Mesaj pentru cititori

1.3K 46 3
                                    

Salut.

Poate ca, in timp ce navigai printre cartile de pe Wattpad, ai dat si peste cartea mea.

Poate te-a atras coperta sau poate ca titlul, asa ca te-ai pus pe citit.

Si ai inceput sa citesti si sa citesti si uite asa, ceva anume te-a facut sa te opresti.

Acum, urmeaza partea mai delicata, sa ii spunem.

Acel ceva anume, mentionat mai sus, nu ti-a placut deloc sau dimpotriva, te-a facut sa adori cartea. Te-as ruga sa intelegi ca aceste carti au fost scrise demult, si poate ca, acum, daca ar fi sa le editez si sa corectez anumite lucruri as schimba cursul povestilor.

De asemenea, asta ar insemna sa pierd mult timp si cum nu prea mai dispun de asa ceva, as prefera sa ma intelegi si sa le primesti asa cum sunt, cu riscul de a ma face inteleasa gresit.

STIU si SUNT CONSTIENTA de greselile gramaticale si de unele elemente din poveste care par ambigue sau vagi, si parca nici povestea uneori nu mai pare inchegata cum trebuie, asa ca nu este nevoie sa ma judeci sau sa razi de aceste lucruri.

Suntem oameni, deci gresim.

Si cum nimeni nu s-a nascut intelept... intelegi ideea.

In plus, reiau mesajul - le-am scris demult, in graba, atunci cand am descoperit Wattpad-ul si eram mult prea entuziasmata sa creez si eu content (continut pe Wattpad).

Asa ca, te sfatuiesc, daca nu iti place ceea ce citesti, pur si simplu te opresti, o stergi din biblioteca ta si treci mai departe, poate la o alta carte scrisa mai bine.

Iar daca ti-a placut, daca i-ai inteles esenta si intentia si daca ai trecut peste toate elementele eronate din ea, atunci iti multumesc draga cititorule si iti urez numai bine.

Cu drag,

ANAMARIA034

Alesul Inimii (vol. 2) INGERI SI DEMONIWhere stories live. Discover now