Κεφάλαιο 26

2.1K 119 15
                                    



°Λιζα°




Κρατιόμαστε χερι-χερι και μπαίνουμε μεσα στην αποθήκη. Οσα βλέμματα ειναι στραμμένα πανω μας ολα ειναι έκπληκτα. Αναμεσα τους και το βλέμμα του Στιβ.





Μονο τότε αφηνω το χέρι του Κρίστοφερ και κατευθύνομαι προς το μέρος Στιβ. Εκεινος απλα με κοιταζει περιμένοντας να δει τι θα κανω οπως και μαλλον ολοι οι υπόλοιποι.





Φτανω μπροστα του και χωρις να το ελέγχω το χερι μου προσγειώνεται στο μάγουλο του με τεράστια δύναμη. Τα χαστούκι που του εδωσα ακούστηκε πολυ δυνατα.





"Τι κανεις;"ρωταει αμέσως με περιέργεια και μαλλον έκπληξη αφου το μονο που μαλλον δεν περίμενε ειναι να τον χαστουκισω.





"Τι κανω;"ρωταω και εγω"εχεις κανει πολλα αλλα ως εδω ηταν Στιβ τελος"του απανταω με πολυ υψηλό τονο στην φωνη μου και το βλεμμα μου ειναι σκληρό απέναντι του.





"Δεν καταλαβαίνω τι εκανα παλι;"ρωταει κοιτωντας με και κρατώντας με το χερι του το μάγουλο που του χτυπησα.





"Σταματα να παιζεις τον ανηξερο γιατι με νευριαζεις ακομα περισσότερο"απανταω ξανα και πλέον η Μαρα σηκώνεται και μπαίνει μπροστα μου.





"Απαιτώ να μου εξηγήσεις για τι στο καλο κατηγορείς τον Στιβ ετσι"λεει εκεινη με βλέμμα υπεράνω και με κανει να γελάσω.





"Οκευ μπορω να πω οτι ειναι ξεκαρδιστικό να υπερασπίζεσαι τον Στιβ μιλαμε κανει μπαμ το θεατρο που παιζεις"της απανταω και εκεινης και ενώνει τα φρύδια της.





"Ακου να σου πω.."παει να πει αλλα την διακόπτω.





"Οχι, εγω ακου να σου πω. Μακριά και απο εμενα και απο τον Κρις και οι δύο σας. Γιατι πλέον και οι δύο σας δεν σημαινεται τιποτα για εμας"απαντάω και εκεινη δειχνει ξαφνιασμενη.





Νιωθω ενα χερι να ακουμπαει τον ώμο μου και γυρίζω να κοιτάξω.Βλέπω τον Κρίστοφερ να μου χαρίζει ενα χαμόγελο και αμεσως γυρίζω και τον αγκαλιάζω.





"Λιζα, θελω να μου εξηγησεις τι εχει γινει τωρα"ακουω την φωνη του Στιβ και γυρναω να κοιταξω.





"Ξερεις κατι; Εσενα σε σερνει απο την μύτη η Μαρα και το εχουμε καταλαβει ολοι αυτο. Και ο πιο χαζος το καταλαβαίνει αλλα τελικα εισαι τοσο χαζός που δεν βλεπεις οτι σε χρησιμοποιεί;"ρωταει ο Κρίστοφερ και ο Στιβ κοιταζει σοβαρός.





Him and I Where stories live. Discover now