Chapter 16. Niallova party

352 20 2
                                    

Túto časť chcem venovať crazy888 za to, že číta moju poviedku a komentuje ju. Ďakujem.

_________________________________________________

Keď sme prišli na miesto, všade bolo veľa áut a tak sme sa rozhodli zaparkovať kúsok ďalej od Niallovho domu. Zayn mi otvoril dvere a potom sme vošli ruka v ruke na párty.

Vo vnútri som bola úplne zmätená. Myslela som na náš bozk a na city, ktoré vo mne rástli. Nemola som si pomôcť, no chcela som to cítiť znova.

Vedela som, že všetci budú na mňa nahnevaný, pretože som odpustila Zaynovi - najmä Liam.

Nechcem si vyberať medzi nimi a Zaynom, pretože ma naozaj baví chodiť s nimi von.

"Myslíš, že to bol dobrý nápad?" Spýtala som sa nervózne. On len pokrčil plecami. Nevyzerá príliš nervózne.

Keď sme prišli trochu bližšie, počula som hlasnú hudbu, ktorá prechádzala mojím telom a to ma znervózňovalo ešte viac.

Vonku bolo pár ľudí, ktorých som nepoznala.Sedeli na obrubníku a pili drinky z červených plastových pohárikov. Zazerali na Zayna, no ten nevyzeral, že by si to bol všimol - alebo bol zvyknutý na takýto typ pozornosti.

Otvorili sme dvere a zasiahla nás vlna hlasnej hudby. Vyzerá to, že párty práve začala. Myslím.

Niektorých ľudí som poznala z mojej triedy. Pozdravili ma, no ich úsmevi vystriedala zmätenosť, keď videli moje a Zaynove prepletené prsty. To vážne?

Šli sme hlbšie do obrovského domu a ja som uvidela Nialla stáť v rohu kuchyne s pivom v ruke a rozprávať sa s nejakými chalanmi.

Vyzeral dobre bielom tričku a tmavých rifľoch a jeho blonďavé vlasy mal na ježka.

"Ahoj Zoe! Ty si prišla!" Usmial sa na mňa a objal ma."Ahoj." povedal Zaynovi a váhavo sa na neho usmial.Pozrel na naše ruky a poškriabal sa na zátylku.

"Uh, uvidíme sa neskôr, bavte sa." Snažil sa vypariť, no ja som ho schmatla za zápästie.

"Niall,Zayna to naozaj mrzí, on..." Povedala som, no nakoniec som ho pustila a pozrela som sa hore na Zayna.

"Vidíš, bojí sa ma." Povedal Zayn s úsmevom, keď si ma pritiahol bližšie k nemu. Na chvíľu som si myslela, že ma chce opäť pobozkať, no potom zvážnel.

"Potrebujem sa porozprávať s Liamom, ok? Nájdi Nialla, vyzeral byť... podráždený." Povedal. Videla som ho, ako sa pomaly stráca v dave.

ZAYN´S POV

Keď som ju prvý krát pobozkal, cítil som sa, akoby som sa vznášal. Je to zvlášte, no dokonca som vôbec nepil. Som rád, že mi odpustila a to som ani nemusel klamať. Naozaj ma mrzí to, čo som spravil. Všetko.

Nikde som nemohol nájsť Liama. Chcel som sa niekoho spýtať, pretože na mňa všetci čumeli. Niektorí pretože vedeli, čo som spravil a iný pretože som sexi.

V tom som mal vždy výhodu, keď som chodil do klubov. Dostal som čokoľvek som chcel.Teraz to bolo divné.

 Konečne som našiel Liama. Bol v záhrade s nejakým blond dievčaťom, ktoré sa vždy rozprávalo so Zoe.Tamira alebo tak nejako. Vyzeralo to, že sa bavia, no keď ma to dievča zbadalo, zamrzlo.Akoby si práve spomenula na niečo desivé.

Liam pozrel dolu a to dievča mi venovalo vražedný pohľad. Ignoroval som ju a skrivil na Liama obočie na znak, že ma má nasledovať dovnútra.

Is he really very dangerous?Where stories live. Discover now