Casa strainului

2.5K 149 22
                                    

            Chapter 6

     Ma uitam cu ochii mari la Itachi, si nu eram singura.Naruto si Sasuke pareau la fel de uimiți ca mine.Eu, acasa la fratii Uchiha....Asta suna chiar FOARTE bine ♡_♡( ma uitam tampa la el , fiind uimita). Si intr.un final i.am raspuns:

- Da, mi-ar placea sa stau la VOI.

Itachi a înțeles imediat de ce am accentuat cuvantul si a adaugat imediat:

-Da....eu si Sasuke vom avea mare grija de tine.

       Sasuke rosise si el putin , dar a privit intr-o parte si si-a reluat rolul lui de baiat nesentimental , cu un aer oarecum agresiv si ochii lui care ma priveau mari si senini acum cateva clipe , s-au intunecat si parca erau gata sa porneasca o furtuna.Ochii lui m-au pasionat mereu. In timp ce Naruto avea ochii albastri , sclipitori ca o zi senina de vara cand toata lumea e fericita, ochii lui Sasuke erau mereu schimbatori, avand o culoare inchisa.Un fel de albastru , dar unul infricosator.Asemena unui cer acoperit cu nori care se pregateste pentru ploaie.

        Ochii mei erau simpli.Verzi.Nimic deosebit,inafara de felul in care ii priveau pe cei din jur.Ca tot vorbim de asta, tocmai mi-am dat seama ca ma cam holbam la Sasuke inca de cand a rosit .....bine nu o faceam intentionat.Cred ca aveam mai mult o privire absenta deoarece ma tot gandeam la ochii lor.Dar el nu avea de unde sa stie asta, asa ca probabil crede ca ma holbam la el..... :((

Am plecat de la spital , intr-un mod maret.Itachi a vrut sa ma ia in brate , dar am ajuns sa fiu dusa la masina de catre Sasuke pana la urma.Naruto parca nici nu ar fi fost in peisaj , desi era foarte ingrijorat pentru mine. Imi punea intrebari , dar eram asa ametita incat nu-l ascultam.

*acasa la Sasuke si Itachi

Era o casa mare.Nici nu-mi venea sa cred ca e casa lor, ma simteam ca o straina in viata lui Sasuke.Ne cunoasteam inca de la 2 ani si inca nu-i vazusem casa.Era de-a dreptul IMENSA.Ma uitam la fiecare camera si totul era asa modern.As fi topait in fiecare pat si as fi incercat jocurile video de pe Smart TV-ul lor doar ca m-au adus in camera de oaspeti care era la etaj si avea vedere la piscina din curte.Peste tot in casa era semnul Uchiha.E clar ca oamenii astia isi iubeau clanul.Perne in acea forma, paturi cu acel imprimeu, haine cu insigna in doua culori...pana ca si piscina avea acea forma.

Stateam in camera de oaspeti in patul acela pufos si inspiram adânc parfumul camerei. Era mirosul specific Uchiha. Mirosea a putere, incredere , mirosea dulce si foarte ademenitor. Pentru cateva secunde m.am gandit ca asta e parfumul cu care atrageau atâtea fete....Baietii astia erau asa HOT♡♡♡♡. Patule era pufos, pernele mari si reci mi.au racorit obrajii, geamurile erau mari si pe ele intra lumina soarelui. Lucru putin ciudat daca stai sa te gandesti mai bine. ...adica baietii astia erau asa reci , cu ochii intunecati si pielea asa alba incat credeam ca sunt vampiri si nu suportă lumina soarelui :)))

     Si in timp ce ma gandeam in camera a intrat ......

      Cine a intrat in camera? Aflați data viitoare in "Misterele clanului".

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now