Eskisi gibi

5.4K 182 23
                                    

Öpücüğümüze mola verip içimi kemirmeye başlamış olan soruyu sormaya karar verdim.

"Peki kaç yıldız aldım?" diye sordum gözlerinin içine bakarak.

"3te 4" 1 yıldız eksik mi almıştım?

"Ah. Ben çok özür dilerim.Gerçekten. aslında ne yaptığımı bile bilmiyordum" Zack beni susturdu.

"3 üzerinden 4 aldın Tess. gayet başarılıydın özellikle o Kat'in sevgili olması kısmı ve kendini bir kaltak olarak göstermen o kadar başarılıydı ki nerdeyse biz bile inanıyorduk. Bizde fazladan puan vermeye karar verdik. Saçlarına ağlamandan puan kırıcaktık ama kızın elinden kurtulup  saçlarını yedirmenden sonra vazgeçtik" dedi gülmeye devam ederken. Beni ise utandırmaya devam ediyordu. Psikopat olduğumu düşünüyor olmalıydı.

"Bu kadar güçlü olup bu kadar kırılgan gözükmen gerçekten inanılmaz " dedi ve bana sıkıca sarıldı. Bende sıkıca sarıldım.

"Bence onu affettiğini duymak isteyecektir" dedi kulağıma kısık sesle. Kimden bahsettiğini fazla düşünmeme gerek yoktu çünkü üzgün bakışlarını üzerimde hissedebiliyordum.

Zackten  ayrılıp Kat'e doğru yürümeye başladım. Bana doğru bakıyordu. Bende aklıma gelen şeyi yaptım.

Ellerimi yumruk yaptım ve ona doğru yürüyerek kaşlarımı çatıp kötü kötü bakmaya başladım. Tam yanına gittim ve elimi tokat atarcasına kaldırdım ki o da gözlerini kapadı. Bende vuracakmış gibi yapıp ona sarıldım. Başta dondu kaldı ama sonra o da bana sarıldı.

"İki gün sonra sinemaya çok güzel bir aksiyon filmi geliyormuş. Gidelim mi ?" Ağlamaya başladığını hissedebiliyordum.

"Tabi. Neden olmasın" dedi incelmiş sesiyle.  Zack de yanımıza gelmişti. Bir elini benim omzuma diğer elini ise Katin omzuna koydu. İkimize de destek verir gibi.

"Tamam o zaman. Hadi. Eve gidelim" dedim ve önce Kat e sonra Zacke baktım.

Zack beni siyah spor arabasına çekerken Kat başka bir arabaya yönelmişti. Hatta kırmızı bir Lamborghini'ye doğru. Ve içinden çıkan meteor parçası da ayrı bir konuydu.

Ding!

Bana bahsettiği abisinin arkadaşı? Yoksa?

"Zack? Bu kim?" dedim arabadan çıkan meteoru göstererek.

" Anthony. Ben ona ant diyorum. Karınca gibi nereden ne zaman çıkacağı belli olmuyor." dedi siniri bozulmuş bir şekilde. Çocuğu sevmiyor olabilirdi veya Katin onunla olması hoşuna gitmiyordur belki.

"Tanışmak istiyorum" dedim düz bir şekilde.

"Yorgunsun bitanem hadi bin de gidelim. Eve ne kadar erken gidersek şu piçin ağzını burnunu o kadar çabuk dağıtırım." dedi kısık sesle. Zor duydum ama ne duyduğumdan %100 eminim.

"Ama tanışmak istiyorum" diye direttim.

"Ne var! Çok mu beğendin Anthonyyi !? " diye bağırdı birden. Sadece ikimizin duyabileceği kadar bağırmıştı. Yoksa herkez bize bakardı.

"Aşkım. Sen kıskanıyor musun yoksa?" dedim ona biraz daha yaklaşarak. Onu nerdeyse arabayla ortamda sıkıştırmıştım.

"Hayır!" diye direndi. Ama kıskandığı çok belliydi ve içimden bunu söyletmek için şeytanca yöntemler geçti.

Onu arabayla aramda daha çok sıkıştırıldım. Kafamı da yakınlaştırdım. Öpecek mesafe için gayet uygundu.

"tüh.. Aslında bunu.. Çok seksi bulmuştum" konuşurken dudaklarım dudaklarına sürtüyordu ve nerdeyse ben pes edip onu öpecektim. Ama aşığım beni fazla bekletmedi ve;

TutsakWhere stories live. Discover now