Katelynn si Alesul Inimii (vol. 2)

7.4K 244 13
                                    

Povestea o are in centru pe Katelynn, fiica lui Nathaniel si a lui Crystal. Odata ce Diavolul a fost rapus, parintii au rasuflat usurati. Fiica lor era acum in afara pericolul.

Asa ca, acestia decid sa ii ascunda fetei, adevarata identitate si totodata si puterile si o trimit sa locuiasca in lumea oamenilor, tinandu-i secret faptul ca aceasta are un frate.

Dar evident nu totul ramane prins in cuie, deoarece Katelynn va descoperi o latura intunecata a personalitatii sale, una destul de violenta si infricosatoare. Una care o va duce in pragul nebuniei.

Singurul care o poate vindeca, este Alesul ei - un fel de suflet pereche, care decide sa o ucida pentru a o scapa din chinurile nebuniei.

***

Drake este un ghator, un demon print al Ghatorienilor, un alt mostenitor direct al Diavolului, cu principii si idei diferite, fata de ale lui Nathaniel. Acesta isi cauta de secole Aleasa Inimii sale, care, evident intarzie sa apara.

Dupa multe cautari acesta ajunge sa intalneasca o fata, superba, cu ochii verzi electrici si parul de culoarea ciocolatei calde, in varsta de 21 de ani, nebuna de legat, la propriu, cu o parte intunecata destul de groaznica. Cu alte cuvinte, o nebuna care ucide fara incetare.

Acesta decide ca singurul lucru pe care il poate face, este sa ii curme suferinta fetei. Asa ca ii acopera toate crimele comise, ca apoi sa se intalneasca cu aceasta si sa o ajute.

Insa felul lui de a o ajuta este un pic diferit, deoarece, desi fata este sortita inimii lui, acesta isi sacrifica fericirea lui pentru salvarea fetei, ucigand-o.

Dar povestea nu se termina aici, bineinteles.

Ramaneti alaturi si aflati povestea minunatei Katelynn, Fiica lui Nathaniel.

Autoarea AnaMaria034

Alesul Inimii (vol. 2) INGERI SI DEMONIWhere stories live. Discover now