Chapter 36: Nejsem v klidu

2.5K 194 23
                                    

"Jsem naprosto a beznadějně zamilovaný do Penelope Larissa Edwards!" Zayn zakřičel z balkónu, ani se nezajímal že by ho mohli slyšet různí lidé, ale potom zašeptal, "I když se rozhodla tomu nevěřit..." 

_____ 

 Kdysi dávno, když jsem byla osamělý a divný teenager, snila jsem o tom jak by to bylo mít ne jednoho, ale dva kluky kteří mě mají rádi. Ano, byla jsem jedním z těch lidí, kteří snili o takových věcech. Předtím jsem ani nepřitahovala žádné kluky, takže můžete vidět proč jsem o nich snila. Teď, když jsem uvízla v takové situaci, vím že mít dva kluky kteří vás mají rádi je mnohem složitější než to zní. 

Jeden semnou chodí, čeká na mě až se vrátím do Ameriky. Vsadím se, že teď lenoší ve svým bytě, sleduje staré filmy z 80.let jako jsme to dělávali. Vždycky ty filmy miloval. Je to jeho inspirace k herectví. 

Druhý přiznal svoji lásku ke mně tím, že to zakřičel z hotelového balkonu. Děkuji Zayne pro tuto nežádoucí pozornost. To není moc potřeba. 

Zmatek se netýká pocitů, které právě teď cítím. Vlastně kvůli zmatku mě bolí hlava, což je moc nežádoucí. 

"Z-Zayn." Koktala jsem. "Měli bychom jít dovnitř. Já... Tohle je Londýn, přísahám, pokud jsou venku novináři, měli bychom jít dovnitř." Ani nevím jestli tam novináři byli, ale tihle lidé jsou doslova všude. Jsou na každém rohu, každé aleji a na každém místě kde jste. 

S mírným zamračením přikývnul. Vešli jsme dovnitř a já jsem za sebou zavřela balkónové dveře. Roztáhla jsem záclony aby nikdo nemohl vidět dovnitř. Novináři a jejich high-tech kamery v těchto dnech. Oni by si nás pravděpodobně mohli přiblížit z podělané Austrálie. Nesnáším technologii... 

No co z toho. No jen jsem trochu závislá na svém telefonu... na mým notebooku... a mé televizi... a foťák je taky docela v pohodě... 

"Já..." Začala jsem, ale zastavila jsme se, protože upřímně řečeno, nemám nejmenší ponětí co by měla říct. Přiznal svou lásku ke mně celému Londýnu, z hotelového balkónu. Co by mohla říct holka ve stejné situaci která by se ji skutečně stala? Řekla bych toho hodně málo. Takže co bych měla říct? Jako odpověď by chtěl slyšet? Nemám na to co udělal žádnou reakci. No samozřejmě že mám reakci, ale žádnou nemůžu vyjádřit slovy. Ale můžete vidět, pokud bych něco řekla, mohlo by to být pěkně blbý. To je ta radost u herectví. Mám scénář. "Ty... mohl jsi to jen zašeptat. Mám na mysli, že jsi to nemusel zakřičet z toho balkónu. Co když tě někdo slyšel?" 

"No." Pokrčil rameny. "Je mi úplně jedno jestli mě někdo slyšel, protože já mluvím pravdu. Dobře? Je mi jedno co kdo o tom bude říkat. Opravdu mě to nezajímá." Myslí to vážně? 

"Tak víš co?" Zařvala jsem. "Záleží mi na tom, dobře? Záleží. Víš jak špatné to může být pokud to někdo uslyšel? Jen, že zničí pověst mé sestry nebo mojí. Zničí to i tvoji pověst. Všechny oči budou na tobě Zayne. Víš jak špatně to bude vypadat, když začneš chodit se sestrou tvé bývalé. Identické dvojče tvé ex? Nech si to projít hlavou. Nedopadne to tak jak to budeš chtít aby to dopadlo. Nebude to dokonalý."

"Pen, nebude to vypadat špatně. To-"

"Bude to vypadat, jakože jsem tvoje druhá volba. Bude to, jako byhc byla náhrada za moji sestru... protože je tak trochu já. Ale pro tebe to bude vypadat špatně, protože kdo chodí s její ex sestrou? Nikdo. Sestra je dost špatný, ale dvojčata je ještě horší. Nebudu a odmítnu být příčina tvýho pádu." Řekla jsem. Můj hlas byl s každým slovem vyšší. A s každým slovem jsem dělala krok vpřed směrem k němu až jsem ho přitiskla ke zdi.  

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 22, 2015 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat