Κεφάλαιο 18

2K 130 8
                                    



Εχουν περασει αρκετες μερες απο τοτε που μιλησα με τον Κρις. Η κατάσταση ειναι ακομα η ιδια.Εχω χαρακωσει το χερι μου μια φορά και αποφάσισα πως σημερα θα το κάνω πιο δυνατα.





Ειναι ανόητο αυτο που κανω. Ξερω πως ετσι δεν θα γυρίσει πίσω ο Κρίστοφερ. Ομως εγω ηδη προσπάθησα να του μιλήσω. Δεν κατάφερα απολύτως τιποτα.





♤♤♤





Το βλεμμα μου σταθερό στα γυαλιά. Αυτην την φορα διαλέγω κάποιο μυτερό. Και χωρις να περιμένω κατι το βαζω στον καρπο του αλλου μου χεριού και τραβαω δυνατότερα γραμμές σε γρήγορο ρυθμό.





Ξανα απο την μια άκρη του καρπου μου μέχρι την αλλη οπως και την προηγούμενη φορά. Κοιταζω το γυαλί και βλεπω το αιμα που εχει μείνει πανω.





"Τι διάολο κανεις εκει;"ακουω μια γνώριμη φωνή και πέφτει το γυαλί απο τα χερια μου και γυρναω να κοιταξω καθως ταυτόχρονα τοποθετώ τα χέρια μου πίσω απο την πλάτη μου.





Λιγα μετρα μακριά μου ειναι ο Κρις και με κοιταζει επίμονα. Του χαμογελαω ψεύτικα και φαίνεται πως δεν τραβαει αυτο το ενδιαφέρον του αλλα τα γυαλια απο πισω μου.





"Γιατι εισαι εδω κοντα; τι δουλεια εχεις να έρχεσαι ακομα εδω;"ρωταει καθως κανει κάποια βηματα κοντα μου και σταματάει. Επιτέλους τον βλεπω παλι.Βλεπω αυτα τα ομορφα ματια.





"Για...για μια βολτα πηγα απλα και έτυχε να περασω απο εδω.."λεω οσο πιο πειστικά μπορω. Απο το βλεμα του φαίνεται να με πιστευει και ανακουφισμενη αφηνω τα χερια μου ελευθερα και διώχνω το μαλλί που μπηκε στο πρόσωπο μου.





Αμέσως το κατεβαζω μολις αντικρίζω τα περισσότερα αιματα απο οτι την προηγούμενη φορα με την ελπιδα να μην εχει δει κατι ο Κρίστοφερ.





Κατι που μαλλον δεν πρόκειται όντως να γινει. Μιας και εχει ενωσει τα φρύδια του και έρχεται γρήγορα προς το μέρος μου. Πιάνει τα χερια μου και τα γυρναει.





Η χαζη κοντομανικη μπλουζα που φοραω σημερα δεν καλύπτει τιποτα.Ετσι εκεινος αντικρίζει και τα σημάδια των λίγων ημερών και τα σημερινά.





Τον βλεπω πολυ θυμωμένο και ειμαι σίγουρη οτι θα μου την πει. Θα με βρίσει που κανω κατι τετοιο. Θα φυγει ισως απλα γιατι ειδε ποσο χαζη ειμαι και το κανω στον εαυτο μου.





Him and I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα