Capitolul 57 Contopire

333 9 0
                                    



Simtem cum corpul lui se impinge in mine, din ce in ce mai mult, facand miscari atat de rapide, spatele frecandu-se intr-un mod alert de cearceaful patului, plimbandu-mi mainile pe spatele sau, masurand cu degetele fiecare centimentru de piele al corpului sau fierbinte. Buzele lui se frecau apasat si nebuneste de ale mele, apucandu-le pe ambele cu dintii tragand usor de ele . Mainile lui erau acum pe talia mea alunecand de sus pana jos, golul din stomacul meu facandu-si si el aparitia intr-un final. Piciorul drept fiind acuma pe spatele lui, frecandu-mi-l incet si apasat, facand miscari lente in mine, simtind cum inebunesc de placere, un vartej de fluturi agitandu-se acum in stomac, combinandu-se cu acel gol si facandu-masa ard atat de tare incat nu mai puteam si aveam nevoie de ceva rece, ceva atat de rece incat sa opresca focul din mine ce ardea cu intesitate si fara oprire. Pentru ca dragostea dintre noi este exact ca si focul, atata timp cat este mentinut in flacari mari, iubirea sta aprinsa, dar cat timp el se stinge incet incet si iubirea se duce. 

Dar a noastra ardea cu flacari mari si nu mai putea nimeni sa o stinga. Aproape ca uitasem cat de bine se simtea sa fie al meu din nou, uitasem cat de bine e sa il simt in mine cum ma omoara la propriu cu miscarile lui. Omul asta stia cum sa ma faca sa ii cad la picioare, stia cum sa ma faca sa ma simt atat de bine in momentul in care coprurile noastre se contopeau incat iubirea mea pentru el se transforma-se in pasiune pura, in nebuine, in obsesie. Eram atat de indragostita de el, de felul sau de a fi, in momentul in care vine in fata mea privindu-ma cu ochii aia verzii comparativi cu un jad, ce ma faceau sa ma cutremur instantaneu, ce aduceau in sufletul meu o caldura si o melancolie profunda ce ma linisteau imediat. Eram mai ales innebunita dupa felul cum el reusea mereu in orice situatie sa ma faca sa dau din lacrimi in ras si din ras in fericire. Nu puteam sa nu imi i-au gandul de la cuvintele frumoase pe care el mi le rostea in fiecare zi din viata asta, nu puteam sa nu fiu langa el, nu puteam sa nu stau langa el pentru ca ma apucau nebuniile. Iar cand nebuniile pun stapanire pe mine din motivul cel mai realist ca Harold nu este langa mine nu este bine pentru ca fac foarte urat si nu cred ca ati vrea niciunul din voi sa vedeti o Criss nervoasa. 

El era special, in modul lui de a se face special, pentru ca mereu reusea sa impresioneze lumea prin comportamentul lui rafinat si elegant. El, prin toate calitatile lui, a reusit sa imi fure inima, a reusit sa ma faca a lui , nu prin violenta nu prin cucerire cum fac unii oameni care prin asta vor sa obtina doar sex de o noapte. Ci prin felul lui in care se impiedica mereu, prin felul cum zambeste si mereu emana o energie zburdalnica, prin felul sau mirific de a te face sa te simti incredibil in preajma lui. 

Nu credeam ca este posibil sa iubesc un astfel de om asa de mult inca sa nu ma mai pot dezlipi de el niciodata in viata mea. Toate aceste calitati ale lui combinate erau o combinatie fatala pentru mine. 

Aceasta contopire dintre mine si el era una magica, degetele lui catifelate traversand fiecare particica a corpului meu, facandu-ma sa tresar brusc, buzele lui transformand sarutul intrunul dulcesi tandru, limbalui lingandu-mi usor si fin buzele, apucandu-i buza inferioara intre dintii mei tragand-o usor si sarutandu-l apasat si flamanda, bagandu-mi mainile printre buclele sale dezordona-te ravasindu-i-le nebunatic. Muream sa ii ravasesc parul ala incredibil de excitant, baiatul asta era perfect din toate punctele de vedere. 

Chiar daca unii spun ca ingerii nu exista, ei bine el este intruchiparea unui inger ce a coborat pe pamant. 

