Κεφάλαιο 19

2.1K 132 3
                                    


Τα σχολεία ευτυχώς εχουν κλείσει και εγω ειμαι χαρούμενη. Εχουν περασει λιγες μερες που τα βρήκαμε με τον Κρίστοφερ αλλα δεν το έχουμε πει σε κανεναν ακομα.




Σημερα ο Κρίστοφερ με καλεσε να παω μαζι του σε ενα πάρτυ που κανουν οι φιλοι του. Δεν εχω παει ποτε σε πάρτυ εκτός απο πάρτυ γενεθλίων. Ναι ξερω πως δεν εχω ζωη.



Δηλαδη δεν ειχα. Τωρα με τον Κρις κανω πράγματα που παλιότερα δεν μου ειχε δοθεί η ευκαιρία ουτε να τα δοκιμάσω.




♤♤♤




Προχωράω προς το σπιτι του. Μου ειπε να παω απο εκει και να φυγουμε μαζι για το πάρτυ. Δεν ειχα ρουχα και ετσι η μαμα μου πηγε και μου αγόρασε εκεινη ενα συνολικι.




Εγω δεν θα ηξερα τι να παρω αν πήγαινα. Η μαμα μου διάλεξε μια μαυρη κολλητή φουστα και ενα κόκκινο τοπ. Με εβαψε εκεινη πολυ λιγο και τωρα ειμαι στον δρομο για το σπιτι του Κρις.




Βέβαια πήρα μια λεπτή μαύρη ζακέτα που θα την φορέσω μόλις φτάσουμε στο πάρτυ. Δεν θελω να βλέπουν τις χαρακιές μου. Τις κοιταζω καθώς περπαταω και πέφτω πανω κάπου.




"Πονάνε;"ρωταει η γλυκιά φωνή του και τον παρατηρώ απο πανω μεχρι κατω. Πρωτη φορα τον βλέπω με τέτοια ρουχα.Πιάνει το χερι μου και το κοιταζει.




"Εμ οχι"απανταω και εκεινος πιάνει και το αλλο μου και τα σηκώνει και τα φέρνει κοντά στο πρόσωπο του. Φιλαει απαλα πρώτα το ενα και μετα το αλλο.




"Σε παρακαλω...μην το ξανακάνειςαυτο.."μου λεει και τυλίγει τα χερια του γύρω μου.




"Παμε στο παρτυ;"τον ρωταω εγω για να αποφύγω την συζήτηση για τις χαρακιές κατι που καταφέρνω καθος εκεινος γνέφει και περπαταμε.





♤♤♤





Ειναι μαζεμένη ολη η παρεα του Κρις και καθόμαστε εξω στον κήπο. Ψάχνουν ολοι να ψάξουμε ενα παιχνίδι. Κάποιοι απο τους φιλους του με κοιτάνε περίεργα ακομα.





Πιάνω τον Κρίστοφερ απο το χερι και τον γυρίζω να με κοιταζει. Πρεπει να βρω καποιον τρόπο να λύσω την παρεξήγηση αλλιώς ολοι θα με εχουν στην μπούκα.





"Πρεπει να πιάσουμε τον Στιβ και την Μαρα μαζι και να τους πιεσουμε να μάθουμε την αλήθεια"του λεω με πειραγμενο βλεμμα.





Him and I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα