Capitolul 5 Mesajul

1K 33 4
                                    

O data ce am urcat in masina ii vad pe ai mei disperati care tipau unul la altul ca si cum ar fi fost gata sa se i-a la bataie.  Eu ramanand, blocata si fara sa spun nimic, doar ma uitam la ei si priveam cum se certau. Voiam sa zic ceva, dar imi era asa de teama sa scot veun cuvant pe gura , incat corpul meu tremura la propriu cat si la figurat. Vocea tatei accentuata, incat acoperind-o pe a mamei m-a facut sa vreau sa ies din masina si sa ma duc pe jos singura catre hotelul unde eram cazati. Am iesit val vartej din masina, fara ca ai mei sa-si dea seama, continuand sa merg, iar lacrimile curgand siroaie pe fata mea . Nu stiam motivul pentru care ai mei se certau sau de ce . Ei niciodata nu s-au mai certat pana acuma.. n-nu-mi pot explica ceea ce s-a intamplat adineauri. Mergand, mergand si mergand  am ajuns intr-un final la hotel Asta trebuia sa fie o zi speciala dar ai mei au stricat-o cu cearta lor. 

Ma duc la mine in camera dupa care ma bag in pijamale, ma pun in pat si ma duc sa ma demachez deoarece rimelul meu se intinase de la atatea lacrimi varsate. In mod normal de majoratul tau nu ar trebui sa plangi ci sa razi, dar eu am facut exact opusul. dupa ce m-am demachiat pe deplin ma pun cu capu pe perna si imi deschid telefonul pentru a intra pe net sa vad ce se mai intampla, si asa uit si eu de fazele naspa petrecute azi. Dupa ce imi bag parola telefonului si ma contectez la net, vad ca-mi apare un mesaj de la un numar necunoscut. Citind eu tot mesajul , cap coada, vad la sfarsit scriind : "Cu drag Harry".  Gosh.. uitasem ca mi-a dat numarul lui, pe care practic il aveam scris pe abdomen ca deh ..doar ii Styles, ii trec mereu lucruri nebunesti prin cap. M-am hotarat intr-un final sa-i raspund si sa nu-l las sa astepte. 

~Convorbirea prin mesaje~

Hei, buna, bine fac. Tocmai ce am ajuns la hotel.   

Ohh.. locuiesti la hotel ?    -ma intreaba acesta curios-

Uuumm... nu tocmai, eu doar stau cateva zile aici la Madrid.

Si eu la fel, sunt doar 3 zile de turneu aici.

Si eu tot 3 zile stau, ce coincidenta.    -spun eu intr-un fel zambind de bucurie-

Ohh tare. Si nu ai vrea ca maine sa iesim in oras la un suc ? 

Mi-ar face placere!

Oke.. pai atunci, ne vedem maine la ora 9:00.

De ce asa de devreme ? 

Pai pentru ca am repeteiti de la 11:30 si vreau sa petrecem macar o ora impreuna.

Oohhh.. oke nu-i nimica, o sa ma scol devreme ca sa fiu gata si sa nu trebuiasca sa ma astepti mult ;)

 Oke, eu ies cu baietii pana in oras. 

La ora asta ?! :O 

Da :)) 

Pai bine atunci te las, bye ;) 

Bye! Sa ai o noapte frumoasa de majoratul tau princes :*

Mersi mult ♥

Nu ai pentru ce, imi place mult cum zambesti asa a tot ce vreau este sa te vad in continuare zambit si vibrand de fericire. 


Aici am ramas chiar blocata pentru ca nu stiam ce mesaj sa-i mai dau inapoi, chiar a fost dulce la faza asta, mi-a placut. Si cu toate ca Harry Styles, faimosul cantaret din trupa One Direction, vorbeste cu mine cu o fana, nu e ceva de care sa.. sa explodezi in sus de fericire. Adica sunt si ei tot oameni nu sunt creaturi ale naturii pe cale de disparitie si care sa faca experimente pe ei. Plus ca Harry e o persoana foarte calma, amuzanta cu o privire fermecatoare si niste ochi verzi smarandi ce nu-ti mai poti lua ochii de la ei si te curg toate apele o data e ajungi sa-l ai chiar in fata ta. Asa ca dupa 7 minute m-am hotarat sa-i scriu inapoi.

Yes I will be Mrs. StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum