Perspective diferite

1.2K 93 43
                                    

Hey , hey , hey! Azi am un capitol din alea speciale cand vor povesti cei mai buni naratori : Itachi si Naruto. Asa ca bucurati-va de tipul calm si de cel exagerat , hiperactiv.

Itachi: Eram in camera de zi cu toti ceilalti colegi ai lui SAsuke cand Naruno a cerut-o pe Hinata. A fost un moment frumos si emotionant. Au aparut chiar si parintii ei care s-au luat in brate de bucurie. Hinata a acceptat fara sa ezite si toata lumea s-a bucurat pentru ei. Sakura si Ino au strigat cel mai tare niste urari foarte frumoase. E clar ca ele sunt foarte entuziasmate de casnicia lor.

Naruto: Aproape toti colegii erau in camera de zi. A fost un moment penibil pentru ca aveam emotii si pantofii lui Sasuke imi veneau putin mari. Au aparut si parintii ei care erau atat de nervosi si dezamagiti de raspunsul ei incat s-au luat in brate. Sakura si Ino au strigat cel mai tare , desi stiam ca ele cred ca aceasta relatie n-o sa mearga bine. E clar ca sunt cele mai putin entuziasmate din incapere pentru aceasta casnicie. Pana ca si parintii Hnatei pareau mai increzatori!

Itachi: Tatal Hinatei s-a apropiat de Naruto , probabil ca sa ii stranga mana si sa il felicite. A incruntat putin fata , deci clar era emotionat pentru fata ei. Mama ei era atat de fericita incat a inceput sa planga si s-a sprijit de perete ca sa nu lesine de emotie (probabil e ceva care se transimite in familie).

Naruto: Tatal Hinatei s-a apropiat de mine , probabil ca sa-mi dea un pumn in fata. A incruntat din fata , deci clar era foarte nervos si isi voia fata inapoi. Mama ei era atat de ddezamagiya incat a inceput sa planga si s-a sprijinit de pereta ca altfel ar fi lesinat de suparare.

Itachi :

Domnul Hyuga nu i-a strans mana blondului ci doar i-a propus politicosa sa se intalneasca la restaurantul de la parter in 10 minute. Probabil era nerabdator sa discute cu viitorul ginere, asa ca a plecat rapid din incapere. Hinata parea si ea bucuroasa pentru ca l-a luat pe Naruto in brate si l-a strans foarte tare. O sa fie o familie asa de fericita, probabil cu doi copii si cu o casa linistita undeva in munti , departe de lume , unde va fi liniste si pace.

Naruto:

Tatal Hinatei nu mi-a strans mana (hiu, am scapat de stransoare mortala) dar m-a privit inficosator in ochi si m-a obligat sa cobor la restaurant in 10 minute. Probabil era nerabdator sa ma omoare asa ca a coborat rapid cu liftul. Hinata era distrusa , se vedea pe fata ei . Probabil isi regreta respunul si s-a apropiat de mine ca sa ma imbratiseaza. I-am raspuns la imbratisare pentru ca am observat ca avea nevoie de putina consolare. Daca o sa fie nesabuita si o sa-i supere pe parintii ei probabil vom fi cea mai nefericita familie , fara copii , locuind undeva in interiorul clanului ei , supraveghiati de o gramada de oameni , unde ne vom certa si razboi zilnic.

Itachi: dupa imbratisare aia lunga , amandoi s-au despartiti rapid si s-au dus in fuga catre camera lor ca sa se schimbe pentru pranzul cu parintii Hinatei. In acest timp i-am observat si pe Sasuke si Sakura care parea mjai indragostiti ca niciodata. Se pare ca s-au impacat , dar dupa fetele lor isi faceau multe griji pentru cei doi prieteni ai lor. nu inteleg de ce, adica familia Hyuga e foarte prietenoasa. Sper ca cina sa mearga bine si sa ne invite si pe noi la nunta.

Naruto dupa imbratisarea scurta , ne-am despartit si am mers posomariti catre camera noastra. Sakura si Sasuke stateau aproape unul de celalat , erau foarte fericiti. Pareau fara griji , ceea ce era foarte bine dupa tot anul asta in care s-au urat si s-au ceratat. Cred ca nici nu au observat cat de supararti erau parintii logodnicei mele pentru ca se vedea ca nu au nicun stres , asa cu am mai zis. Familia Hyuga e foarte rece si nu pare foarte sociabila. Sper ca cina sa mearga bine si daca nu , o voi lua pe Hinata si vom pleca departe.

Am planul pregatit de mult! Il voi anunta pe Jiraiya printr-un mesaj si ii voi cere bani. Sasuke si Sakura probabil se vor casatori si vor fi mult mai fericiti decat noi. Desigur ca vor avea o viata lunga si multi copii! Nu ati vazut ca clanul trebuie reconstruit?! Sakura are ceva treaba...

Hinata si eu eram in camera acum. Probabil ea se gandea la ce scuza sa gaseasca sau la cum sa isi convinga parintii ca stie ce face, dar eu ma gandeam doar la mine si la prietenii mei! Stiu ca nu era un lucru gresit sa ma gandesc la cei din jur , dar eu ma casatoream cu Hinata! De ce , naiba , inca ma gandeam la aia doi?! De ce?! Nu e ca si cum viata mea ar depinde de ei!

-Naruto? intreaba Hinata privindu-ma fix in ochi.

Haide , scumpete , spune ca sunt un idiot si intreaba-ma ce vom face! Stiu deja ca sunt fara speranta si ca nu voi putea raspunde pentru ca nici macar nu m-am gandit la asta. Stiu ca vei fi suparata si dezamagita , asa ca intreaba-ma!

-Crezi ca Sasuke si Sakura sunt ok? intreaba ea sincera.

-Cum te poti gandi la asta acum? tip eu ca si cum as fi fost mai putin vinovat ca ea. Bine , am fost nedrept , dar cum se putea gandi la asta?! Eu eram un idiot si aveam dreptul , dar ea?! Credeam ca era responsabila!

-Ai dreptate ..s-scuze, isi plea ea capul.

Oh , nu! Nu , nu ,nu ,nu ! NU!  Nu incepe dinou cu balbaitul , te rog! Of! E doar vina mea. Am luat-o in brate si am pupat-o pe frunte.

-Va fi bine, ok? Va fi bine , incerc eu sa intaresc ideea.

Am mai stat asa putin pan acand am observat ca timpula alocat de domnul Hyuga deja se terminase. Ne-am luat de mana , ne-am privit increzatori si am iesit din camere. Sasuke si Sakura se tineau in brate si stateau in fata usii cu Ino si Sai. Brunetul m-a batut pe spate si mi-a zis sa fiu tare. Usor de zis pentru tine , Sasuke! Tu mereu ai fost asa, mereu. Chiar si cand a trebuit sa renunti la femeia iubita , dar eu nu poti fi asa... Fetele au imbratisat-o pe Hinata , iar Sakura a pupat-o pe frunte:

-Hinata , o voi suna pe mama ca sa vorbeasca cu parintii tai. Sigur ii va imbuna putin!Daca vrei, merg cu Itachi ca sa vorbim cu ei si sa reprogramati intalnirea asta. Acum sunteti stresati si ei sunt nervosi. Itachi se pricepe la cuvinte , iar pe mine sigur ma vor asculta. Suntem cei mai potriviti oameni pentru asta , Hina , deci nu-ti face griji! Doar spune-mi daca vrei si o voi face.

-Nu e nevoie , rosteste ea increztoare o propozitie nebalbaita! Ne vom descurca...impreuna!

Ma ia de mana si inaintam spre lift. Coboram fiecare etaj si tensiune imi crestea cu fiecare numar descrescator. Liftul s-a oprit , iar usile s-au deschis. Sa mergem la razboi!

Observati ca am postat inainte de 10 :)) Sper ca va placut ,scuzati greselile. Nu stiu cand voi pune next , e vacanta pana la urma :)))

Konoha high schoolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum