Capitolul 1

2.8K 69 20
  • Dedicat lui Andreea Andra
                                    

                                                                 ~        Ziua mea ~

Eram acasa impreuna cu familia, mda .. eu inca dormeam.

Era ora 13:12 minute si eu inca trageam pe dreapta.  

Mda.. pai va spun cauza din care am dormit atata.

M-am culcat cam pe la ora 3 dimineata deoarece am stat sa urmaresc twitteruri'le baietilor de la One Direction.

Da.... eram mare fana si inca nu-mi venea sa cred ca azi implinesc optsprezece ani, iar eu inca am ramas directionera si nu mi-a pasat de ce a zis lumea si nici macar de criticile lor stupide.

Ei bine eu impreuna cu parintii mei ne-am mutat in Londra. Eu defapt ma nascusem in Ramnicu Valcea, dar din cauza ca visul meu era de a deveni Designer Vestimentar si imi doream sa fac facultatea de desen in Londra ai mei mi-au indeplinit aceasta dorinta la care visam de foarte mult timp, inca de cand eram mica. Iar acuma dupa cum vedeti esti ziua mea, ajungand  la ani cand sunt majora.

Este sase aprilie si totusi nu-mi vine sa cred ca astazi este ziua mea, nu pot sa cred asa ceva, sunt curioasa ce surpriza mi-au pregatit ai mei, sau daca chiar mi-au pregatit ceva.  Totusi as merita nu credeti ?!

Dupa ce ma ridic buimaca din pat inca cascand somnoroasa, imi i-au laptopul si ma pun inapoi in pat dupa care intru rapid pe twitter.    Dau la noutati sa vad ce s-a mai postat nou, dupa care dau la mesajesi....Nimic! Speram ca el sa-mi raspunda, dar ... nuu.. Ii dadusem lui Harry Styles mai bine de douazeci si ceva de mesaje pe twitter dar nici pana acuma nu mi-a raspuns si la fel si Liam. Poate ca nu au avut timp sa le vada sau sa intre pe twitter, dar in toti acesti ani chiar deloc?! Incep sa -mi pierd speranta.. Dar inca sunt optimista deci da.

Dupa ce am verificat mesajele de pe twitter, m-am dus sa fac dus rapid dupa care mi-am ales o pereche de blugi tip colant pe negru , o bluza neagra, bine defapt un tricou pe care scrie FUCK OFF, cu alb, vesnica mea jacheta neagra de piele si o pereche de pantofi negri decupati cu toc plat. Ma dau cu putin machiaj, cu niste parfum .. bineinteles parfumul You and I, iar apoi imi dau putin cu placa prin par si cobor jos, probabil ca ai mei mai mult ca sigur ma trimiteau in oras la shooping pentru a-mi serba ziua de optsprezece ani. Frate era majoratul meu, dar eu nu aveam niciun prieten aici, inca nu cunoscusem multa lume deoarece eram in Londra de aproape 2 luni si ceva. Naspa imi doream tare mult sa am si eu prieteni cu care sa ies, pentru ca eu sunt genul de persoana care se distreaza mult, dar cu desenu nici macar  nu am apucat.   Poate o sa vina si momentul ala.. ...cine stie.

Cobor usor scarile dupa care BOOM!!! 

- La multi ani scumpooo !!! - imi spune mama fericita in timp ce vine in fata mea cu un tort de ciocolata care pe el aparea imaginea celor de la One Direction .

- OMG OMG.. OMFG!! - spun in timp ce-mi pun mainile la gura ramanand socata - 

- Neata dovlecel - imi spune tata in timp ce ma i-a in brate strans dupa care imi da un pumn usor in umar facand si eu la urma mea la fel -

- Nuu credd deci nu cred.     OMG !! va multumesc mult !

- Nu ai pentru ce Criss... sti bine cat de mult te iubim si cat de mult iti doreai sa-ti faci majoratul aici!

- Sunteti cei mai tari parinti din lume, va iubesc  spun in timp ce-i imbratisez tare pe amandoi

Era cea mai tare zi, nu pot sa cred ca ei chiar s-au gandit la mine, cu toate ca nu am niciun prieten aici, dorinta mea era sa-mi fac majoratul alaturi de familia mea. 

- Daarr... mai trebe sa primesti cadoul cel mare. -imi spune tata in timp ce scoate din buzunarul de la pantalonii lui 3 hartii albe-

- Ce anume tati ?spun eu curioasa vrand sa aflu ce este.

- Tananan nanna nna.aaa...  spuse tata,tinandu-ma in suspans.

- Ce este ce este ? spun eu gesticuland dramatic din maini.

- Bileeeteeee laaa concertulll Oneee Directtiiiooooonnnn...tipa tata in gura mare aratandu-mi biletele

- O-M-F-G... Aaaaaaaa.... nu cred nu cred NU POT  SA CREED..

- Eee ee.. deci ? Spune-mi tu mie ca nu te iubesc eu pe tine.. 

- Ba da ba da baddaaaa.. aahh te iubesc tati mersi mersi mersiii..spun eu izbucnind de fericirie si emotii, doua lacrimi facandu-si loc pe obrajii mei palizi ca varul

- Si tine-te bine, pentru ca de majoratul tau vei merge chiar la concert! 

- Adica azi ? spui tu facand gura in forma de "O"

- Da, chiar azi. spune tata in timp ce mareste ochii la mine.

Deci zau ca nu putea fi mai buna ziua de azi. De majoratul meu o sa fiu la concertul One Direction dei nu cred frate.. Imi ador parintii.. Au facut ca imposibilul sa devina posibil.. E .. pff.. ceva ce nu pot descrie in cuvinte. Le multumesc pentruu ceea ce fac pentru mine si ca mi-au indeplinit visul. 

- Ok.... Criss, mai intai trebe sa deschizi cadourile si sa merge dupa la cumparaturi pentru ca concertul este tocmai la Madrid, deci vom sta cateva zile acolo.. 

- Pff.. pacat ca nu e aici, era mai fain -spun eu in timp ce rad.

- Ehh lasa hai, pregateste-te! 

Ma duc in sufragerie, unde acolo vad o suma de pungi care imi erau destinate mie. Alerg in fuga catre masa unde se aflau pungile si incep sa despachetez ce era pe acolo. In prima punga pe care o desfac vad ca erau perechiile mele de pantofii argintii si crem pe care mi doream din magazinul meu favorit. 

- Oooo mama mersi mult! spun in timp ce ma duc si o sarut usor pe obraz.

- Cu placere scumpo, stiam cat de mult tii doresti asa ca am zis de ce nu ?spuse mama in timp ce schiteaza un mic zambet pe fata sa.

Deschid urmatoarea punga si vad ca acolo era o husa pentru telefon, care pe spate erau cei de la One Direction, asta sigur tata mi l-a luat, apoi mai gasesc pe acolo, un colier din argint care se desfacea, iar in el erau doua poze.    Una cu mama si una cu tata. 

- Aaaww.. tati .. ce dragut iti multumesc. zic eu in timp ce ma fac cativa pasi rapizi catre el si il imbratisez strans dupa are imi continui treaba

In aceeasi punga, gasesc niste CD-uri cu toate albumele baietilor de pana acuma. OMFG.. asta tot tata a fost mai mult ca sigur. 

- Ooohh deci nuuu creedd.

- Oooo ba sa crezi!..spune tati in timp ce bate pumnu cu mine.

Continui sa despachetez dupa care mai gasesc o rochita draguta de culoare rosie cu o gaura mica in fate iar spatele era gol, manecile fiind din dantela. Asta a fost mama mai mult ca sigur 100%. Iar in cealalata punga mai micuta, gasesc un parfum de la One Direction, Our Moment, pe care asta chiar nu-l aveam si era singurul care imi lipsea.. 

- Mersiii mamaaa... 

- Nu ai pentru ce scumpo. spuse mama in timp ce-mi zambeste fericita

- Pai deci acuma ca am despachetat tot putem merge la cumparaturi nu ? Prefer sa facem cumparaturile si apoi sa mancam din tort sa bem si sa ne distram putin inainte de a pleca. 

- Ok scumpo, cum vrei tu.  Imi spune mama in timp ce se indreapta catre camera sa pentru a se imbraca si la fel si tata.

Oke Dragilor acesta este primul capitol din Yes I will be Mrs. Styles. deci sper sa va placa inceputul, astept sa cititi , sa obtin cat de multe voturi pot si la fel si cati mai multi cititori. Love you all. Krissi :* 

Yes I will be Mrs. StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum