Chapter 26: Prekvapivá spoločnosť

327 20 0
                                    

Keď som kráčala ku skrinkám, vrazila som do niekoho. Z rúk mi vypadli knihy a hneď som sa zohla, aby som ich zdvihla. Keď na dlážke nezostala ani jedna, pozrela som sa hore a uvidela povedomú tvár. Jade.

"Opatrne." Povedala a skrížila si ruky na hrudi. Venovala mi pobavený úškrn a nemohla som si pomôcť, ale cítila som sa ako 5 ročné decko.

"hej, si Zoe, však? Zaynovo nové dievča?" Opýtala sa zrazu akoby si práve uvedomila, kto som. Spôsob, akým povedala Zaynovo nové dievča bola urážka. Som jeho nová kurva alebo čo, no jej úsmev vyzeral, akoby to mal byť kompliment.

"Áno?"Povedala som vecne a vyrovnala sa, aby som vyzerala viac sebaistejšie.

"Ako vieš, ja a Zayn sme spolu chodili, no nemusíš a báť, už je to za nami. Bol to viac fyzický vťah." Oh, ešte stále je taká priateľská.

Spomenula som si, ako mi hovorili, že za ním utekala ako psík za pánom. To ma trochu upokojilo ako fakt, že iba žiarli, inak by sa so mnou teraz nerozprávala, nie sme si tak podobné.

Otvorila som si skrinku a priala si, aby odišla, no to sa mi nesplnilo.

"V posteli je dobrý, však?" Skoro mi spadla sánka. Naozaj si myslí, že sa budem s jeho ex rozprávať o takýchto veciach?! Nemá hranice?

Skrčila som obočie a snažila sa správať cool, no na moje ´šťastie´ sa mi do líc nahrnula červeň

V prekvapení otvorila ústa do tvaru ´o´.

"Oh, ty si s ním ešte nespala?" Snažila sa znieť prekvapene, no vyzneloto uštipačne. Pravdepodobne na to už prišla a ja som jej len chcela vraziť do tváre.

"No potom by si si mala pravdepodobne pohnúť... Nie je veľmi trpezlivý.Ľahko sa začne nudiť."  Konečne odišla, stratila sa v dave študentov, ktorý sa ponáhľali na ďalšiu hodinu. Štetka.

O chvíľu som pocítila niečie ruky ako ma zozadu chytili okolo pása a teplý dych pri mojom uchu.

"Ahoj zlato." Zašepkal mi do ucha, z čoho mi nabehol mráz po chrbte. Otočil si ma tvárou k sebe a jemne ma pobozkal na pery.

"Ahoj." Povedala som, jeho prítomnosť mi zlepšila náladu. Dnes nemal lasy vyčesané, ako väčšinou.  Spôsob, akým mu padali na čelo ho robil robil roztomilým v porovnaní s jeho sexi ježkom.

"Zaujímalo by ma, čo budeš dnes večer robiť? Mohli by sme ísť von alebo pozerať film, ak by si chcela." Jeho pohľad bol uputý na mojich perách a ruky mal položené na mojom páse.

"Ty ma pozývaš na rande?" Doberala som si ho. "Chcel by som." Usmial sa. " Je to o čase." Stlačil mi ruku, naposledy ma pobozkal a už vydal sa smerom k jeho triede, no otočil sa a zvolal. "Vyzdvihnem ťa o ôsmej?"  Prikývla som a tiež sa vydala na hodinu.

--------------------------------------------------------------

Moja mama bola v obývačke, keď som prišla zo školy. Sedela na gauči ponorená do papierovania. Objala som su a až teraz som si uvedomila, ako málo času trávim s mojou rodinou.

Obaja moji rodičia zvykli byť zaneprázdnený prácou- môj otec má teraz dlhú cestu za prácou a moja mama je z jej novej práce vystresovaná. Lucas  neustále sedí pred televízorom, no ja ho nevyzdvihujem, takže mi to môže byť jedno.

Prisadla som si k mame na gauč a vzala si jablko, ktoré bolo položené v miske na stole. Vyzerala unavene.

"Ako sa ti darí v novej práci?" Odhryzla som si z jablka.

"Momentálne je to celkom fajn, len trošku rušné, ako vidíš." Gestikulovala pred hromadou papierov.

"Tak,čo je nové v škole?" Písala do notebooku, kým hovorila.

"V sobotu je párty." Odhryzla som si z jablka. " A Zayn ma dnes večer vezme na film. " Pozrela na mňa a nakrčila obočie.

Bez toho, aby som sama chcela som pretočila očami a nakrčila obočie.

"Čo?"

Otočila sa späť k jej notebooku. Očivodne neschvaľuje Zayna, no nič nepovedala čo znamená, že je zrejme nahnevaná.

-----------------------------------------

Čo. Si. Obliecť.

Pozrela som sa do šatníka a poškriabala sa na hlave. Fajn, je to len film, takže žiadne šaty. Niečo viac voľnejšie- a sexi? Aj tak veľmi nenosím šaty.

Obliekla som si úzke čiere rifle s bielym topom a rifľovú bundu.

Zaynov bad boy look ma inšpiroval. Oči som si zvýraznila očnou linkou a jemne som si našuchorila vlasy predtým, ako som si ich dala do drdola, ktorý nosievam počas leta. Úprimne vyzerám selkom sexi.

Počula som ako Zaynovo auto zastavilo. Utekala som dolu schodmi s motýlikmi v brušku.

Mama bola v jej pracovni, tak som jej zaklopala na dvere a rýchlo ju pozdravila na rozlúčku.

"Bav sa."

Zazvonil zvonček na dverách a keď som otvorila dvere, stretla som sa tvárou v tvár Zaynovi, ktorý vyzeral úžasne.

Jeho vlasy opäť stáli hore a mal oblečenú koženú bundu s rifľami. Jeho strnisko spôsobovalo, že jeho brada vyzerala ostrejšie a jeho oči boli tmavé.

Prezrel si ma pohľadom a jazykom si olízok pery.

"Si nádherná." Zahryzol si do pery. "A sexi." Dodal.

Ponúkol mi ruku a ja som ju prijala.

"Ďakujem."

Is he really very dangerous?Where stories live. Discover now