Luni - partea 2

2.1K 126 31
                                    

Hey , hey , hey !! Examenul la mate a fost usor asa ca o sa scriu ceva mai vesel :D Deci in capitolul asta n-o sa moara nimeni , asa ca stati linistiti :)))Ce sa va spun?! Chiar nu mai am ce.A , ba da: va povesti Sakura :) Spor la citit :*

Eram aproape de liceu.Nu-mi era dor.Am doar note de 10 , nu ma intelegeti gresit, dar pur si simplu nu suport liceul (sau pe mama care ma streseaza sa invat mult ).Ma rog, eram aproape si ma gandeam ca o sa oprim ca NA ...e luni , e scoala, ar trebui sa mergem la celelalte ore daca la prima n-am ajuns , nu ?! :))) Ei bine se pare ca Sasuke nu gandea asa , pentru ca liceul ramanea in spate si masina tot inainta....Si uitandu-ma pe geam (da, aveam geamul deschis) i-am vazut pe parintii mei si ai Hinatei.Probabil (sigur x10) erau disperati.

Ma intreabam daca pur si simplu fugim de ei ca sa plecam in alta tara si sa ne casatorim :))) Stiu ca nu asta e motivul...Stiam povestea.Madara m-a instruit bine : " o sa spui ca tu ai fugit de acasa pentru ca te-ai plictisit sa tot inveti si voiai distractie.Ti-am vazut notele , nu poti sa negi ca esti o tocilara , sau ceva de genu'.Nu conteaza ce vrei tu , le zici ca ai plecat de capul tau si te-ai gandit sa ramai la Sasuke ca sa-i arati orasul scoala etc. Inventeaza ceva blah blah blah ".Va vine sa credeti? M.a facut tocilara!! si mi-a tinut si un discurs tare lung.Va intrebati cand? Pai in seara aia cand ma tragea de mana pe scari. Eu eram in camera ,Sasuke la baie si el a inceput sa tipe la mine si m-a scos pe hol.Apoi a venit Sasuke , stiti povestea....

Revenind, Uchiha a parcat undeva pe o strada apropiata de liceu.A coborat din masina , ne-a deschis usa si nici nu a apucat sa deschida gura ca Naruto care tremura tot , din nu stiu ce motiv ,a deschis imensa gaura ce si-a gasit locuinta pe fata lui (gura, cu alte cuvinte) :

-Ce facem?Acolo era familia Hinatei.Nu suntem in relatii prea bune...adica, stiti voi.

Da , noi stim , dar voi nu.Va povestesc pe scurt .Familia lui Naruto e una de afaceristi , comercianti , oameni care se descurca bine cu banii....tatal lui a fost hokage lume , la ce va asteptati?! :))Familia Hinatei are numeroase farmacii si majoritatea medicamentelor sunt preparate in laboratoare care le apartin tot lor.Au avut un contract cu familia Uzumaki si se pare ca nu s-a terminat prea bine. In schimb familia mea , care detine nici mai mult, nici mai putin de 2 clinici particulare in oras , 15 in tara si inca 4 in afara ei, se intelege foarte bine cu familia Hinatei( cumparam medicamente de la ei) si drept urmare noi suntem prietene bune (cele mai bune). Toate clanurile au afaceri si vreau sa le mentionez aici , cat se holbeaza Naruto la noi si Sasuke se gandeste ce e de facut : Fam.Uchiha-politia orasului si alte  functii ce tin de linistea tarii(gen FBI , CIA), Fam.Nara - cabinete psihologice (vreo3 , parca), fam. lui Choji - un lant de restaurante , a lui Ino florarii si aranjamente pentru nunti , botezuri , etc.Cam astia sunt cei mai bogati , ceilalti au situatii financiare bune , dar nu atat de grozave ca noi (suntem bossi de bossi ).

-Sakura , mai bine o luati inainte voi doua.Eu si Naruto mai stam pe aici .Nu cred ca venim la prima ora si....

-Adica nu vrei sa dai ochii cu familia mea! Nu e nevoie sa te scuzi sau sa ocolesti subiectul ,Sasuke! Poti sa.mi spui în fata!

Am plecat rapid de acolo pentru ca aveam motivele mele.Sasuke era certat cu familia mea de mult timp si eu chiar nu aveam nicio vina.Urasc ca sunt pusa la mijloc si acum ma lasa balta.Ma rog , nu-l invinuiesc, probabil Madara l-a instruit bine si eu chiar nu as vrea sa pateasca ceva...

Am mers incet pe carare pana am ajuns in fata scolii.Hinata statea langa mine.Eram ca un fel de zombie pentru ca niciuna dintre noi nu mancase ieri deloc.Nici n-am avut cand! La restaurant ne-am certat , apoi am fost prea suparata ca sa mananc.Ma rog, toti se uitau la noi ca si cum am fi fost bolnave de o boala incurabila si apoi mamele noastre au venit alergand cu lacrimi in ochi si ne-au luat in brate ca si cum am fi fost soldati intorsi de la razboi. 

*aici ma sufoc* Da ...mama are o stransoare mortala.E ceva genetic , cred :))Tata mi-a pus mana pe cap si mi-a zambit.Sunt parinti grozavi in momentele grele.La fel s-a intamplat si la Hinata. Apoi părinții noștri au făcut schimb: familia mea s.a dus sa o sufoce pe Hina si familia ei m.a imbratisat calduros (ei nu aveau stransori mortale, tin sa mentionez). Oricum toata lumea se intreba unde am fost. Eu as fi putut sa mint ca fugisem pentru ca in ultimul timp m.am cam certat cu incapatanata de mama si tata ( nu gasesc un adj. potrivit), dar domnișoara Uzumaki ( asa ii zic pentru ca il adora pe Naruto) se intelegea chiar bine cu familia ei. Intr.un final a sosit intrebarea aia pe care nu indraznea nimeni s.o puna :" ce s.a intamplat? " .

Ar fi fost dragut sa ne dea si variante asa cum se intampla in show.urile televizate , dar ei asteptau un răspuns elaborat , propriu. Așteptau adevarul. Asteptau cu nerabdare. Asteptau sa afle ce Dumnezeu s.a intamplat si erau tare ingrijorati. Acest lucru se putea vedea clar , pentru ca ne asteptau cu doi polițiști si o ambulanță. Ne holbam la ei , si nu stiam ce sa le spunem. M.am uitat la Hinata si ea la mine. Era speriata si ,cum eu mereu ii iau apararea si o protejez , nu puteam sa o las sa fiarba. E foarte emotiva.

- Pai mama....Noi , adica eu... ( nu stiam daca sa o implic si pe ea in poveste).... chiar nu voiam.....

- Buna ziua, domnule si doamna Haruno, Hyuga! Sunt Uchiha Itachi si am venit sa vad fetele. Vreau, de asemenea , sa relev toate cele intamplate in zilele precedente si sa va solicit putina atentie.

Mereu vorbea asa? Adica cu atat de multe cuvinte. ..e...wow ...si a venit sa ne salveze!! Il iubesc pe fratele lui Sasuke! ! Dar ce o sa le spuna? :o

Cam atat. Nu vreau sa ma lungesc prea mult pentru ca mie nu.mi plac capitolele imense , de 4-5 pagini ( te plictisesc de.a binelea ) si nu prea mai am chef sa scriu in momentul asta , sa fiu sincera.

Am si o intrebare pentru voi , la care astept cat mai multe raspunsuri: Care  a fost naratorul vostru preferat? Va amintesc ca naratorii de pana acum au fost: Sasuke,  Sakura,  Naruto,  Itachi si eu ( nu cred ca am ratat pe nimeni).Idee e ca cel mai apreciat va povesti urmatorul capitol. Paa :* Astept raspunsuri :* :*

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now