Κεφάλαιο 16

2K 120 1
                                    



Ανοιγω τα ματια μου και κοιτάζω το ταβάνι. Το σχολείο σε 1 εβδομαδα τελειώνει και θα ειμαι μια χαρα. Χθες δεν μπορουσα να ηρεμήσω τον εαυτό μου. Και δεν επρεπε να αφησω το παιδι να με πείσει να γυρίσω σπίτι.



Επρεπε να παω και να παλεψω να βοηθήσω τον κρις. Αυτος εκανε τοσα για να με προστατεύσει για να ειμαι καλα. Και εγω τι κανω; Γαμωτο.Ξαφνικα το κινητο μου χτυπαει και κοιταζω την οθόνη.



"Κριστοφερ;; εισαι καλα;; πες μου που είσαι να ερθω"λεω αμεσως και ακουω ενα βογγητο πονου.



"Λίζα εισαι καλα;"ρωταει εκεινος χωρις να δωσει σημασια σε οτι τον ρώτησα. Ακουγεται ομως παρα πολυ χαλια.



"Εισαι σπίτι σου;"τον ρωταω χωρις να απαντησω και εγω σε οτι με ρωτησε. Πρεπει να παω αμεσως να τον δω.



"Ναι Λίζα"λεει και αφήνει μια αναπνοή. Σίγουρα ποναει πολυ.



"Θα ειμαι εκει σε λιγο"λεω και κλεινω το κινητο. Πρεπει να ειμαι διπλα του τωρα. Πρεπει να ειμαι διπλα του συνέχεια.


♤♤♤



Ανοίγει ενας απο το αγόρια της παρέας του και με κοιταζει με μισό ματι.Παρολα αυτα κανει χωρο και περνάω και τρεχω γρήγορα προς το δωμάτιο του κρις και μπαίνω μεσα.




Εκει ειναι η Μαρα και γυρναει να με κοιταξει οπως και ο κρις που ειναι χωρις μπλουζα και εχει μια μεγαλη γαζα στα πλάγια λιγο πιο κατω απο τα πλευρά.






"Μωρο μου περνα μεσα"λεει εκεινος ηρεμα και μπαινω και κλεινω την πορτα πισω μου.Η Μαρα φαίνεται νευριασμένη και σηκώνεται και με κοιταζει με μισος.






"Πως τολμάς να έρχεσαι εδω;"με ρωταει θυμωμένη και εμενα για κάποιον ηλίθιο λογο η μίλια μου δεν λεει να βγει.Θα ηθελα πολυ να της πω πως ηρθα για να δω το αγόρι μου!





Μονο που δεν ειναι αγορι μου γιατι δεν τον ακουσα. Δηλαδη θελω να πω κανονικα δεν θα έπρεπε να ειμαστε μαζι αλλα εκεινος πριν με ειπε μωρο μου.






"Απλα ξεκουμπησου"φωναζει και με βγαζει απο τις σκεψεις μου."Εξαιτίας σου βρίσκεται σε αυτην την κατάσταση. "Λεει και ειμαι σιγουρη πως δεν μου ορμαει μονο επειδή ειναι ο κρις μπροστα και δεν θελει να φανει η κακια.






"Δεν νοιάζεσαι πραγματικα για εκεινον,το μονο που σε ενδιαφέρει ειναι ο κολλητός σου γιατι αν σε ενδιέφερε ο Κρίστοφερ ποτε δεν θα άφηνες να παθει κατι τετοιο"λεει και εγω αφηνω καποια δάκρια να βγουν.






Him and I Where stories live. Discover now