Chapter Five:Noví priatelia

404 25 0
                                    

Po našom malom rozhovore s Harrym dolu chodbou sme sa presunuli do našej triedy, kde boli študenti príliš zaneprázdnený hraním sa na mobiloch než aby si ma všimli. Vďaka Bohu. Nemám to rada, keď som stredobodom pozornosti - aspoň nie takto. Stojíš oproti veľa tváram a každý si ťa obzerá. Hambím sa.

Harry pre nás našiel dve prázdne miesta v strede triedy. Bola som prekvapená, že si nesadol k svojim  priateľom, ktorí po nás hádzali zvedavé pohľady. Na Harryho som sa vďačne usmiala-nebola by to sranda sedieť hneď prvý deň sama.

Potom ako začala pani Hudson sa nám stretol očný kontak spod jej tučných okuliarov. priateľsky sa na mňa usmiala.

"Och, tento semester máme novú študentku. Zabudla som. Zoe Fray. Vitaj zlato.Som si istá, že sem zapadneš."  Povedala a nakláňala sa spoza jej stola.

Prikývla som a usmiala sa. "Ďakujem pani Hudsonová." Pozrela som sa po zvyšku triedy. Tí sa na mňa priateľsky usmievali.

****

Harry mal pravdu, pani Hudson je dobrá učiteľka.Mysím, že má asi toľko rokov, čo moja babka.V strede nejakého nudného učiva vypustí vtip a polovica triedy sa začne smiať.

Keď zazvonilo, pridala som sa k Harrymu a jeho skupinke a opustili sme triedu.Pozorovala som ich, ako sa bavia o tom, čo zažili cez prázdniny.

Keď sme šli ku skrinkám, zbadala som Zayna Malika, ako sa rozpráva s ďalšími chalanmi. Mal na sebe obey šiltovku a koženú bundu.

Všimol si, ako na neho pozerám a nadviazal očný kontakt.Slabo som sa na neho usmiala so zavretými ústami.Stále na mňa pozeral a potom sa vrátil ku konverzácií.

**

V jedálni som si sadla vedľa Harryho a jeho kamarátov.

"Tak, Zoe, toto je môj gang." Zasmial sa Harry nad vtipom - "gang". Ostatný len zatriasli hlavou a pozreli na mňa pohľadom:"Nato si zvykneš."

"Toto je Liam." Harry ukázal na pekného chlapca s priateľskými očami. Prikývol a povedal "Ahoj."

"Toto je Tamara." Ukázal na blondýnku, ktorá ma taktiež pozdravila.

"A Niall." Niall ku mne natiahol ruku. Je roztomilý! Jeho špinavo-blond vlasy a modré oči.

Chlapec, ktorý sedel vedľa Harryho si odkašľal. "A toto je Louis."

Dievča s hustými kudratými vlasmi sa načialo cez stôl. "Heej, ty si tu asi nová. Som Danielle." Predstavila som sa a sadla si vedľa Liama.

"Hej vaše rande....nevyšlo." Zaculil sa Louis. Vyzeralo to, že Danielle a Liamovi nie je príjenmné rozprávať o tom.

Sedeli sme tam a rozprávai sme sa, jedli a smiali sa. Myslím, že som prišla na to, kto má v tejto skupine akú rolu. Louis je rozhodne zábavný! Stále ma bolí brucho zo smiatia sa nad jeho príbehom, ktorý nám hovoril o Harrym.

"Načo sa pozerá?"Vychrlil zrazu Louis, trochu nahnevaný a každý sa prestal rozprávať.

Pozrela som sa a videla Zayna stáť samého pri stole pár metrov ďalej.

Keď ma uvidel, zdvihol obočie a venoval mi krivý úsmev.Nevedela som, ako reagovať, alebo čo to vôbec znamená, tak som mu venovala rýchly, trochu zamračený úsmev.

"Ty ho poznáš?" Spýtal sa ma Niall trochu prekvapene a ustarostene.

"Ehmm,, nie tak celkom, býva pár domov odomňa. Raz som sa s ním rozprávala, prečo?" Spýtala som sa zmätene.To, ako sa na mňa pozerali, ma nútilo cítiť sa, akoby ma vypočúvali na polícií alebo tak nejako.

"Len tak." Mykol Harry plecami, aby zmenil tému.

Niečo predo mnou taja. Pre teraz som sa to rozhodla neriešiť.

Pozrela som sa smerom, kde stál predtým Zayn, no teraz tam už nikto nebol.

_________________________________________

Rozhodla som sa, že ak tu budú dnes 3 hviezdičky, pridám nový diel. Takže komentujte, hviezdičkujte..

Is he really very dangerous?Where stories live. Discover now