Capitolul 39 My heart is broken

291 12 2
                                    

Eram la mine in camera, deoarece ma mutasem cu Harry la parintii lui, Anne m-a implorat sa fac asta iar Harry a zis ca.. e oke sa ne mutam impreuna acolo la aprintii lui, bine ai nostrii. Dar cel mai trist lucru ? Ca nu pot sa ma trezesc in fiecare dimineata langa Harry, in bratele sale calduroase si protectoare, sa nu pot sa-l ating, sa nu-i pot simti gustul buzelor sale, sa... sa nu pot sa fiu cu el.. Asta era cel mai groaznic lucru si cel mai de rahat ? Ca suntem in caeeasi casa , ne vedem in fiecare zi, iar eu deja din prima.. nu ma pot abtine sa nu-l sarut cand il vad, dar trebuie sa o fac trebuie sa-i rezist pentru ca suntem frati si oricat de tare m-ar dure trebuie sa-l uit.

Sa mi-l scot din minte si cel mai rau din inima.. stiu ca ma va durea neorm de mult sa fac asta.. dar trebuie. Trebuie sa-l uit pentru totdeauna si sa ma obisnuiesc cu gandul ca relatia noastra este pur si simplu imposibila. Niciodata nu vom fi fericiti, niciodata eu nu voi mai zambi cum zambeam alaturi de el, niciodata nu o sa mai fiu la fel fara el, trebuie sa ma impac cu idea ca noi doi suntem frati de sange si asta nu poate schimba nimic, absolut nimic.

Il iubesc, dar acuma trebuie sa-l iubesc ca pe un frate mai mare. Cee ce ma doare? Ca avem copii impreuna si nu stiu cum sa le spun asta, or sa sufere enorm si nu stiu cum sa fac asta. Momentan Hazza e in tabara de engleza, iar Andreea in excursie cu clasa ei.. Omg.. ei asteapta nunta noastra.. erau pregatiti sa fie acolo, sa ne sustina, ei cand or sa ajunga acasa o sa fie primul lucru pe care o sa ne intrebe. Mami, tati.. a-ti pregatit nunta tot? Iar noi ce o sa le spunem.. ca asa ca printr-o minune.. s-a aflat ca defapt noi doi suntem frati.. si de sange. Si nu ne putem arata iubirea in fata intregii lumi, nu ne putem atinge pentru ca nu se cuvine ca doi frati sa faca sex.. sau sa se sarute, nu e legal.

Simt cum un tarus, imi.. imi strapunge inima si mi-o smulge din piept, simt cum.. ea bate tare.. tare.. dar nimeni nu o poate opri.. simt cum deodata se opreste din a mai bate.. iar o data cu ea se stinge si dragostea. Se stinge fericirea, se stinge zambetul, se stinge totul.. simt cum mi se jupoaie carnea de pe mine.. simt o lovitura mare in suflet... care imi sterge oriceparticica de fericire care a mai ramas, orice amintire cu Harry care o mai am.. simt cum toata ura intra in mine.. sa ma face sa vreau sa ma razbun ma face sa vreau sa omor..

Cum inima.. se innegreste usor usor.. iar tot ce era colorat si frumos o data , dispare.. la fel si eu..


- Haarryyy dragule! -striga Anne la Harry-


- Da mama ? -ii raspunde acesta coborand scarile-


- Te duci tu sa o chemi pe Criss la micul de jun? Am strigat-o si nu-mi raspunde. -spune in timp ce aseaza farfuriile pe masa-


- Sigur mama, ma duc acuma.


Acesta urca scarile catre camera mea, bate la usa dar nu-i raspund, ma tot striga dar nu voiam sa vad sau sa aud pe nimeni. Tot ce imi doream era sa mor, sa mor linistita si sa uit tot, sa nu mai sufar cat am suferit langa el. Imi dpresc viata mea fericita si plina de culore si armonie inapoi, nu vreau viata asta .. trista fara sens.. acuma.. m-am schimbat Criss ce-a veche nu mai exista.

Nici macar o particica din ea.


- Criss.. Criss ma auzi ? M-a trimis mama sa vin dupa tine ca sa cobori la micul de jun haide. Crissss.. -spune acesta batand intruna la usa-

Yes I will be Mrs. StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum