Chapter 28: Nejsem blázen

2.3K 213 13
                                    

Podíval jsem se nahoru a viděla Nialla jak se na nác směje, ačkoli víc ke Kylie. Vedle něj byl zamračený Zayn, s očima spalujících do těch mých. 

Perfektní.  

___________ 

 Podívala jsem se pryč, pod jeho tvrdým pohledem jsem se cítila víc než nepříjemně. Cítila jsem, jako by jeho oříškově hnědé oči propalovaly hluboko do mé duše, a to bylo děsivé. Niall a Zayn si koupili svoje položky a koutkem oka jsem viděla dva kluky mířící k místu, kde Kylie a já sedíme. Zrzka vedle mě vypadá, jako by se chystala omdlít. Zhluboka dýchala a uklidnila se až když se dva kluci zastavili u našeho stolu. 

"Ahoj Kylie, Pen." Usmál se na nás Niall. Přitáhl si židli od vedlejšího stolu a dal si ji tak, že sedí vedle Kylie. Nedivila bych se, kdyby právě teď upadla, že je mrtvá. NIkdo kromě mě si nevšiml jejího nepravidelného dýchání. 

Zayn, na druhé straně, ten zůstal stát. Nemohla jsem přečíst výraz z jeho tváře. Byl bez výrazu. Jeho rty jsou v těsné lince a jeho oči nenesou žádné emoce. Dokonce i Edward Cullen by nebyl schopen přečíst jeho myšlenky. 

"Nevěděl jsem, že jsi zpátky ve městě." Uvedl ke mně Niall. 

"Myslela jsem si, že by to byl dobrý nápad se na týden vrátit do Anglie. Půjdu se koncert Perrie, na chvíli se poflakovat kolem Londýna a pak jedu do South Shield za rodičema, než se vrátím zpátky do Států. A tady Kylie." Ukázala jsem na ni. "nedokázala beze mně trávit přestávku, tak jsem ji prostě vzala sebou." 

"Tak co teď? Budeš tady dělat Perrie, uvidíme jestli si můžete prohodit kariéru?" Usmál se Zayn. Debil. 

"O čem to mluví?" Zeptala se Kylie. Málem bych zapomněla, že nic o naší proměně neví. Ví jen základní fakta, že mám dvojče a že znám One Direction. Nevěřím, že jsem jí neřekla, že Zayn a já jsme byli ve vztahu, ael to by samozřejmě vyžadovalo říct celý příběh o proměně, který je složitý a nestojí za vysvětlení. 

"Ty jsi jí to ještě neřekla?" Zeptal se Zayn. "Skvělá kamarádka." V jeho hlase kapal sarkasmus a vše co jsem chtěla udělat  je dát mu facku, ale způsobila bych scénu a věděla jsem, že někdy tady jsou novináři a pravděpodobně by jsi mě spletli s Perrie, což by jen přidalo k dramatu. 

"Zayne." Řekl Niall, s varováním v jeho hlase. 

"Co se to sakra děje?" Zeptala se Kylie. 

"Později ti to vysvětlím." Povzdechla jsme si. 

"Proč jí to neřekneš teď, Pen? Řekni ji, jak zlá a manipulativní jsi. A jaký jsi lhář, protože všechno co děláš je lhaní, že? Všechno co vyjde z tvé pusy je lež a nejde to zastavit." Odsekl Zayn. 

Zamrkala jsem. Jednou. Dvakrát. Zoufale se snažím neplakat, protože nenechám Zayna aby mě rozplakal. Ne, za slzy nestojí. Nestojí za emoce a všechnu tu bolest. On za to nestojí. 

"Přestaň." Zašeptala jsem. "Jen prosím přestaň. Přestaň mluvit, prostě přestaň!" A stalo se to. Nechala jsem spadnout stěnu a nechala slzy stékat z mého oka dolů. Rychle jsem popadla ubrousek a pod okem je otřela. Musela jsem si pořád říkat, že za to nestojí. Nestojí za mé slzy. 

"Musím jít." Řekla jsem. Vstala jsem a zasunula svoji židličku. "Nialle udělej mi laskavost a vezmi Kylie do bytu Danielle. Musím... musím se dostat na vzduch a pročistit si hlavu." 

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat