Chapter 15. Cítiš to?

374 20 4
                                    

Je piatok a  nehovorila som so Zaynom, odkedy mi Tamara povedala, čo sa stalo.Úprimne som sa cítila trochu sklamaná. Ako sa vlastne hodlá zmeniť? Zayn mi veľa krát písal a ospravedlňoval sa, no ja som sa  s ním nechcela rozprávať a tak som mu ani neodpisovala.

Vôbec som nevedela, že Liam a on boli najlepší priatelia, keď obaja sú tak rozdielni.A bola som ešte viac prekvapená, keď Liam povedal Zaynovi, aby sa držal ďalej. Bolo to od neho milé - no nestála som o to.

Zayn mi napísal, že ma vyzdvihne o 10 na Niallovu párty, aj keď vedel, že som na neho nahnevaná.Viem, že sa z toho už nedá vycúvať, no som pevne rozhodnutá s ním neprehovoriť ani slovo.

Trocha som si navlnila vlasy, zaviazala si ich do gumičky a zafixovala som to sprejom na vlasy.Obliekla som si  čierne šaty, ktoré boli trocha kratšie ako minule, keď som ich mala na sebe oblečené naposledy. Asi som trochu vyrástla. Naniesla som si trochu make-upu a obula som si čierne topáky na opätku. Si trochu vyššie na aké som zvykutá, no obetujem sa. Ešte som si na seba dala parfém a  zišla dolu schodmi.

"Vyzeráš úžasne." Povedala moja mama a usmievala sa a mňa.

"Vďaka." Povedala som a počula zvoniť zvonček. Zayn.

Povzdychla som si, prešla k dverám a otvorila ich. Vyzeral krajšie ako kedykoľvek predtým. Mal oblečenú  džínsovú košeľu a čierne jeansy.

Jeho oči žiarili v tme. Keď sa na mňa pozrel, prešla mnou trieška. Uškrnul sa, zahryzol si do pery a prezeral si ma hore a dolu.

"Si nádherná." Jeho hlas bol hlboký a sexi. Musela som si spomenúť, čo spravil Liamovi a že som na neho stále nasraná.

"Vďaka. Ani ty nevyzeráš zle." Odpovedala som zdvorilo, no mohla som sa toho zdržať. Keď som sa otočila, aby som si vzala kabelku, videla som mamu ako sedí na gauči a špehuje nás.Pretočila som nad ňou oči, vzala si kabelku a nasadla do Zaynovho auta bez slova.

Čakala som, kým naštartuje auto, no on sedel na mieste a pozeral na mňa. Pozerala som do mobilu a ignorovala ho. No bolo to ťažké.

"Mrzí ma to." Povedal, keď som sa na neho konečne pozrela. Vyzeral smutne, no to mu nepomôže. Pretočila som očami.

"Malo by." Povedala som. Prerušil očný kontakt a pozrel dolu.

"Pozri ja a Liam sa poznáme dávno...a pripomenul mi každú zlú voľbu, ktorú som spravil a osobu, ktorou som sa stal....Prekročil limity, nemohol som sa udržať." Zlomil sa mu hlas a vyzeral, že bude plakať. Sále pozeral dolu na svoje ruky.

"A to ti pripadalo správne ublížiť mu?" Pozrela som sa do jeho chladných očí, no aj tak som sa v nich roztápala, keď ukazoval jeho lepšiu stránku. Už som si zvykla na jeho arogantnú stránku.

"Nie, samozrejme, že nie... Viem, že mám problém s mojimi náldami," pozrel dolu zahambene. "Zoe, nesnažím sa ťa využiť, alebo ťa do niečoho tlačiť vieš to, že?" Pozrel mi do očí a boli väčšie ako inokedy.

 Nemohla som si pomôcť, no prikývla som, keď bola jeho tvár bližšie k mojej. Len som sklonila hlavu dole.

"Môžme začať odznovu? Prosím?" Neodpovedala som, len som zdvihla hore hlavu. Nebola som schopná odmietnuť ho.

Netušila som, že mám studené ruky, až pokiaľ sa nestretli s jeho príjemne teplými. Palcom mi jemne prechádzal po studenej koži. Spôsoboval mi tým husiu kožu. Cítila som,že mi srdce bije rýchlejšie. Pozrela som na naše ruky a bolo to ako by som v nich videla iskri.

"Prosím, Zoe?" Jeho hlas bol nízky a prosebný. Neodpovedala som.

Prerušil kontakt našich rúk a jeho prst premiestil pod moju bradu, aby som sa mu pozrela do očí.  Môj pohľad spočinul na jeho - musím uznať- lákavých perách. Som tak slabá.

Kým som sa prinútila odtiahnuť sa, jeho tvár sa priblížila k mojej a jeho prst pod mojou bradou ma tlačil k nemu. Mám taký pocit, že môj žalúdok sa chveje od očakávania.

V jeho očiach bolo niečo, čo som nemohla zaregistrovať, pretože som zatvorila oči, keď premiestnil jeho mäkké pery na moje.

Všetok môj hnev odišiel, keď sa v mojom brušku zmenili pocity. Chviatie vystriedali motýle.

Cítila som závrat, akoby som lietala. Nechcela som, aby tento moment prestal.

Aj keď to bol prvý a jemný bozk, o chvíľu som ucítila špičku jeho jazyka, ako sa dobýva do mojich úst. Pootvorila som ústa viac, aby som mu umožnila lepší prístup.Cítila som jeho strnisko na mojej brade, no nevadilo mi  to.

Mojím telom prešlo veľa pocitov. Premiestila som svoje ruky do jeho havraních vlasov.

Neúmyselne som za ne zatiahla, čo spôsobio, že si vzdychol kým skúmal moje ústa s jeho jazykom.

Keď sme sa konečne odtiahli, aby sme sa mohli nadýchnuť, ťažko oddychoval a zapozeral sa mi hlboko do očí.Wow!

Predtým som sa bozkávala, no nie takto.

"Takže mám odpustené, cítil som to správne?" Pozrel sa na mňa. A zasa je späť jeho sebaisté ja.

"Myslím, že sme si kvit. Zničila som ti účes."Pokrčil na mňa obočie, v rýchlosti sa pozrel do zrkadla v aute, na čo sme sa obaja zasmiali.

"Nie, myslím, že sa mi to páči. Je to sexi, nie?" Uškrnul sa.

Musela som súhlasiť.

Is he really very dangerous?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu