Chapter 30: Nepůjdu dovnitř

1.8K 154 5
                                    

Přitáhl si mě blíž k tělu, naklonil se a přitiskl jeho měkké, teplé rty na moje. 

______ 

Na polibek jsem reagovat nechtěla. Trvalo mi déle než jsem zpracovala to, co se vlastně děje a co se děje v současné době. Zavrávorala jsem několik kroků zpátky dozadu a vystrašenýma očima se podívala na Zayna. Srdce mi silně bušilo v místě, kde to vlastně bolí dýchat. Delší dobu jsme se na sebe dívali, než jsem si uvědomila, že stojíme usprostřed chodníku v dešti.  

"Ne." Zašeptala jsem spíš pro sebe než pro Zayna. Co se stalo se stát nemělo. Nechtěla jsem říct, že jsem si to neužila, ale věděla jsem že je to v mnoha ohledech špatné. Zayn je na stoprocent kretén a ani si nezaslouží abych mu odpustila, ale já si nezasloužím jeho. To byl jeden z důvodů proč je to totálně zbytečný. 

Za druhé, už jsem ve vztahu. Pokud tady jsou nějaké kamery nebo paparazzi, moje nová reputace by byla zničená. Jsem vycházející hvězda a poslední věc kterou bych chtěla je, aby si lidé mysleli že jsem skandální, děvka a podvádím. 

A drama by se zhoršilo poté co by si uvědomili, že jsem Perriina sestra, sestra Zaynové expřítelkyně. Co by se pak stalo? Nedokázala jsem si ty možnosti představit. 

"Pen-" 

"Zayne, jdi ode mně pryč." Řekla jsem, hlasitě a jasně, takže nebyl žádný důvod aby to neslyšel. Podívala jsem se mu hluboko do očí a řekla mu aby šel ode mně pryč. 

"Po tom? Penelope, prosím. Musíš-" 

"Nejsem tady v Londýně kvůli tobě, Zayne. Jsem tady kvůli sestře a tohle jsem neměla v plánu, aby se stalo. Snažila jsem se vyhnout, abych se tady s tebou potkala. Copak to nechápeš? Zayne, já jsem tě zpátky nepolíbila." 

"Co budeš dělat teď? Utečeš zpátky ke Carterovi, který na tebe čeká v Kalifornii, kde tě taky pravděpodobně podvádí?" Vyštěkl Zayn. 

"Budu dělat to, co jsem tady dělat chtěla, Zayne." Zavrčela jsem. "uvidím svoji sestru na koncertě a půjdu navštívit moji rodinu. Potom ano, jdu zpátky do Kalifornie, kde na mě čeká můj přítel. Přestaň o něm mít předpoklady. Sakra, ani jsi se s ním nepotkal. Drž hubu a vypořádej se s tím." 

"No, neviděl jsem ho." Řekl jako chabou výmluvu. "vypadá jako ten typ, který nevydrží dlouho ve vztahu. Není nic, jen potíže." 

"Dobrovolně se přihlásil do útulku, když nehrál!" Řekla jsem. "to je to, čemu říkáš problém?" 

"Vsadím se, že je to všechno sračka." Ušklíbl se Zayn. 

"Měla jsem věřit svým instinktům, když jsem si řekla, že bude raději lepší, když půjdu v mrazivém dešti, než zůstat v tvém bytě. Udělala jsem obrovskou chybu." 

"Takže jsi šla na procházku v dešti jako je tahle? Budeš nemocná Pen, přísahám. Omlouvám se, prosím pojď zpátky. Nechci aby jsi byla nemocná-" 

"Jdi se bodnout!" Zařvala jsem. "Nech mě abych byla nemocná, nezajímá mě to." 

"Víš, nemyslím si že bych mohl zvládnout problém jako je zápal plic, takže prosím, jen pojď dovnitř. Nechám tě o samotě a můžeš použít postel a pak můžeš udejít, až déšť přestane nebo tak něco. Jen prosím, pojď dovnitř, než se nachladíš. Podívej, už se třeseš." Prosil Zayn.  

Myšlenka být uvnitř bez toho aby na mě kapaly obří kapky zněla jako pozvání, a taky být v suchém oblečení. Chtěla jsem se dostat pod deku, zůstat tam a prostě jen spát. Potom vedle mě Zayn to musel utlumit. 

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat