Chapter 25: Nepovečeřím s tebou 1/2

2.6K 219 9
                                    

Louiho slova se mi ozývaly v mozku, když jsem zpracoval, že Pen bude muset líbat jiného kluka znovu a znovu a znovu, dokud to nebude perfektní. Tolik scénářů se mi objevilo v hlavě. Bože, tohle potřebuju zastavit. 

Rozhodně nejsem zavěšenej na Penelope. 

____________ 

"Bože, on je atraktivní." Rozplývala se Kylie, když jsme vyrazily na náš oběd. Na oběd máme hodinu, takže jsem ji vytáhla ven, ale bohužel, její oči probodávaly určitou osobu. Za poslední hodinu na něm měla pořád oči nebo- možná to bylo míň, ale zdálo se to jako hodina.

"Je tak nepříjemný." Protočila jsem očima. Carter se na nás podíval a mrkl na mě. To je bastard. Za minulý týden jsem mu dala najevo, že nemám zájem, ale držel se mě jako infekce. Nebylo to dobré, ale ani takové jako nějaká dobrá infekce?

No kromě One Direction infekce, ale neřekla bych jestli je jedna z nich dobrá. Je to v podstatě, že si chcete splnit setkání s vašemi idoli a nikdy nejste schopni, protože oni jsou slavní... a ty ne.

"Ale on je tak podivně sexy." Zasténala Kylie. "a pokud obejdeš jeho hrozné chování... Proč všichni sexy kluci musejí být buď gayové nebo blbečci?" Divná věc je, že je to pravda.

"Takhle funguje život." Povzdechla jsme si. "ale měla by jsi raději Cartera nebo Nialla Horana? Hm? Jsem si jistá, že odpověď znám."

 "Pane Bože, Pen! Nemůžu uvěřit, že se mě na to ptáš. Není to snadné? Kdybych měla šanci s Niallem Jamesem Horanem, určitě bych si ji vzala. Škoda, že jen žije v jiné zemi." Potom Kylie pokračovala v řečnění o tom, jak nespravedlivé je to, že vztahy na dálku nefungují a jak nenávidí skutečnost, že nikdy nebude mít šanci s Niallem chodit. 

Rozhovor pokračoval od auta, přes oběd a zpátky do studia. Přestala mluvit, jen když si potřebovala vzít další sousto nebo když pila nebo když se potřebovala nadechnout, protože mluvila dál a dál. 

"Třičet šest sekund pozdě." Řekl Tomas , když jsme s Kylie vešly dovnitř. Protočila jsem očima, protože jsem věděla, že Tomas si dělal z nás srandu z těhle otázek. "Začali jsme v pořádku? A připrav se Pen, protože líbací scéna vyskočí, dřív než to budeš čekat."  

Slyšela jsem, jak Kylie znovu zakňučela, přeje si, aby mohla mít šanci políbit "ach tak nádherného Cartera Ridgewooda"  a nebyla to jen ona. Každá holka ve věku od šestnácti do dvaceti by kvůli Carterovi omdlévaly. 

Všechny, kromě mě. 

Další dlouhý natáčecí den byl zase do devíti. Popadla jsem tašku a zkontrolovala mobil kvůli zprávám, pár jsem jich viděla. 

Od Louise: 

Chybí mi LA, v Londýně je příliš chladno 

Od Liama: 

Jak se máš? 

Od Nialla: 

Nejsem si docela jistý, jak přežíváš bez Nando's 

Od Harryho: 

LA tě léčí, že? 

Od Perrie: 

Chybíš mi Pen :(  Lituji toho, že jsem ti pomohla se přestěhovat do jiné země! 

Pořád žádná zpráva od Zayna, ne, že by mě to příliš překvapovalo. Možná, že jsem měla ten malý záblesk naděje zapalující uvnitř mě, malý záblesk naděje, že mi konečně něco řekne. Ale dnes není den, kdy mě kontaktoval. Dala jsem mobil zpátky do tašky, aniž bych se obtěžovala odpovědět na všechny zprávy, kromě Perrie, která by letěla přes oceán a požadovala, proč jsem neodpověděla na její zprávu. 

"Hey Pen." Zavolal Carter. Zasténala jsem, otočila jsem se a viděla Cartera jak jde ke mně. "Zapomněla jsi klíče od auta." Podal mi klíče a to jsem přemýšlela... Jakto, že ví, které auto řídím? 

"Jak víš, které auto řídím?" Zeptala jsem se. 

"Klid Britská holko." Řekl Carter a obrátil oči v sloup, zhoršuje mi to ještě víc, "ty a já jsme přijeli zhruba ve stejnou dobu a viděl jsem tě jak si vycházela z auta. Neboj se a nemysli si, že jsem nějakej typ stalkera." 

"Tak díky." Zamumlala jsem. "Uvidíme se." 

"Kdy půjdeme na další večeři?" 

"V pohodě se najím Ramen nudlí v mém bytě- Myslím apartmánu. Stejně jsem unavená, dobře? Uvidíme se." Odpověděla jsem. 

"Nebo bychom mohli jít ke mně. Věř mi, umím udělat těstoviny a masové kuličky." 

"Vynechám." Odpověděla jsem a otočila jsem se. "Mám lepší věci na práci, kontaktuji rodinu v Anglii a hodiny na spaní pryč." 

"Aw, no tak." Řekl Carter a šťouchl mě do ramene s jeho velkou svalnatou rukou. "jen na jednu noc. Nezabije tě to." 

"Pokud jsi sériový vrah."  

"Nejsou všichni duhy, jednorožci a motýli." Zasmál se Carter. "ale jen jednu noc se špagetama a masovýma kuličkama. Moje máma mě naučila recept, takže by to mělo být dobré." 

"Mělo..." 

"Fajn." Protočil oči Carter. " bude to dobré, takže to je jako ano?" 

"Budeš fňukat  a stěžovat si, dokud nebudu souhlasit?" 

"Můžeš jít, Britská holko." Ušklíbl se Carter. 

"Pokud půjdu, přestaneš mi tak říkat?" 

"Takže je to ano?" 

"Jo, teď mi přestaň říkat Britská holko!" 

"Dobře Pen." Zasmál se Carter. "Vem si uklidňující pilulku. Pojďmě, než vyhladovím. Nechtěli by, abych umřel na place!" 

Arogantní bastard. 

__________________ 

MOC SE VÁM OMLOUVÁM ZA PŘEDCHOZÍ ČÁST!! 

Tady máte první část, ta druhá bude doufám co nejdřív :/ Už asi 2-3 části si pořád říkám, že vám napíšu, že části nepřekládám slovo od slova, nebo jak to mám napsat, ale že si to jako upravuju podle sebe, tak jak jsem to pochopila, jen aby jste si potom něco něříkali, ti co čtou originál :))  

Míši určitě nepojedu :D a k těm postavám je to samozřejmě Penelope, ale jako někdy z ní úplně šílím no :D a Zayn , ten by s tím nenáviděním a popírám a já nevím čím ještě mohl přestat a konečně se ti dva uklidnit a dát dohromady :D :)) 

Část je pro Chrisstie_cz , u minulé části si psala že překlad byl blbej ( což s tebou souhlasím :/ ), tak teď je doufám už lepší :))  

Hope u like it!

Vote and Comments! 

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat