Prietene

1.7K 119 47
                                    

Hey , hey, hey!  Azi avem povestitor nou , chestie care nu s-a mai intamplat de mult :)) Stiu ca am zis ca acest capitol va fi mai amizant , dar nu stiu de ce a devenit cam sentimental in unele parti...Oricum am reparat cu finalul si cateva discutii foarte savuroase.  Spor la citit :*

Naruto a plecat si dupa a venit iar. Nu stiu ce inseamna asta , dar imi placeee!! In fine , familiile noastre au discutat , s-au certat (nimic nou) si apoi s-au despărțit dramatic. Acum sunt la Sakura , in fata casei. Sa va explic cum s-a intamplat asta.

Tata a zis ca nu mai am voie sa stau cu blondul meu si desigur ca n-am acceptat. Sunt satula de toate regulile astea ! Sunt mai multe decat Hit-urile lui Bruno Mars (eu si Sakura il adoram)!! Deci , asadar si prin urmare , m-am hotarat sa fug la Naruto. Si asa am ajuns aici , la Sakura. Inca n-ati inteles , nu? Ok , atunci ascultați dialogul nostru si totul va iesi din ceata. Dar inainte sa intru in casa trebuie sa va explic peisajul de afara: E noapte , stele sclipitoare , luna mare , tot tacamul! In fata casei era Sasuke care dormea pe jos , in fata ușii. Vechea eu nu l-ar fi bagat in seama , s-ar fi speriat si ar fi fugit. Ce noroc ca am scapat se idioata aia!

-Ce cauti aici Sasuke? intreb eu ridicand capul.

-Fara motiv, raspunde el trezindu-se. Nu si-a ridicat capul , nici nu-l interesa , ca de obicei!

-Ai ajuns sa dormi ca un catel pe pres , in fata usii , continui eu mai indrazneata , privindu-l de sus.

-Nu exagera Hinata , spune el ridicandu-si capul. E un miracol ca ai rostit o propozitie fara sa te balbai asa ca nu incerca sa pari si curajoasa.Si ce e cu hainele astea? zice total dezgustat, ridicand o spranceana . Da , eram imbracata in pantaloni scurți , cu vedere la "pulpa" si un tricou cu burta goala. V-am zis ca incerc sa ma schimb! !!

-Arati groaznic ! Si nu mai face pe grozava , ca nu esti! Ce cauti aici ? Te-au gonit de-acasa pentru ca n-ai mancat friptura cu furculita si cutitul potrivit? I-as intelege pe ai tai... adică e o adevarata crima sa incurci tacamurile , mai ales pentru o domnisoara ca tine , spune el răutăcios , rânjind in batjocora.

-Termina! tip eu la el. Se uita insistent la bucatica de fund care iesea din pantaloni. Se uita la mine si eu incercam sa ma acopar rusinata cu mainile. Trageam de tricoul ala ridicol. Nu asta eram eu. Se tot holba. Credeam ca e un pervers josnic. M-am inselat dupa ce l-am auzit :

-Hinata , nu esti o prostituata! Pune asta pe tine , intra in casa si in niciun caz sa nu-i spui Sakureu ca sunt aici, spune el dandu-si jacheta jos si acoperindu-ma. L-am ascultat si am intrat in casa. Nu era nimeni , era liniște. Prima data se intra intr-un hol care se leaga de living . In stanga sunt 3 canapele si un televizor imens.Acolo ma jucam cu Sakura cand eram mici. In dreapta este mult mobilier unde rozalica isi tine pantofi si alte chestii pe care nu le are in dressing. Tot in dreapta se afla si o masa de 12 persoane.De ce asa mare?! Pentru ca Sakura mananca foarte rar cu parintii ei si cand o face invita prieteni , rude si alti oameni care ar veni in orice moment pentru gustari moca.Am urcat scarile.La etaj erau dormitoarele.M-am dus in camera ei. Era in pat , cu niste urme de lacrimi pe fata, uitandu-se la geam. M-am asezat in spatele ei incet , cred ca dormea pentru ca ii auzeam doar respiratia.

-Ce cauti aici , Hinata? se aude vocea ei care ma sperie. Pai serios acum!  Te astepti ca un mort sa vorbeasca? ! Nu! Eu de ce m-as astepta ca prietena mea adormita sa sparga linistea asta sepulcrala?!

-De unde stiai ca sunt eu ? spun eu total uimita.

-Doar tu si parintii mei aveți cheia de la usa. E trecut de 22 deci ai mei n-o sa vina pana dimineata. Singura varianta rămasă erai tu. Deci ce cauti aici?

- Imi faceam griji pentru tine,  mint eu. Am observat lacrimile , deci e clar ca a patit ceva. Minciuna mea ar fi fost credibila chiar si la politie , chiar si daca ma interoga FBI-ul (pentru ca am spus-o din inima) , dar Sakura e mult mai buna decat astia si si-a dat seama imediat .

Konoha high schoolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum