Κεφάλαιο 17

2K 131 1
                                    




Εχει περασει μια ολόκληρη εβδομάδα και ο κρις δεν εχει επικοινωνήσει καθολου μαζι μου. Ουτε εχει ερθει να με βρει ουτε τιποτα.




Μαλλον πραγματικα εννοούσε το να χωρίσουμε.Ισως να πρεπει να του μιλήσω εγω. Γιατι μπορει να θελει να του ζητήσω συγνώμη που τον έφερα σε αυτήν την κατάσταση.





Ακουω το κινητό μου να χτυπαει και κοιτάζω την οθονη. Ειναι ο Στιβ.Με εχει πριξει αυτες τις μερες. Για καποιον λογο συνεχώς με ρωταει αν εχω μιλήσει με τον Κρίστοφερ.





Απλα αγνοώ το κινητό και πηγαινω να βρω ρουχα να φορέσω για να παω μεχρι την αποθήκη να του μιλήσω.Η ωρα είναι 8 οποτε αποκλείεται να ειναι σπίτι.





♤♤♤





Ειμαι εξω απο το στενό που ειναι η αποθηκη και διστάζω να προχωρήσω μεχρι εκει.Δεν ξερω τον λογο απλα κατι μου λεει οτι τα πραγματα δεν θα πανε όπως τα θελω.




Αφου περνω μια βαθια ανασα αρχίζω να βηματιζω προς την αποθήκη με γοργό βημα. Σύντομα φτανω και αφου μπαινω μεσα κοιταζω δεξιά και βλεπω όλοι την παρεα μαζεμένη.





Πηγαινω διπλα τους και κοιταζω τον Κριστοφερ οπου βλεπω πως στιγμιαία με κοιταζει και έπειτα κανει σαν να μην με ειδε. Δεν εκανε καν τον κοπο να σηκωθεί ετσι πρεπει να του το πω εγω.





"Κριστοφερ μπορεις να ερθεις λιγο να μιλησουμε;"ρωταω και τον βλεπω που κοιταζει τους αλλους.





"Ρε παιδια μιλησε κανεις;"ρωταει εκεινος και κανενας δεν του απανταει μονο κάποιοι γελανε.





"Σε παρακαλω σήκω λιγακι να σου μιλησω και μετα αγνόησε με οσο θες"του λεω και γυρναει και με κοιταει.Μετα απο μια γκριματσα σηκώνεται και με πιανει απο το χερι και παμε εξω απο την αποθήκη.





"Λεγε στα γρηγορα"λεει απότομα και απομακρύνεται και ακουμπαει στην πλατη του στον τοίχο.Ακομα δεν εχω καταλάβει γιατι μου συμπεριφέρεται ετσι.





"Το εννοουσες οταν ειπες οτι αν έφευγα απο το σπίτι θα χωρίζαμε;"ρωταει και κανει μια γκριμάτσα δείχνει να αδιαφορεί.





"Ειπες θα μου πεις οχι θα με ρωτήσεις"λεει αποτομα μετα απο λίγο.Μα καλα τι του εχω κανει και μου μιλαει έτσι;





"Θα σε παρακαλέσω απλα να μου απαντήσεις ρε Κρις χωρίς να κανεις λες και εχω κανει κατι κακο"λεω νευριασμένη.





Him and I Where stories live. Discover now