Κεφάλαιο 25

1.9K 124 10
                                    




"Πρεπει να με ακουσεις ολα ειναι λαθος ενταξει; δεν φιληθηκα μαζι του, εκεινος με φιλησε"εξηγω και εκεινος γελαει με ενα ειρωνικό βλέμμα.





"Δεν ειδα να αντιστέκεσαι και πολυ"ειρωνεύεται. Ναι γιατι απλα δεν περιμενα να με φιλήσει.Και μετα θυμαμαι τα λόγια του. Με ειπε εγωίστρια.





"Δεν ειμαι εγωίστρια"του λεω και εκεινος φαίνεται πως δεν το περίμενε και ενωνει τα φρύδια του.





"Που κολλαει τωρα αυτο;"ρωταει μετα απο λιγο.





"Κολλαει γιατι αν ημουν εγωίστρια δεν θα καθόμουν εδω να σου πω πως δεν τον φίλησα εγω και με φιλησε αυτος,δεν ια με ένοιαζε να πληγωθεις"του απανταω.





"Και που τον ξερεις εσυ τον καμερον;"ρωταει επιθετικά.





"Αυτο θελεις να μαθεις μονο; δεν σε νοιάζει οτι ειπα πιο πριν;"ρωταω και εγω αντι να απαντήσω.





"Απλα απαντησε μου που ξερεις τον καμερον γιατι καθοσουν μαζι του και γιατι ηρθες στην αποθήκη επιτελους"φωνάζει και εγω καταπινω.





"Ηταν απλως μια ιδεα,ηθελα μονο να καθήσω μαζι του στην αποθηκη απεναντι απο εσενα. Δεν ειχαμε πει πως θα με φιλησει,με επιασε απροετοίμαστη για αυτο και σαστισα"απανταω.





"Ποιανου ηταν η ιδέα;"ρωταει και παλι εκνευρισμένος.





"Του Στιβ"απανταω και εκεινος κανει εναν μορφασμο.





"Ποιανου αλλου θα ηταν φυσικα αυτου"απανταει και πλεον νιωθω την αναγκη να τον ακουμπησω. Μου εχει λείψει.Αυθόρμητα βαζω το χερι στην καρδιά του.





Εκείνος δεν περίμενε να κανω κατι τέτοιο και μς κοιταζει. Η καρδια του χτυπαει δυνατα. Το βλεμμα μου παει στα χείλη του. Αμεσως ομως με το χερι του πιανει το δικο μου και το κατεβαζει.





"Δεν καταλαβαίνεις οτι αυτος δεν θελει να εισαι με εμενα; εισαι τοσο χαζη που δεν το καταλαβαίνεις;"ρωταει με αγριο τονο. Ειμαι σιγουρηπως αναφέρεται στον Στιβ.





"Κρις ειναι...."παω να μιλησω..





"Ουτε να το διανοηθεις να πεις πως ειναι ο κολλητος σου γιατι πραγματικα θα με χασεις για πάντα."απανταει θυμωμένα"δεν καταλαβαίνεις πως ηταν στημένο; ο καμερον ειναι ηδη ερωτευμένος με την Μάρα και αν αυτη του ζητησε κατι εκεινος σιγουρα θα το εκανε"συνεχιζει στο ιδιο τονο.





Him and I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα