Capitolul 33 Iarta-ma te rog

311 14 5
                                    

Am luat lama in mana, inchizand usa de la baie, privindu-ma in oglinda, strangand-o in mana, in timp ce ma gandeam daca e bine ceea ce fac sau nu, nu stiam in acel moment daca sa o fac, pentru ca ma durea ma durea mai tare ca o injunghitura pe la spate ce strapunge carnea si o spinteca.. Vreau sa o fac dar nu stiu.. vreau sa-l uit dar nici nu pot si nici nu vreau. Lacrimile isi fac aparitia pe fata mea palida ca varul.. se scurg usor usor pana ce ajung pe buza mea, trasand o linie cu limba si gustand durerea, era amara.

Imi strang cu dintii buza inferioara, dupa care apuc intre trei degete lama ascutita, o apropii de incheietura mainii drepte, si apas pe piele, despicandu-se si sangele negru spre un rosu aprins incepe a iesi si tasni din vena ce tocmai se intrerupse-se, de la lama cea ascutita ce facu-se contact cu carnea pielii mele albe . Intind mana usor in fata, privind cum sangele aluneca usor pe pielea mea, picaturile cazand pe podeaua rece de gresie,usturimea nu se simtea atat de tare precum era durerea din inima mea, deja impietrita, sfaramata.. distrusa.

I-au lama in mana dreapta, si fac la fel si cu incheietura mainii stangi, sangele curgand intruna fara oprire, din vene.. incep sa ma uit in sus pe tavan, si simt cum o ameteala profunda pe cuprinde, dintr-o data totul facandu-se negru, corpul meu cazand pe podea , balta de sange marindu-se.. respiratia devenind subreda.. iar inima mea incetand sa mai bata..


 Harry'S POV


Eram inca in avion si ma uitam intruna pe geam gandindu-ma la Criss, la copii, la baieti, Sam.. toti.. Nu stiam ce sa mai fac, o sunam intruna pe Criss dar nu raspundea, insistam mereu si nimic, cred ca am sunat de cel putin 50 de ori si i-am lasat 60 de mesaje si nu mi-a raspuns deloc sunt disperat si panicat. dintr-o data simt o intepatura in inima si primul lucru la care m-am gandit a fost cum ca Crissa a patit ceva. Doamne te rog ajuta-ma sa ajung mai repede, God nu mai rezist, te rog sa nu fi patit nimic.


Taylor!! Omg Taylor e acolo daca i-a facut ceva? Daca a venit din nou la noi acasa si a amenintat-o si eu nu am fost din nou langa ea sa am grija sa nu pateasca ceva rau, iara nu am fost acolo sa o protejez, cat idiot pot fi. Daca mafia a venit la ea sau daca cineva i-a facut rau copii Omg nu pot sa cred niciodata nu m-am gandit la asta. Deci pe moment am fost complet orbit de gelozie de ura ranchiuna , nu stiam ca se va ajunge la asta si faza cu Nadine, trebuie sa vorbesc cu reporterii si cu paparazii si mai ales cu directionerii ca relatia mea cu Nadine consta doar in publicitate, deci nu poate sa mai continue chestia asta deloc, e prea mult iar eu sunt un prost.


Dintr-o data gandurile mele sunt sfaramitate de vocea ce trece prin megafon anuntandu-ne cum ca mai avem 5 minute si avionul aterizeaza in aeroportul din Holmes Chapel. Inima imi bate puternic deoarece eram oerecum bucuros stiind ca avionul aterizeaza imediat si eu pot sa ajung acasa la Criss. Doamne ma rugam intruna sa fie totul bine sa avem o discutie cat de cat calma ca doi oameni maturi ce suntem si sa rezolvam situatia.

Stiu ca nu ma va ierta dar trebuie sa stie cat de mult o iubesc si ca am fost orbit de gelozie si cat de mult regret ceea ce am facut trebuia sa o fac sa se simta iubita nu sa o faca sa sufere , ea nu merita asta dar eu am fost un bou, un dobitoc, si merit toate criticile ei, merit toata ura ei nemiloasa o merit pentru ca am fost un tampit.


O data ce avionul a aterizat, ma dau jos de pe sacun rapid, cobor jos cu bagajele , si ma indrept spre un taxiu, deoarece masina mea era acasa in garaj.

Spun taximetristului locatia unde trebuie sa ajung, si acesta ma duce imediat acolo.


- Uumm.. opriti aici, va rog. -spun in timp ce imi scot portofelul din buzunarul blugilor ii ii platesc taximetristului-

Yes I will be Mrs. StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum