Capitolul 30 Inca o zi obositoare

408 17 4
                                    

Azi de dimineata m-am trezit pentru a merge din nou la antrenamente, impreuna cu Harry. Azi trebuia sa exersez sa merg pe tocuri si sa fac pasi provoactori, apoi sa invat sa dansez la bara pentru a putea face intrarea in bar pentru prezentare. Trebuia sa fac totul perfect si sa nu gresesc nimic, pentru ca operatiunea sa iasa perfect. Am mai si ras si ne-am amuzat , dar am si repetatat intruna pentru a putea face ca totul sa iasa bine.

Deja prinsesem faza cu dansul, toate miscarile, si deja totul iesea perfect. Doar ca Harry parea ca e cam intristat si nu era in apele lui, nu stiam daca e din cauza operatiunii careia ma implicasem si eram in pericol, dar cred ca asta il deranja cel mai tare. Intr-un moment ca asta mi-as fi dorit sa-mi amintesc tot, ca sa pot sa-l sfatuiesc sa-i spun ceva sa-l ajut sa-i spun ceea ce simt, dar nu puteam pentru ca nu eram sigura daca il iubesc cum el ma iubeste pe mine. Chiar ma simteam total confuza si aeriana nu stiu.. cand eram langa el simteam ca plutesc, simteam furnicaturi in tot corpul, mai ales cand el ma lipea usor de abdomenul sau si ma strangea in brate, sau primul sarut pe care l-am avut la baie.. a fost ceva ce m-a facut sa cred ca il pot iubi dar inca e ceva ce ma face sa nu pot sa simt o anumita iubire sau dragoste pentru el. Nu stiu ce sa fac, incerc sa-mi reamintesc totul cap coada, dar e imposibil nu stiu ce sa fac chiar nu stiu si ma simt panicata agitata, frustrata si e ceva ce nu se leaga mai ales cu misiunea asta la care sunt supusa sa o suport si sa merg mai departe cu ea.. imi e frica sa... imi e frica sa nu-l pierd pe Harry. Pentru ca da stiu poate ca nu-l iubesc dar cu timpul cand o sa-mi amintesc totul despre mine, el copiii si trecutul nostru si mai ales al meu, o sa stiu ca il iubesc si vreau sa fiu cu el.

Dar e ceva anume ce nu ma lasa sa-mi amintesc si e un sentiment super naspa ce nu-l pot alunga si lasa in spate ca pe o umbra, si ma tit fatai si plimb si ma uit la el, dar nu vad nimic, absolut nimic. Sunt pierduta..


- Bun Criss deci, mergi ceva gen asa, cu fata inainte, mainile in jurul bazinului si acuma mergi. -spune Ally catre mine, asezandu-mi mainile in jurul bazinului si ridicandu-mi privirea in sus-


- Asa ? -intreb eu in timp ce merg inainte-


- Da asa, dar incearca sa indrept picioarele cand mergi si sa le arcuiesti adica nu stiu daca intelegi, sa duci piciorul drept in fata apoi celalat.. si tot asa. Ca..ca un model pe scena da ?


- Oke.


- Asa asa.. e bine continua.


- Oke.. asa?


- Da, exact..asa. Exact asa, bravo. Acuma trebui sa exersezi intrarea oke ?


- Bine!


- Deci, tu o sa intri fara sa te uiti la el, urci pe scena, elegant, rafinat fara sa te impiedici sau sa intrerupi ceva da ? Apoi te asezi asa, ti picioarele asa mainile in jurul bazinului si cu privirea dreapta catre el, trebuie sa-l privesti seducator, senzual da? iar el cand te va recunoaste, tu doar il privesti provocator apoi incepi sa dansezi. Tu .. umm.. nu stiu vei improviza trebuie sa sti cum sa-l iei cu vorba sa-l faci sa aiba incredere in tine da? Banuiesc ca Shane , ti-a aratat cum sa faci asta nu ? Adica el se ocupa cu asa ceva ..


- D..da.. Mi-a aratat cum si am retinut tot adica stiu cum sa vorbesc cu el, cum sa mint si sa aflu tot , mai pe scurt sa-l trag de limba pentru a afla toate informatiile.

Yes I will be Mrs. StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum