Κεφάλαιο 24

1.9K 119 37
                                    


"Χωρισαμε Στιβ"λεω και χωρις να το ελέγξω με πιανουν τα κλάματα. Γερνω και ξαπλώνω πανω στον ώμο του και εκεινος με αγκαλιάζει αμεσως.



"Αληθεια τωρα κλαις για εκεινον;"ρωταει μην μπορώντας να κατανοήσει την κατάσταση μου. Τον αγαπαω,πως να μην κλαιω για εκεινον.



"Ελα τωρα σταματα να κλαις και ακουσε με"λεει και με κανει πισω απο την αγκαλια του και με βαζει να τον κοιτάζω."ακουσε με"επαναλαμβάνει. Σκουπίζω τα δάκρυα μου.



"Ενταξει"ψελλιζω σιγανα"σε ακουω"του λεω για να τον κανω να μου μιλησει και να μου πει οτι εχει να μου πει.



"Με εμπιστεύεσαι ετσι;"ρωταει και εγω γνεφω καταφατικα."Θα πρεπει να με ακουσεις, δεν γινεται να μείνεις με σταυρωμένα τα χερια βαλε λιγο εγωισμό και εσυ"λεει και εγω σμιγω τα φρύδια μου.



"Τι εννοεις;"τον ρωταω για να καταλαβω που το παει και τι εννοει. Να βαλω εγωισμο;



"Δες, για να τα ξανα βρειτε και να μην σε εχει ομως δεδομένη θα πρεπει να του δείξεις οτι αν σε πληγώνει συνεχώς μπορεις και να προχωρήσεις"λεει χαμογελώντας μου.



"Και πως θα του το δείξω αυτο;"ρωταω και ειμαι σιγουρη οτι με περνάει για χαζη αυτην την στιγμη.



"Θα φωνάξω εναν απο τους φιλους του και εσυ θα κανεις παρεα μαζι του. Επειτα θα κανονισουμε να παμε μια μερα στην αποθήκη και εσυ θα καθεσαι συνεχεια μαζι του"



Δεν εχω ιδεα τι να του πω. Ισως πρεπει να τον εμπιστευτώ. Δεν εχω να κανω και κατι αλλο. Εξαλλου αυτος με ειπε εγωιστια ενω δεν ειμαι. Ας γινω και λιγακι τουλάχιστον να μην το λεει αδικα.



"Ενταξει Στιβ ειμαι μεσα"του λεω μετα απο λιγα λεπτα σκέψης και αφου μου γνέφει σηκώνεται απο τον καναπε και ανεβαίνει στον πάνω οροφο.



°Στιβ°




Μετα απο πολυ ωρα καταφερα να την πείσω να το κανει αυτο. Ετσι ανεβαινω πανω και βγαζω απο την τσεπη μου το κινητο μου.



'Ολα πηγαν οπως τα θελαμε στειλε τωρα αυτον που ειπες,μην ξεχάσεις να του πεις οτι θα εκδηλωθεί ερωτικά μονο οταν θα ειναι μπροστά ο Κρίστοφερ γιατι αν η Λιζα καταλαβει κατι τετοιο θα τον στειλει μολις ερθει'


Πληκτρολογώ και παταω αποστολή. Οχι δεν ειμαι κακος κολλητος ή κατι. Απλα θελω να ειναι καλα και χαρουμενη και ξερω οτι μαζι του δεν θα ειναι. Ηδη την εχει κανει να στεναχωρηθεί.



Him and I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα