Chapter 24: Žiadne súkromie

259 19 1
                                    

Varovanie! 13+

-----------

Ignoroval telefónát rýchlym pohybom prsta a pozrel sa na mňa. Pozrela som sa mu do očí a videla v ňom záblesk strachu.

"Berieš to?"

"Nie." Odpovedal veľmi rýchlo.

Povzdychla som si stále držiac vrecúško.

"Teraz vážne, Zayn. Berieš drogy?" Cítila som, ako ma premáha pochybnosť a sklamanie.

Možno sa predsa len nezmenil.

Natiahol ruku a vzal mi vrecúško. Odkráčal k šatníku a otvoril zásuvku. Schoval ich pod hromadu tričiek.

Postavila som sa z postele a začala sa prechádzať sem a tam po izbe.

"Nerozumieš tomu. Nie je to veľká dávka." Mykol plecami. Snažil sa vyhýbať môjmu pohľadu.

"To si tak stupídny, že to nevidíš Zayn? Predstav si, čo by sa stalo, ak by to našiel niekto iný." Nechcela som na neho zvyšovať hlas.

Sadli sme si a na chvíľu nás obklopilo trápne ticho.

"Snažím sa, fajn? Znižujem dávky, už to ani neberiem."Znel smutne a pozrel dolu na svoje ruky ako malý chlapec. Aj keď som to tentoraz chcela- nesúdila som ho, aj keď som pravdepodobne mala. Všetko, čo som chcela, bolo utešiť ho a ukázať mu, že je to fajn.

"Už nebudeš robiť tieto veci, že?" Spýtala som sa s prižmúrenými očami.

"Nie." Povedal pokojne a úprimne."Naozaj, sľubujem."

Sadla som si späť na jeho posteľ, vedľa neho. Nevedela som, či by som sa ho mala dotknúť alebo nie, tak som iba sedela.

ZAYN'S POV:

Ruky som mal položené na jej bokoch, keď sme začali od začiatku. Bolo to príjemé dotýkať sa jej pokožky a cítiť jej telo tak blízko môjho. Chcel som ju tak veľmi, že aj pod jej najslabší dotykom by som zhorel na popol.

Viem, že je ešte panna myslím, že je to roztomilé. Je nedotknutá, nevinná a to ma núti chcieť ju ešte viac. Chcem jej ukázať, že ju dokážem potešiť.

Viem, že na to musím ísť pomaly, musím byť trpezlivý a tak, no je to problém s mojimi rastúcimi hormónami. No tak, som chalan.

Ruky si presunula na zadnú časť mojej hlavy, keď som prehĺbil bozk.Cítil som, ako ma ťahala za vlasy - zistil som, že to má rada - a vedel som, že teraz je moja šance skúsiť šťastie.

Opatrne som si položil ruky na zadnú časť jej chrbta a to spôsobilo, že ležala na posteli podomnou. Jednu ruku som si nechal na jej chrbte, kým som bol nad ňou a celú váhu som držal na pravom lakti.

Vyzerala nádherne.Jej jemne brčkavé hnedé vlasy vytŕčali z vankúša a jej hnedé nevinné oči na mňa pozerali s obdivom a uistili ma, že jej táto situácia nie je nepríjemná.

Uškrnul som sa na ňu, aby nebola taká nervózna a aby zmizol aj jej..strach? Skloniť som sa dolu a opäť spojil naše pery.

Jej prsty začali cestovať po mojom tele, chrbte až ku hrudníku. Ja sa zatiaľ hlavu sklonil k jej krku a začal som bozkávať a kúsať jej citlivú kožu.

Cítil som, ako mi zaryla nechty do chrbta slastne vzdychla, keď som sa jej prisal na krk a spravil jej cucflak. Označkoval som si ju. Je moja.

Rýchlo som sa postavil, vyzliekol si tričko a odhodil ho niekam na zem. Jej oči behali po mojej nahej hrudi a tetovaniach. Opäť som sa na ňu uškrnul.

Jednu nohu som presunul medzi jej nohy, takže so na nej skoro ležal. Nahol som sa dole, takže som sa hruďou otieral o tú jej. Váhu som opäť držal na lakťoch a dúfal som, že som ju nevystrašil. Robil som si mokrú cestičku od jej hrdla a brady a cítil som, ako vzrušenie v mojich nohaviciach rastie.

Uvoľnil som jednu ruku a prešiel som ňou až ku koncu jej trička. Opäť som ju pobozkal. Pohladil som ju na brušku a pomaly som pokračoval k jej podprsenke. Otvoril som oči, aby som sa uistil, že sa nebojí. Mala zatvorené oči, takže som ju bozkával s väčšou vášňou.

Cez jej podprsenku som ju pohladil za jedno z pŕs a pristihol som sa, ako sa rozkrokom triem o jej koleno. Trenie spôsobilo celému môjmu telu neopísateľnú rozkoš. Vzdychol som do bozku a kusol jej do pery. Cítil som, že miesta v mojich rifliach ubúda. Pocit, ktorý som teraz cítil, nemôže nahradiť žiadna droga.

Chytil som ju za boky, prisunul si ju bližšie k sebe a telo som si položil medzi jej nohy. Rýchlym pohybom som jej odsunul nohy od seba a to spôsobilo, že si ich okolo mňa obmotala.

Cítil som, ako mi rastie vzrušenie v nohaviciach a som si istý, že to cítila aj ona, aj keď mala legíny. Zahryzol som si do pery a chtiač prúdil v každej mojej bunke. zastonal som, keď som ju opäť pobozkal. Prisunul som sa bližšie k nej, no jej oči boli doširoka otvorené.

Bol som príliš hrubý?

Nakrčil som obočie a otvoril ústa, že niečo poviem, keď sa dvere otvorili dokorán.

 V dverách sa objavil Jawaad s úškrnom na tvári.

"Kurva." Zliezol som zo Zoe, navliekol si na seba tričko, ktoré ležalo na zemi, aby som mohol zakryť hrču v mojich gatiach pred bratom.

"Ooops." Zasmial sa.

"Najskôr zaklop, kým vstúpiš." Zasyčal som a na chvíľu som zabudol na Zoe vedľa mňa. popostrčil som ho bolestivo a pleskol za ním dvermi.

S týmto malým sopľom nemáme žiadne súkromie!

"SĽÚBIL SI MAME, ŽE MA DNES VEZMEŠ NA FUTBALOVÝ TRÉNING." Povzdychol som si a pozrel na Zoe ospravedlňujúcim sa pohľadom.

Ako som mohol zabudnúť?

Is he really very dangerous?Where stories live. Discover now