Chapter 16: Nezůstanu v South Shields

2.9K 223 16
                                    

 Dokonce jsem si vytvořila na mém iPhonu playlist-zlomené srdce. Depresivní. Já vím. 

"NEVER MIND I'LL FIND SOMEONE LIKE YOU!" Zaspívala jsem. 

Ale vážně, najdu si znovu někdy někoho jako je Zayn?   

____________

D A N I E L L E  

Nervózně jsem klepala nohou o zem, když jsem čekala na příchod pěti kluků. Eleanor seděla vedle mě, bezradná z toho, co chci říct. Takže mnohem víc by to dávalo smysl  a trochu jsem se styděla, že to držím tak dlouho v tajnosti.  

Penelope se bude zlobit a vím to, ale je to pro její dobro, stejně jako pro Zaynovo. Mohla jsem to vidět v jeho očích. Není tady nic jiného, že bych chtěl víc než to, aby se Penelope vrátila zpátky, dokonce i když neví, že je na prvním místě. 

Penelope dělala jen to, co její sestra chtěla, protože je obětí Perrie. Ona skryla tajemství, protože její sestra a ona se docela hodně obětovala pro její vlastní lásku. To je láska pro sestru, ale i bláznovství. Nemohla nechat její sestru ji takhle diktovat. Penelope, ze všech lidí, byla poslední osobou, kdo si tohle zaslouží. 

"Bože Dani, přestaň klepat se svojí novou." Eleanor se zasmála. "Kvůli tobě mě bolí hlava. I když, co je tak důležité? PaneBože, jsi těhotná?" Její oči se rozšířily, ale její tvář byla polepená obrovským úsměvem. 

"Ne." Řekla jsem, když se mi začervenaly tváře. "Je to něco jiného." 

"Zatraceně. Doufala jsem že budu kmotrou." Eleanor si povzdechla. "A to jsem si plánovala, že ukážeš miminko a všechno. Ty a Liam budete mít nejroztomilejší miminko vůbec." 

"Prosím tě, nemluv o tom." Začervenala jsem se. "Ještě máme několik let čas." 

"Holka může snít, dobře? Děti jsou rozkošný. Nemůžu ti pomoct, ale jako děti. Jsou nemožné ne jako... pokud jsi nevrlá stará čarodějnice, která všechno nenávidí." Řekla Eleanor. 

"Ahoj holky." Uslyšela jsem někoho říkat. Harry a Niall proklouzli k nám do boxu. Jsme v restauraci na rohu stánku. Vzhledem k tomu, že je jedenáct večer, je tu sotva někdo kolem. Jsou tady jen starší páry nebo lidé bez dětí, protože je úterý večer. 

"Zněla jsi opravdu naléhavě." Řekl Niall. "Co se děje?"  

"Jen musím počkat, až sem dojde zbytek kluků." Řekla jsem. Moje noha zase začala klepat o zem. Chystala jsem se všem říct, že Penelope byla, kdo dostal Zayna až po uši a ne Perrie. Riskuji moje přátelství s Penelope, ale po tom, by mi měla děkovat. 

"Vypadáš nervózně." Řekl Harry. Všiml si mé klepající nohy. 

"Jsi těhotná?" Zeptal se Niall. 

"NE!" Zakřičela jsem. To způsobilo, že každý kdo je v restauraci se otočil a podíval se na nás. "Proč si všichni myslí, že jo? Bože ne. Ještě ne." 

"Takže, jste o tom přemýšleli..." Řekl Harry. Na tváři má drzý úsměv. 

"Ne." Řekla jsem s mrtvým vážným tónem. "Řekla jsem ještě ne, což znamená, že čekám co přinese vztah v příštích letech." 

"Ne, jako bys to někdy věděl Harry." Niall se zasmál. 

"Není to jako bys měl ještě holku. Aspoň jsem měl přítelkyni-"

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat