Radiografie

2.6K 161 17
                                    

              Ch.4

*la spital*

-Buna ziua , pot sa va ajut cu ceva? intreaba o asistenta care il observa pe Itachi.

-Da , am dori sa....

Dar a fost intrerupt de Sasuke care se pare ca a venit dupa noi (deci ii pasaaa!!!).

-Nu vedeti ca e lovita si ca nu poate sa mearga? Altfel de ce ar tine-o in brate?

-Nu e nevoie sa tipi! isi da Itachii ochii peste cap. Ce matur e! Mrr!

- Nu imi mai da ordine!

    Si aici vine cearta aia specifica dintre frați. Eu asteptam sa vad daca am ceva rupt, dar ce mai conteaza?! Adică ei au probleme mai grave , nu-i asa?

      Și in timp ce astia doi se certau mai rau ca fetele , asistenta a observat ca eu imi schimbasem culoarea la fata, DINNOU( din alb in mov si acum in  verde pentru ca mi-e greata).

        Asistenta: va simtiti bine?

                    NUUUUUUUUUUUUUU

E Chiarr asa greu sa vada ca mi-e super rau?! Pe bune acum ! E a patra oara in  care fața mea își schimba culoarea si hainele rupte,manjite de sange erau destul de evidente. Ce credea ca lucrez la un film si umblu costumata peste tot din placere?! Cat de proasta poate sa fieeee! Dar desigur ca nu puteam sa-i spun asta chiar daca mintea mea diabolica o strangea deja de gat , asa ca i-am răspuns cu un simplu:

-Da....si am inchis ochii si am aplecat capul pe incedibilii muschi ai lui Itachi. (se simte foarteeeee bine -constiinta fericita).

       Cand m-am trezit am vazut un om imbracat in alb in fata mea.

-V-am facut o radiografie si am venit sa va prezint situatia.

Ma gandeam sa il intreb daca e un inger asa cum se intampla in toate filmele cand un pacient se crede mort chiar daca e viu, dar era prea urat ca sa fie un inger. Si prea batran....adica ingerii au pătrățele si arata bine , nu? (mintea mea saliveaza acum fiindca se gandeste la un inger).

-Doamna , ma auziti?

     Hei frate, mi-ai distrus fantezia, iar creierul meu vrea sa te ucida acum! Dar eram intr-un spital si mintea mea e prea diabolica ca sa o bag in seama, asa ca pur si simplu m-am uitat cu ochii mari, dezorientata la omul din fata mea.

-Scuzați-mă , sunt putin cam ametita...

-Cred si eu. Aveti o umflatura destul de mare in partea dreapta a craniului.

-Un cucui?! Da...am prins ideea.

-Nu e doar asta ...adica am vorbit cu sotul dumneavoastră si i-am expus posibilele probleme. As fi vorbit cu dumneavoastră inainte doar ca el nu m-a lasat sa va trezesc si a tinut morțis sa vada radiografia.

-Sotul meu? !  Recunoac ca mi-a placut sa aud asta , avand in vedere ca ambii Uchiha erau foarte hot.Mintea mea o ia raznaaaaa!!! SALIVEAZAAAA!!!!Si doctorul iar i-a intrerupt intrerupt fanteziile .

-Doamna , nu e doar acel "cucui".Situatie sta putin mai dificil.Deci......

         Cam asta ar fi.Capitolul urmator o sa apara destul de curand.Vreti sa aflati ce are Sakura? Vreti sa știți cine a "tinut morțiș" sa vada radiografia? Aflati data viitoare.Asa ca nu ratati urmatorul capitol.Va pup , cititi ficuri si vizionati animeuri:*

Konoha high schoolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum