Κεφάλαιο 14

2.1K 128 3
                                    

Μπαινω στο προαύλιο και δεν χανω χρονο πηγαίνω προς την παρεα οπου ειναι ο Στιβ. Καθος πλησιαζω βλεπω πως η Μαρα ειναι ήδη εκει και ειναι πανω του. Τον φιλαει του χαμογελάει γλυκά  και μιλαει μαζι του.


"Σορρυ που σας διακόπτω αλλα Στιβ θελω να μιλησουμε"λεω με εναν σοβαρο αλλα παρόλα αυτα χαμηλό τονο στην φωνη μου.


"Ναι ενταξει"λεει και κανει ενα βημα προς το μερος μου αλλα το χερι που του πιάνει το μπράτσο τον αποτρέπει απο το να κανει ενα ακομη βημα προς το εμενα και ετσι και εκεινος οπως και εγω γυριζει απο την αλλη να κοιτάξει.

"Δεν θα πας μαζι της να μιλησεις μωρο μου,μπορείτε να μιλησετε και εδω"του λεει γλυκά και αυτος της γνέφει και της χαμογελάει. Δεν το πιστεύω! Τον κανει οτι θέλει;

"Εμ Λιζα καλυτερα να μου πεις εδω"λεει έπειτα σε εμενα και καθεται παλι στην θέση του και περνει αγκαλιά την Μαρα.


"Καλα ενταξει αφησε το εχω καταλαβει ηδη την απάντηση σου δεν χρειάζεται καν να σε ρωτήσω. Πραγματικά ομως λυπάμαι. Λυπάμαι γιατι τωρα θα με χασεις στα αληθεια"του λςω και γυρναω την πλάτη μου και φεύγω. Φυσικα και το εννοω.


Ειναι δυνατόν ποτε να θελει να του μιλήσει η κολλητη του και να την γραφει για μια γκομενα; Δηλαδη εγω ημουν τοσα χρονια διπλα του οχι η γκομενα.

Οχι οχι. Αυτη την φορα πρεπει στα αληθεια να τον ξεγραψω να κανω πως δεν με νοιάζει οπως κανει και αυτος. Δεν πρεπει να γινεται παντα αυτο να με αφηνει στην απέξω να....να....να κανει παντα λαθη και εγω να τον συγχωρώ.


♤♤♤


Προχωράω προς την αποθήκη αφου ειναι αργα και αποκλείεται να ειναι σπιτι του. Πριν καν φτασω καλα στο στενο ακούγονται φωνες.Αυτη την στιγμη επιταχυνω το βημα μου και μολις μπαινω στο στενο βλεπω εναν κυκλο.


Σιγουρα κάποιοι χτυπιούνται εκει και ενας φωναζει το ονομα μου.Φοβούμενη χωρις να ξερω ποιος ειναι πλεον τρεχω προς τα εκει.


Μεσα σε αυτα τα παιδια βλεπω τον Κρις να σπρώχνει τους αλλους και να κατευθύνεται προς το μερος μου.Καθως πλησιάζει παρατηρώ σε ποσο χαλια κατάσταση βρίσκεται.


"Τι γινεται;"ρωταω μολις με πλησιαζει αλλα φαίνεται θυμωμένος. Δεν λεει κατι μονο με αρπάζει απο το χερι και με σέρνει κυριολεκτικά προς την αντίθετη κατεύθυνση απο τον καυγα.


Him and I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα