Teatru

1.5K 105 26
                                    

V-am tinut destul in suspans asa ca va zic doar doua lucruri :azi vor povesti Sasuke si Naruto! Devorati capitolul cu placere :*

Am sarutat-o. In sfarsit. Nu mai suportam. Chiar daca m-a plesnit din nou a meritat. Am fost cam nesimtit ca am facut asta , nu? Cred ca da. Oricum Madara nu avea cum sa vada ce se intampla in casa pentru ca locuinta ei e pazita mai bine ca o puscarie. Parintii ei chiar incearca sa o protejeze de cand nu a mai iesit din casa si s-a inchis in ea. 

-Pleaca , te rog , ma implora ea cu lacrimi in ochi. A ajuns la capatul puterilor. Se vedea. Dar imi era asa de dor de ea. Nu o puteam lasa asa , fara mine. Avea nevoie de mine (bine , si eu de ea , dar nu-mi place sa recunosc).

-Sakura, am fost un prost , ok? Putem , te rog , sa o luam de la inceput si sa uitam totul? 

Se uita ciudat la mine ca si cum as fi spus un fel de minciuna. Ca si cum as fi sfidat vreo lege. Nu, nu era bucuroasa. Dar de ce?! Adica i-am dat ocazia sa se impace cu cel mai dragut baiat! Fetele astea!

-Cred ca glumesti , nu? De la care capat vrei s-o iei? tipa ea. Capatul ala in care m-ai calcat cu masina? De acolo vrei sa reincepem? Vrei sa-ti termin treaba , nu? Pai trebuia sa ma calci atunci daca tot aveai de gand sa ma folosesti in halul asta! Auzi , sa o luam de la capat!

-Atunci , sa inteleg  ca refuzi? spun eu calm si putin confuz.

-Pfoaaaaa! DA!!! REFUZ! Refuz sa te las sa ma omori in fiecare zi dinnou. Daca vrei s-o luam de la capat macar calca-ma ca lumea cu masina si omoara-ma!

Saraca, ea chiar nu stia ca asta am facut. Asta m-a amuzat foarte tare si chiam ma facea sa rad , dar -am vrut sa fiu un nesimtit mai mare si m-am abtinut. Avionul pleaca in 10 minute si eu chiar trebuie sa ajung la aeroport. Ea tipa pe fundal si eu ma gandeam cum sa plecam mai repede? A, mi-a venit o idee. Mai tineti minte cand am drogat-o pe Hinata? Am cumparat mai multe feluri de droguri pe cara DIN  INTAMPLARE (nu ca as fi stiut ca Sakura m-ar fi refuzat) le am in buzunar. Deci am de ales intre ameteli si lesin, pierderea memoriei timp de 12 ore, vedenii (dar nu cred ca m-ar ajuta astea) si stare euforica (pe care i-am dat-o si Hinatei). Pai , daca stau bine sa ma gandesc , Hinata era mult mai prietenoasa de la drogul ala si chiar mi-a placut de ea. Hai la tata , seringa! Caut in buzunar... Ia stai asa , pe pachet scria ca efectele secundare ale folosirii acestor seruri pe timp de depresie sunt greata, boli cancerigene si moartea. Mai , mie nu-mi suna foarte rau , deci hai sa vedem ce iese!

-Sakura, vrei te rog sa te duci sa te culci , eu voi pleca, spun eu indiferent ca si cum voiam sa plec si sa o las balta. Era uimita. Oare de ce? Adica nu voia ea sa plec din casa? Sau doar ii place sa strige "pleaca" ca o disperata in fiecare dimineata?

-Nu, nu pleca, te rog. Am nevoie de tine , spune ea incrucisand palmele ca si cum s-ar ruga. 

Mai , eu stiam ca am succes la fete! Si chiar ma miram de ce a refuzat prima data...acum inteleg! Era putin confuza. Am luat-o de mana , am pupat-o pe obraz si ea m-a sarutat nebuneste. Am luat-o in brate si o tineam strans. Am pus-o la perete si am continuat sa o sarut pe gat , pe buze , peste tot. In sfarsit! De cand astept asta! Da-l naibi de avion! Aici e vacanta , aici e paradisul! M-a luat de mana si am mers pe canapea , ne-am sarutat in continuare pana cand m-a doborat si s-a pus peste mine. Mi-am pus o mana pe spatele ei si una in apropierea fundului , iar ea ma atingea tandru pe piept. 

Ar trebui sa-mi revin la realitate. Trebuie sa plecam de aici si sa prindem aionul . Cu siguranta Madara m-a urmarit si ar fi dubios sa stau la Sakura. Ea inca ma saruta si eu ma gandeam. Am oprit-o usor, am pupat-o pe frunte si am dat-o jos de pe mine. Am luat o vaza si mi-am dat cu ea incap. Am inceput sa ma trantesc de toti peretii si Sakura se uita speriata la mine.

-Sasuke , ce Dumnezeu faci? Te rog , inceteaza. Asta nu m-a oprit. A inceput sa lacrimeze. Durea tare sa vad asta si cand ma gandesc ca mereu o fac sa planga doare si mai tare. Deci am inceput sa-mi dau pumni. Nu va ganditi ca incerc sa ma ranesc pentru ca si eu am ranit-o pe ea. Daca voiam asata continuam sa fiu un nesimtit si o lasam pe ea sa ma loveasca , exact asa cum am facut cand am venit aici. Voiam doar sa para ca ne-am batut cand vom iesi din casa ei. Dar ea nu prea e ranita. Adica nu-i ranita deloc , pentru ca nu am putut sa dau in ea. Ce fel de monstru loveste o femeie. Of , dar trebuia sa-i dau una. Trebuia sa sangereze ca povestea sa fie credibila! Dar cum as putea face asta? Trebuie s-o fac! N-am incotro! Incetez din a ma invarti ca un nebun si din a ma lovi de tot ce apuc si ma uit sadic la ea. Probabil aveam o fata infricosatoare , dar trebuia s-o fac sa tipe. Tipetele se aud si Madara ar fi fost satisfacut sa auda unul. 

-Hei , Sakura , spun eu ca un maniac. Se uita ciudat la mine si scoate un tipat scurt. of , ma apropii din ce in ce mai mult si 

*poc* 

-Hey , Naruto , am deschis o punga de covrigei , vrei , imi spune Hinata uitandu-se la mine. Eu incerc sa par suparat si putin nervos pe ea. Vreau sa-i fac o surpriza , asa ca shht! 

-Naruto , esti cam tacut in ultimul timp...esti bine? 

-Mda , raspund eu indiferent. Se uita ciudat la mine si isi pleaca capul. Ce-mi place sa o fac curioasa ! O iubesc asa de mult. As vrea sa o sarut , dar trebuie sa-mi mai joc rolul inca cateva zile. De fapt , o saptamana, pana pe 27 (e ziua ei , lume!!! ). Am stat asa pana am aterziat si apoi am plect spre hotelul de 5 stele. Nu , nu stiam ca merg la un hotel de 5 stele , dar cand a trebuit sa bifez eu am bifat cele 5 stele. Nu 3 , nu 4. 5!!! De ce? Pai nu stiam ca se refera la hotel! Ma gandeam ca e ceva de genu "cum vrei sa te simti in vacanta". Normal ca vreau sa ma simt de 5 stele!!! Da , stiu , sunt nebun. Dupa cateva ore au venit Sasuke si Sakura , iar noi (toate cuplurile) i-am intampinat calduros. Adica i-am aplaudat.DE ce?! Pentru ca aratau...wow. Sasuke avea mana in gips , un ochi umflat si buza ii sangera (cred ca a fost muscat) , iar Sakura avea fata rosie , cateva vanatai pe brate , si rani la incheieturi. Deci toti ne-am gandi la ceva pervers si au curs aplauze si aclamatii de genu' : "bravoo , Sasuke" , "bine , ma!" , "era si timpul sa scapi de vrajitoarea aia oribila" (asta a fost Ino , v-ati dat seama , numai ea putea sa aibe atata nesimtire si curaj. DA , Karin era in spatele ei si ea stia asta). Singura care nu a gandit asa ca noi a fost iubita mea dulce si asa de aww care isi face griji mereu:

-Vai , ce ati patit ? sare Hinata ingrijorata.

-Cred ca s-au batut , Hinata , nu-i logic?! Fata mea chiar e nebuna. De asta o iubesc. Am privit-o putin , am dat din cap si am pupat-o pe obraz (nu o sa rezist o saptamana in rolul meu). Sakura a rosit si Sasuke a privit intr-o parte. S-a intamplat ceva , e clar. Poti sa-ti dai seama si prin simplul fapt ca au ajuns cu 2 ore mai tarziu decat noi cand de fapt intre zborurile noastre aveau o diferenta de 30 min. Chiar si un idiot ca mine poate sa faca un calcu. Trebuia sa ajunga acum o ora si jumatate!!!

-Pai , nu s-a intamplat nimic , spune Sakura mai rosie decat adineauri. E , stiu ca ea n-o sa ne povesteasca , dar Sasuke...el imi va spune tot !!! Doar stiti ce vorbaret e ! A observat toata lumea sarcasmul , nu? Oricum , o s-o intreb pe Hinata ce s-a intamplat pentru ca Sakura ii va povesti numai si numai ei. 

Data viitoare aflati ce s-a intamplat cu Sasuke si Sakura !! Stiu ca sunteti curiosi , dar promit ca postez curand ! Vreau sa va multumesc ca imi cititi povestea si sa reamintesc sa oferiti stelute daca v-a placut acest capitol.

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now