Aripile lui fiind un scut de aparare pentru mine, insemnand protectie, sustinere, iubire, pasiune dintre noi doi ce se marea in fiecare zi din ce in ce si mai mult. Nu puteam concepe o viata fara ca el sa fie schitat in ea. 

Chiar daca el este judecat de multe persoane, el este cea mai luptatoare fiinta care a existat pe aceasta planeta , el este exemplul perfect pentru oricine vrea ca in viata sa ajunga o stea, sa ajunga un om important in lume unde sa isi castige un trai cinstit. El este si va fi mereu modelul meu in viata, iubitul meu cel perfect, sotul cel minunat, tatal incredibil. Niciodata nu l-as putea dezamgii cu ceva pentru ca nu as putea, niciodata nu l-as lasa pentru ca il iubesc mai presus decat viata mea. El este ingerul ce mi l-a trimis Dumnezeu pentru a ma invata ce inseamna sa iubesti cu adevarat. 

Abdomenul lui se freca din ce in ce mai mult de al meu, simtindu-i flacara care ardea neincetet, facandu-ma sa ma excit al dracului de mult. Acesta se misca asa de tare in mine incat mi-am dat drumul , intrand intr-un orgasm profund. Imi i-a mainile in ale lui impleticindu-si  degetele cu ale mele si urcandum-i-le deasupra capului, patul miscandu-se o data cu miscarile lui ce le apasa in mine cu putere, simtind mici intepaturi in zona de jos dar si in stomac. Dispar usor uosr o data ce buzele lui ma saruta dulce si tandru dar si animalic in acelasi timp, facandu-ma sa turbez de fericire intr-un sens bun chiar. Nimeni nu a mai reusit sa scoata asa ceva de la mine, baiatul asta ma facea sa ii cad in genunchi la cate de bun este si cat de bine se pricepe sa te traga in culmile placerilor si al pasiunilor. Totul era ca un rai. 

 Gemeam si tipam in acelasi timp simtind cum se opreste pentru cateva secunde in mine, mai apoi intrand brual si apasat, intr-un mod plin de extaz, nu stiam cum sa explic acea sezantie, dar ceea ce traim in clipa de fata nu putea fi explicat nici macar in cuvinte. Nu mi-ar ajunge nici macar o carte de 1000 de pagini sa descriu ceea ce simteam eu pentru el si in momentul de fata. Nu mi-ar ajunge o viata sa scriu tot ce omul asta uimitor ma face sa simt cand se contopeste cu mine in cel mai nebunatic si animalic mod posibil. Cand credeam ca drogurile sunt rele, dar el este fructul pasiunuii, el este acel drog ce te face dependent de el sa il iei zilinic. Iar portia mea zilnica de drog era Harry Styles. Nu puteam sa intrerup acest medicamnet cum s-ar spune pentru ca el mai probabil intram in depresie, si una nu prea placuta. 

Mii de gemete ieseau pe gura mea observadu-i fata sa victorioasa, stiind ca ca asta inseamna ca era fericit ca imi aude in sfarsit gemetele care lui ii faceau o plecere maxima si de neuitat. 

- Geme-mi numele iubit-o! 

Imi sopteste la ureche cu o voce groasa si ragusit, muscandu-mi buza excitata la maxim, crapandu-mi buzele si incepand sa gem infundad si apasat. 

- Harry!  

Am gemut aproape tipand, simtind cum el intra si mai tare in mine, arzand la propriu de placere. 

- Nu ai idee cat de mult te iubesc Criss, esti perfecta. Perfecta pentru mine si doar a mea, doar a mea. Numai si numai a mea. 

- Doar a ta. 

- Spune-mi ca esti doar a mea. 

- Sunt doar a ta Harry. Doar a ta. 

Ii apuc fata intre palmele mele uitandu-ma intens in ochii lui simtind cum se opreste in mine dandu-si drumul si lipindu-si apasat buzele de ale mele. 

- Nu am sa las pe nimeni sa se atinga de tine niciodata. Cred ca as inebuni sa te atinga altcineva in afara de mine. 

- Sunt doar a ta iubitule. 

- Stiu iubito. Mereu ai sa fi doar a mea. Iubita mea Criss. 

- Te iubesc Harry, mult. 

Ma uit in ochii sai zambindu-i dulce si apucandu-mi cu dintii buza inferioara tragand usor de ea. 

- Si eu te iubesc Criss, enorm de mult. 

Yes I will be Mrs. StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat