pat privind catre ferestra , uitandu-ma la verdele pur al natrurii, inchizand ochii si simtind cum sunt una cu natura simtind vantul lin ce intra usor pe marele patrat din perete, si usor usor imi taie colturile fetei simtind  mici furnicaturi. 

 Raman nemiscata, simtind in interiorul meu o vibratie ca o energie ce trecea prin mine si ma facea sa ma simt bine, ma simteam atat de bine incat nu-mi venea sa mai deschid ochii, ma simteam intr-o alta lume, in lumea mea. Trag usor aer in piept , mirosul proaspat al naturii intrand incet in narile mele, dandu-mi o senzatie placuta de confort , zambind usor. Simt cum vantul imi patrunde pielea, atingand cu mana zona , apoi simt cum tot corpul meu se raceste , simtind frigul, simtind ca sunt cu totul pierduta.. dar ma simteam cum am mai spus bine. 

 Imi crap usor buzele inghitind in sec, simtind acel nod in gat ce-mi tai instant respiratia, sufocandu-ma, neputand sa ma misc, scotand mici gemete de frica sau durere, era ca si cum inghetasem toata iar corpul meu prinse-se radacini de pat, ma simteam ca intr-un cub de gheata unde frigul intra in corpul meu, ca si cum urma sa ma transform in Craiasa Zapezii..dar nu asta urma sa se intample. 

Deodata simt atingerea calda a unei persoane pe umarul meu, ce-mi incalzeste imediat corpul, inima, sufletul, buzele, mainile.. aud mii si mii de voci dar, nu inteleg ce ziceau, la ce se refereau. Incerc sa deschid ochii dar nu puteam, nu reuseam sa ma mai desprind de acea lume. Simt mai apoi doua maini calde, mai bine zis infierbantate pe talia mea ce ma strangea si brusc deschid ochii speriindu-ma si uitandu-ma in jur, vazandu-l pe Harry langa mine care imi spunea sa ma trezesc din visat. 

 - Iubito esti bine ? Pari agitata .         -imi spune acesta magaindu-mi lin fata i privindu-ma in ochi-

 - Da sunt oke de ce ?                                -ii zambesc usor-

 - Pai gemeai de durere sau de frig nu stiu si pareai speriata asa ca m-am panicat ca nu stiam ce ai . 

 - Nununu.. sunt oke, am lasat fereastra deschisa si s-a.. s-a facut frig. 

 - Sigur esti bine ? 

 - Dada stai chill e oke. 

 - Ce desenai aici ?                          -imi i-a agenda pentru a privi paginile schitate de mine-

 - Sunt cateva schite facute de mine , mai am si altele , sunt despre design vestimentar.               -ma ridic punandu-mi o patura peste mine de frig-

 - Sunt superbe. 

 - Da dar nu si realiste.             -rad usor-

 - Ba da. Te-ei gandit sa le si realizezi. Nu stiu sa-ti deschizi un atelier si sa creezi chiar tu aceste hanei pe care le desenezi ?

Yes I will be Mrs. StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum