Capitolul 47 Dezvaluirea

253 14 2
                                    

O aveam pe Taylor in  fata mea, simting cum soarta e de partea mea, simtindu-ma in sfarsit bine. Acuma o pot face sa plateasca pentru tot ceea ce mi-a facut, va simti pe propria ei piele ce inseamna durerea ce inseamna ca in fiecare zi sa fii taiat la vene, sa fi strapuns cu un cutint in carne, aceasta despicandu-se incetu cu incetu, prelingandu-se pe pielea ta snagele fierbinte ce-ti ardea in vene stiind ca nu poti riposta, stiind ca nu te poti apara cu nimin si ca o sa te singi incetu cu incetu, simtind cum inima iti este smulsa din piept si aruncata. Simtind acea durere ce te apasa, si te macina toata viata, 2 luni petrecute in iad alaturi de curva asta ambulanta ce mi-a distrus si ruinat orice speranta o mai aveam.  Furia ce crestea in mine era una incomparabila, tot sangele fierbea in mine simtind ca o sa-mi pierd controlul si o sa o snopesc in bataie. Dar ma abtineam cu greu sa nu fac o nebunie, si credeti-ma ca.. din greu ma abtineam. Dar acuma a sosit momentul cel mult asteptat, in care ea va plati si isi va inghiti cuvintele. 

 - Acum e momentul ca toti sa aflati cine e Taylor Swift cu adevarat, adevarat ei fata!                      -spun in timp ce scot telefonul si arat la toti pe un panou filmarea-

 -  Nn...n..nu o credeti... Spune numai miciuni..                          -spune aceasta agitata-

 - Aaa da sigur, inceteaza sa mai faci pe nevinovata nu-ti iese Taylor. 

 - Nu fac pe nevinovata, va rog nu o credeti vrea doar sa ma puna intr-o lumina proasta sa-mi distruga imaginea...                                    -aceasta se face ca plange-

 - Nu te mai preface...                          -o trag de par tare, punand-o jos-

 - Aaauuu...                                  -se vaita aceasta-

Toti isi indreapta privirile spre panou si vad toate scenele in care Taylor m-a traumatizat in care si-a batut joc de mine si m-a facut sa ma injosesc cel mai rau in fata ei, dar acuma a venit randul ca ea sa fie injosita in fata mea. Toti fanii ei ... si nu numai fanii incep sa arunce in ea cu tot ce apucau, hartuind-o si scotand sunete rele pe gura injurand-o si aducand vorbe rele la adresa acesteia. Dupa ce mi-am facut treaba bine, zambesc mandra si o las acolo plangand si simtind cum pulsul ii bate la maxim, cum inima ii iese din piept si durerea ii patrunge carnea despicand-o. 

Dupa ce plec de la locul faptei, vad cum ziaristii se indrepta spre mine si la fel si  reporterii cu camerele de filmat pentru a-mi cere interviu. I-am refuzat pe toti margand nervoasa mai departe , indreptandu-ma spre casa, luand o sticla de Tequila si incepand a bea, inchinzandu-ma in camera mea plangand si bucurandu-ma de o misiune implinita in care mai sunt si urmatoarele, in care toti cei ce mi-au facut rau vor suferii cum am suferit si eu. 

 La studio la baieti:

 - Harry cu ce incepem frate ?                   Liam asezandu-se pe scaun si punandu-si castile la urechi-

 - Pai incepem cu Girl Alimghty ce spuneti ? 

 - Oke suna bine...                                  -Liam-

 - Da haideti!                               -Louis hotarat-

 - Mmm.. incep stirile .                                 -Niall mancand*

 - Mm.. ia haideti sa auzim si dupa ne apucam.                                       -Harry pregatand chitara-

Stirile:

Astazi la ora 12:30 faimoasa cantareata Taylor Swift si-a dat aramape fata, in momentul cand tanara artista Cristina Martinezz, i-a dezvaluit marele secret si mai ales ceea ce a chinuit-o ani de zile. Tanara a dezvaluit intregii lumi cum Taylor a sechestrat-o timp de 2 luni unde a traumatizat-o practic in tot acest timp. Cristina a avut ba chiar si o filmare unde acolo se vede tot ce tanara cantareata Taylor Swift i-a facut, din .. gelozie pentru Harry Styles ar spune cativa dintre martori. Se pare ca Cristina avea o relatie cu Harry Styles, iar Taylor fosta cantaretului nu a suportat acest lucru asa ca a intervenit intre ei pentru a-i desprat efacand-o sa actionezoi si sa decurga la metode drastice si extreme. Cristina a mai dezvalui faptul ca Taylor lucreaza ca prostituata intr-un bar unde seful acestuia este seful unei mafii care detine o putere imensa. Acesta fiind amanta sefului barului, mai multe detali aflati in cateva minute, pana atuncia aveti cateva imagini de la locul faptei.    -"Sfarsitul Stirilor" 

Yes I will be Mrs. StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum