Κεφάλαιο 11

2.3K 139 3
                                    

Κοιταζω την Μαρα που με πλησιάζει. Οκευ ας μην λεω βλακείες. Μπορει να πηγαίνει καπου αλλου.



"Γεια"λεει ειρωνικά και κοιταζω πισω μου. Οχι δεν παει καπου αλλου. Δυστυχώς.



"Γεια"λεω και εγω. Δεν εχω κατι μαζι της. Απλα δεν ειναι και οτι καλυτερο η κατάσταση μεταξύ μας. Εκεινη θα σκέφτεται οτι της εκλεψα τον Κρίστοφερ.



"Τι κανεις;"ρωταει και κάθεται διπλα μου. Γαμω το γιατι εκατσε διπλα μου; δεν μπορουσε τουλάχιστον να μείνει όρθια;



"Τι θελεις Μαρα; αφου δεν με πας"της λεω και γυρίζω να την κοιταξω.



"Ναι εχεις δικιο δεν σε παω,ο Κρίστοφερ ειναι δικος μου,παντα θα ειναι..σε εμενα γυρναει παντα..εσυ εισαι απλος μια περιπετιουλα"λεει χαμογελωντας μου.



"Και γιατι αποφασισες να μου το πεις εμενα αυτο;"την ρωταω καχύποπτα.



"Βασικα ηθελα να ξερεις,με την προηγούμενη του σχεση δεν το εκανα αυτο ε και μετα ειχα λιγες τυψεις που με τρώγανε μωρε.."λεει και σηκώνεται απο το παγκακι.



"Σορυ αν σου χαλασα την διαθεση ε; Α και σε περίπτωση που δεν το ακουσες χτυπησε το κουδούνι γλυκια μου"λεει και το χαμόγελο δεν εχει φυγει απο το πρόσωπο της.



Σηκώνομαι και μπαινω στο μαθημα. Οσο και να μην το θελω τα λογια της με επηρέασαν παρα πολυ. Θα μπορουσε πραγματικα να γυρναει παντα σε αυτην.



Ειναι η κολλητη του άλλωστε. Εγω για τον Στιβ θα εκανα τα παντα. Αυτος μπορει σε αυτην να γυρναει παντα. Εγινε πολυ γρήγορα αυτο μεταξύ μας.



Ομως γαμω το δεν μπορω να ελέγξω τον εαυτο μου οταν ειμαι διπλα του. Και χαμογελαω. Νιωθω πως απέκτησε νόημα η μίζερη ζωη μου.



♤♤♤




Ξερω πως δεν ειπαμε να βρεθούμε αλλα θελω να τον δω και να του μιλήσω. Ειμαι πλεον εξω απο το σπιτι του και χτυπαω την πορτα.Η πορτα ανοίγει και η Μαρα περνάει και βγαίνει εξω.



Με κοιταζει με ενα βλεμμα νικητή. Ααν να πηρε αυτο που ηθελε.Επειτα την αγνοώ και γυρναω στον Κρίστοφερ που στέκεται στην πορτα και με κοιταζει με χαμόγελο.



Πως μπορω εγω τωρα να του πω κατι; πως μπορω να του παρω αυτο το γλυκο χαμόγελο απο το πρόσωπο και να τον στεναχωρήσω;



Him and I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα