Korku

14.8K 435 14
                                    

Videoda korku filmlerinden birkaç sahne var. Hikayenin içinde geçdiği için koymak istedim. İzleyemiyorsanız önemli değil. İlk Önce hikayeyi okumanızı tercih ederim :)

Yorum ve Vote larınızı unutmayın :) Yorumlarınız benim için çok önemli :D

6. Bölüm

"Senin ailen var mı?"

"Var annem de var babamda ama ben tek çocuğum. Gerçi genetik olarak olmasa da kardeşim var. Ruh kardeşim o. Kim bilir ne kadar merak etmiştir beni" dedim ondan bahsetmek beni üzmüştü çünkü annem ve babamla uğraşırken beni hiç yalnız bırakmamıştı. Hep yanımda olmuştu ve güçlü durabilmemde ve olaylardan etkilenmememdeki etkisi büyüktü.

Sandalyeden kalktım ve masayı toplamaya başladım. Elimin ağrısı geçmişti. Hafif bir sızı vardı sadece. Masayı toparlama işi bittikten sonra ateş düşürücüden bir tane çıkardım. Bardağa su soldurdum ve Zack'e uzattım.

"Bu ne?" dedi.

"Ateş düşürücü" elimden aldı ve içti.

"Nereden buldun?" dedi. Düşüüüüün...

"Odaların birinden buldum. Son kullanma tarihi geçmemişti ve ilacı da tanıyorum. Daha önce kullandım." dedim. Yalan değildi tek yalan odalardan birinde bulmamış olmamdı. Kaşlarını çatıp bana baktı. Gene bir şüpheye düştüğüne emindim ama bir şey diyemezdim. Mutfağa yöneldim ve daha önce kilerde bulduğum patlamış mısırları patlatmaya başladım mikrodalgada.

"Kaliteli bir film!" diye bağırdım. Patlamış mısırların sesini duymuştu büyük ihtimalle. Hemen kalktı ve bir film seçti ve oynatıcıyı çalıştırdı. Bende elimde iki kâse patlamış mısırla yanına oturdum. Ama bir şey eksikti. Birden yerinden kalktı ve sanki düşündüğümü düşünmüş gibi elinde bir battaniyeyle yanıma geri oturdu. Battaniyeyi üzerimize örttü ve patlamış mısırını aldı. Filmi başlattı. Oscar adaylığı olan bir filmdi. Aday olmayı başarması bile kaliteli olmasını gerektirir diye düşündüm ama biraz saçmaladığıma karar verdim. Zevkler ve renkler tartışılmazdı sonuçta. Farklı ülkelerde yaşayan iki insanın aşklarını anlatıyordu. Ama iki tarafta sadakatten uzaktı. Kız aldatmaya başladığında anlamsız buldum ve gözlerimi kapadım. Zack'de beni kendine çekti ve kafamı omzuna koydum. O da kafasını kafamın üzerine koydu. Gözlerimi kapadım. Şöyle bir İron Man, bir Thor, Bir Karayip Korsanları ne bileyim biraz daha aksiyon filmi açsaydı daha güzel olabilirdi. Bu filmden sıkılmıştım.

Uyandığımda koltuğa uzanmıştım ve Zack yanımda değildi. Başımın altına yastık koymuş ve gitmiş miydi yani? Sabahın intikamını mı alıyordu benden? Bende yanına yatmış ama sabah kalktığında yanında olmamıştım. Bende mi ufak çaplı bir deprem yaratsam diye düşündüm ama evi toparlamak gene bana kalacağı için vazgeçtim. Kaç saattir uyuyordum acaba. Hava kararmıştı. Banyoya girseydim iyi olacaktı. Sonuçta Zack gelse anahtarı vardı. Kapıyı açardı. Üstümdekileri çıkardım katlayıp bir köşeye koydum. Banyoya girdim ve aklıma korku filmlerindeki klasik sahne geldi. Güzel ve çekici bayan yıkanırken katil sessizce banyoya girer, elindeki bıçağı kaldırır ve bayanı öldürürdü. Klasiktir. Ve bu banyo o kadar uygundu ki. Ne kadar korku filmi olduğunu bilsem de içeride bir ses var mı diye dinlemeye başladım. Hiçbir ses yoktu. Kuzuların sessizliği diye düşündükten sonra gözüm kapıda hızlıca banyomu bitirdim. Sıkıca havluma sarındım. Önce bir şüphe etsem de kapı kolunu indirdim ve kapıyı açtım. Aynanda odanın kapısı da açılınca o sahnenin eğer kız daha hızlı banyo yapmış olsaydı katili yolda yakalayacağı olasılığı geçti. Birden Çığlığı bastım.

"AAAAA!" katil beni duvara yasladı ve eliyle ağzımı kapadı. Gözlerimi açtığımda bana bakan yeşil gözleri gördüm. Rahatlamıştım. Bu sadece Zack'ti. Biraz geri çekildiğinde ayakta duramadım ve yere kaydım. Bu korku bana bir süre yeterdi. Titriyordum ve ayaklarım tutmuyordu.

TutsakWhere stories live. Discover now