Chapter 8: Nejsem odhalená

3.4K 217 6
                                    

Zayn se vítězoslavně usmál a naklonil se ke mně. Přitiskl svoje rty na moje. Ale tentokrát to bylo jiné. Bylo to měkké a jemné. Nesnažil se mi nacpat jazyk do krku, ale stejně jsem pusu otevřela. Cítila jsem, jak se Zayn přes polibek usmál.Obmotala jsem svoje ruce kolem jeho krku a on si mě přitáhl blíž k sobě, skoro jako bych mu seděla na klíně.  

"To je lepší." Řekl, když se odtáhl. 

"Mnohem lepší." Souhlasila jsem.  

________ 

Málem jsem zapomněla, kde jsem, když jsem se ráno probudila. Zamrkala jsem. Potom dvakrát, než jsem zpracovala, kde jsem. Sluneční světlo proklouzlo skrz tenké bílé záclony ložnice jachty. Potom jsem si něco uvědomila. 

Nemůžu vstát.  

Pomalu jsem se ohlédla a viděla vedlě mě opáleného spícího kluka. Pusu má otevřenou, jak tiše chrápe. Jeho opálenou ruku má přehozenou přes můj pas. 

Vzpomněla jsem si na to, co mi Perrie řekla. Je spáč a jen tak se ho nedá probudit. Sundala jsem jeho ruku z mého těla a zachvěla se, když nohy přišly do kontaktu s chladnou zemí. Rychle jsem si svázala své blonďaté vlasy do nepořádného drdolu a vydala se do obývacího pokoje. 

Co dělat... Co dělat... 

Zayn není vzhůru. Co jiného mám dělat? Sedět na pohovce a šťourat se ve zmrzlině? Projít se okolo jachty a možná spadnout, protože jsem velmi neohrabaný člověk?  

Myslím, že bych se mohla jít pokusit probudit Zayna. Perrie mi říkala, že když se ho pokaždé snažila probudit, selhala.  

Ale, já nejsem ona.   

Udělala jsem si cestu zpátky do ložnice a dala si na mé studené nohy ponožky. Chvíli jsme se dívala na Zaynovu tvář. Perrie je jedna ze šťastných dívek, dokonce i když jejich vztah je falešný. No, jak ho probudím? 

"Zayn." Strčila jsem ho do ruky. Zavrčel a obrátil se na druhou stranu. Jeho nohy jsou pořád propletené s dekou. 

"Zayn." Zkusila jsem to znovu a tentokrát strčila do jeho obličeje. Naoplátku mě plácl přes ruku, jako bych byla moucha. Potom si Zayn lehl tváří na polštář s jednou rukou visící z postele. 

Frustrovaně jsem zasténala. "ZAYN!" Zakřičela jsem. 

"Ne Mami! Ještě pět minut... Dneska nechci jít na konkurz do X-Factoru... Možná příští rok..." Řekl Zayn, když spal. Aww, zdá se mu, jak šel v roce 2010 na konkurz do X-Factoru. 

Zayn se převrátil a tak leží na zádech. V posledním pokusu ho probudit, jsem si vzpomněla na minulou noc a políbila jsem ho na rty. 

A hádejte co? Fungovalo to. Automaticky se Zaynovi otevřely oči a já jsem oddělila své rty od jeho. V rozpacích jse se kousla do rtu, ale podařilo se mi ho probudit, zatímco Perrie ne. 

Jedna nula, pro Penelope! 

"Zdálo se mi to?" Zamumlal Zayn, když několikrát zamrkal a promnul si oči. 

Zasmála jsem se. "Ne, blbečku." Plácla jsem ho po hlavě. "Jsi vzhůru. A uvažuj, že to všechno trvalo, než jsem tě probudila. Už jsem myslela, že je to nemožné!"

Zayn si olízl rty a pak se podíval na mě. "Co používáš za rtěnku? Moje rty chutnají jako jahody."

Zuřivě jsem se začervenala. "Ta chuť je třešňová, ale dobrý odhad."

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat