Chapter 12: Nezůstanu

3.3K 225 11
                                    

"Pojďme to vyřešit jako dospělí." Řekla Zayn. V jeho očích má ohnivý výraz, když řekl tahle slova. "Kámen, nůžky, papír. Dvě ze tří."  

_________ 

"Měla bys mu to opravdu brzy říct, Pen." Řekla Danielle se sympatií. Jen jsem musela jít s někým ven a mluvit  s někým kdo zná moje tajemství. Danielle je jediná osoba která ho zná, ale bohužel to neschvaluje. Nemůžu pochopit, proč.  

"Chci, ale pokaždé, kdy se k tomu blížím říct to, mám pocit, že mi vyrve srdce a rozbije ho na malé kousky. Dani, nikdy jsme neměla vztah a nikdy jsem neměla zlomené srdce. J-já, už to déle nevydržím..." Zašeptala jsem. 

Danielle si povzdechla a napila se svého kafe. "Huh, pokud ti to Zayn udělá, není pro tebe dobrý. Jenom říkám, jestli tě miluje, jak si myslím, že tě miluje, nezlomí ti srdce." 

Přejela jsem si rukou po vlasech. "Jen chci aby se Perrie vrátila a já budu moct jít domů a předstírat, že se to nikdy nestalo. V první řadě jsem nechtěla aby se tohle stalo. Přeji si... Přeji si, abych ho nikdy nepotkala. Potom bych neměla tenhle problém." Vážně potřebuju, aby se Perrie vrátila zpátky dřív, než zakřičím na celý vesmír, že nejsem Perrie z Little Mix. Že jsem jen její dvojče. 

"Pen, pokud jsou dva lidí souzeni, budou spolu. Mohlo to být způsobeno osudem nebo tak něco, ale stane se to. Liam a já jsme spolu byli dlouho, ale udělala jsem chybu a rozešla se sním. Nebylo to snadné mít svého přítele polovinu času pryč, ale uvědomila jsem si, že ho opravdu potřebuju." Vysvětlila. "Váš vztah je příliš dobrý, aby jste ho nechali jít." 

Popotáhla jsem. "Je to milé, ale technicky to není můj vztah. Je Perrie." 

"Jsi tak tvrdohlavá." Danielle obrátila oči v sloup. 

"To je v rodině." 

"Znám Zayna hodně dlouho, jo Penelope? Vím, kdy vypadá šťastně a kdy ne. Způsob, jakým se dívá právě teď je ten nejšťastnější, co jsem kdy na něm viděla. S Perrie byl nešťastný. Jistě, je úžasná holka a tvoje sestra, ale má své nedostatky. Upřímně řečeno, Zayn a Perrie nikdy nebyli souzeni být spolu." 

"A-ale nemůžu prostě vzít něco, co patří mé sestře. Ukrást jejího přítele je poslední věc co chci udělat!" Vykřikla jsem. Pořádně jsem se napila své kávy, abych se uklidnila.

"Už to skoro máš. Jakmile mu řekneš, kdo doopravdy jsi, už nebudu nikdy její. Nepochop mě špatně, tvoje sestra je úžasná, ale myslím si že je někdo jiný na téhle planetě, který pro ní bude lepší." Pokrčila rameny. "Ale ty a Zayn, to je pecka."

"Dík." Začervenala jsem se. "Ale nevím jak mu to mám říct, není to jako bych mu mohla říct, 'Ahoj Zayne. Nejsem skutečná Perrie. Ne, Jsem její dvojče Penelope, která si s ní vyměnila místo, zatímco ona je na dovolené!"

"To by mohlo fungovat. Myslím, jdi rovnou k věci." Danielle poukázala. Zase se napila své kávy.

"Dani." Zasténala jsem. "Možná prostě odjedu z města a nikdy se nevrátím zpátky. Když se dostanu domů, zůstanu tam a když mě uvidí, řeknu mu, že jsem to já. Penelope. To je dobrý plán..."

Danielle si schovala obličej v dlaních a podívala se mi hluboku do očí. Její teplé hnědé oči se dívají do těch mých modrých. "Zayn se do tebe zamiloval, drahoušku. Pokud odejdeš, zlomí se. Začne znovu pít a vlastně co jsi nahradila Perrie, přestal kouřit. Kouření ho uvolňuje ze stresu. Pokud odejdeš..." 

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat