Chapter 33: Nehledám Perrie

1.7K 150 3
                                    

"Popíráš- to je způsob jak ho odstrkuješ. Ale jediný způsob jak na Zayna odmítnou je na něj zapomenout , jinak sbohem Cartere." 

To bylo kdy se vrátila Kylie. 

"Co mi uniklo?"  

_____ 

Kylie a já čekáme na letišti v Londýně, opřený o zeď. Carter letí do Londýna, aby se potkal s mými rodiči. Poté co ho tady vyzvedneme, pojedeme 5 hodin do South Shields. Perrie už odešla, chystá se na tour se zbytkem skupiny, ale slíbila že se brzy uvidíme. Nebyla bych překvapená kdyby se příští měsíc objevila před mými dveřmi. Někdy, prostě vybouchne kdykoli se tak cítí. 

Zayna se viděla jenom jednou mezi časem Perriinýho koncertu a teď. Kylie jsem dotáhla k Niallovými bytu, kde se potká s Niallem kvůli rande v kině. Opravdu nebyl nikdo překvapen. Všichni jsme viděli že to jednou přijde. A jednou v jejím životě, Kylie byla zase v klidu a vyrovnaná, říkajíc že Niall je skvělej kluk. 

Potom další hodinu jsem od ní slyšela bylo to že to její rande probíhalo skvěle. 

Šla jsem pro Kylie k Niallovi, ale ve stejné době Zayn vycházel ven. Bylo to jen moje štěstí, opravdu. 

Opravdu jsme spolu nemluvili o incidentu v jeho bytě, kde jsem ho ve 4 ráno opouštěla. Jenom jsme si řekli naše jednoduché "pozdravy" a pokračovali v našich životech. Věci jsou prostě komplikované- víc než by měly být, ale není to zase něco co bych mohla kouzelnou hůlkou opravit. 

"Tady je!" Kylie ukázala na známého blonďatého kluka, který míří k nám tahajíc za sebou zavazadla. 

Je trochu opálený, což pravděpodobně znamená, že trávil nějaký čas na sluníčku během přestávky. Usmál se, když se na nás obrátil. 

Šla jsem mu naproti a v půlce cesty se mu hodila kolem krku. Carter mě objal kolem pasu, trochu vyzvedl nahoru aby se naše rty setkaly, kvůli našemu výškovému rozdílu. Políbil mě a opět postavil na zem a dal mi malou pusu na čelo. 

"Chyběla jsi mi." Usmál se. 

"Jo? Vždyť jsme se viděli minulý týden." Zasmála jsem se. 

"No na mě je to moc dlouho. Bez tebe je to nuda." 

"Asi bychom měli vyrazit. Chci být zpátky v South Shields před večeří. Máma dělá nejlepší večeře vůbec. Máš nějaké zavazadlo, které potřebuješ dostat přes terminál?" Zeptala jsem se. (nevím jak se tomu říká a tam to bylo nějak divně tak jsem to dala takhle ok? :) )  

"Ne." Zavrtěl hlavou. "Jsme tady jen kolem tří dnů, tak jsem dal všechno tady. Můžeme už odejít pokud máš nabitý program." 

"Mysleli jsme si že budeš mít hlad, když se dostaneš z letadla, takže jsme vzali nějaké jídlo." Vysvětlila Kylie. "Je v autě a čeká na tebe vlastně." 

"Skvělé." Usmál se Carter. "Je dobré tě vidět babe." 

"Taky jsem ráda že tě vidím." Odpověděla jsem, zabalila si ruku kolem jeho velké. 

________ 

Kylie si dobrovolně vzala sedadlo vzadu, prohlašovala že nechce obtěžovat naši "romantickou chvíli"  jak tomu tak nazvala. Další plus, že je na zadním sedadle je, že si může natáhnout nohy, luxus který si já a Carter přejeme. 

A já musím po celou dobu řídít, protože tady ti dva se narodili a vyrostli v Americe, kde se řídí na opačné straně. Jaké pro mě potěšení. Alespoň cesta trvá pět hodin, není to tak špatné, ale opravdu únavné. 

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat