Luni 3

1.9K 132 27
                                    

Hey, hey , hey! salutul meu plin de viață si entuziasm e prezent permanent cu toate ca azi va povesti Sasuke.  Nu am nimic cu el , doar ca va trebui sa devin mai mofturoasa. Spor la citit :*

                     Chapter 15

Era frmos afara. Enervant,  nu? As fi preferat o furtuna cu fulgere care smulge copacii din radacini , dar in schimb pe cer ranjeste soarele. Imi vine sa.i sparg fata!! De ce sunt asa nervos? Pai ..de ce nu?! Am rămas cu Naruto care mi.a intrerupt sirul gandurilor:

-Of, dacă domnul Hyuga o sa ma gaseasca o sa ma rupa in bucati !!:( :o Adica ce fel de om ar accepta ca fata lui sa dispară o zi intreaga fara urma?!

Naruto e cam idiot si probabil nici nu știe de problemele care se afla intre clanul lui si al Hinatei. M.am gandit sa.i spun , dar nu aveam chef pentru ca soarele inca ma diapera!! Si totusi. ..sa o las pe Sakura singura...mai ales după ce ne.am certat. Stiu ca am fost un nesimtit foarte priceput și sunt mandru de mine , dar parca nu as vrea sa le explice ea parintilor ce s.a intamplat. Nu prea am încredere, e ceva normal pentru mine. Increderea e pentru fraierii care chiar cred in ea. Gen Naruto. Ca tot vorbeam de asta :

- Sigur Hinata nu va spune nimic de mine. E o fata tare drăguță :3 ( tipul asta e prea pisicos si nu pot sa cred ca am spus "pisicos").

Ok , nu pot sa mai stau pe aici o ora si nu imi place sa ii las pe altii sa.mi faca treaba deci hai la " vecina" (de cand nu i.am mai spus asa, devi  noatalgic).

-Ok , Naruto. Haide la fete. Trebuie sa vorbim cu tatii lor ....

- Adica cu parintii...Sasuke! Cumva visezi? Trebuie sa vorbim cu parintii ! Cu tatii vorbeai daca nu va mergea bine relatia :))) Ca tot vorbim de asta , in seara aia s.au auzit zgomote ciudate de la....

- Taci , idiotule ! ii raspund eu puțin nervos ( ma enervez greu). Haide sa mergem. ..

-Sasuke, dar stii ca familia ta si a Sakurei nu se inteleg prea bine , nu? ( aici ma enervez cam 33% pentru ca el e un idiot) si ii raspund :

-Da , Naruto. Haide, ca nu am chef de gandirea ta filosofica. As fi putut sa.i spun ca se afla in aceeași situatie dar nu i.am gasit rostul.

Am pornit catre liceu. Ne aflam foarte aproape cand il vad pe Itachi coborand din mașină si inaintand rapid catre parintii care le sufocau pe fete ( ori erau nervoși si voiau sa le omoare , ori se bucurau si asa se manifesta dragostea). Am incercat sa maresc ritmul pentru ca nu voiam sa.l las pe fratele meu , "mereu mai bun ca mine" , sa rezolve situatia. Am auzit un " sa va explic" si apoi l.am vazut pe tatal Sakurei spunandu.i sa taca(incepe sa.mi placa tipul). Era tare mirat ca a fost oprit din a.si tine discursul. De obicei toata atentia e pe el , ce pot sa zic? Ei bine, nu si de data asta , frate!!! Acum TOATĂ atentia e pe mi...

- Uite.l pe nesuferitul de Uzumaki , strigă un baiat cu un tatuaj ciudat pe frunte. Seamana cu Hinata , poate sunt rude sau ceva. Oricum il urasc din tot sufletul pentru ca acum toata lumea se holba la Naruto si eu eram la fel de ignorat.

Tatuatul cu par lung a aparut dintr.o data in fata noastra ( ce rapid e ) si era sa.i sparga lui Naruto fata. "Bine" ca a aparut eroul de Iachi si i.a prins mana chiar inainte sa.i atinga fata. Toti priveau uimiti.

-Pfoaaa!!! Dati.i un premiu! Aplauze, va rog! ! strig eu mai nervos ca niciodata. Ce cauti aici? Puteam sa rezolv si singur!

Si acum toata atentia era pe mine!! IN SFARSIT! !! Tatal Sakurei s.a apropiat de noi :

- Nu ma intereseaza ce probleme aveti , dar lasati.ne in pace. Daca aveti vreo legatura cu diaparitia fetelor va vom da in judecata! spune el neobisnuit de calm.

- Si luati.va mana de pe nepotul meu! striga tatal Hinatei.

Neji(mi.am adus aminte ca asa il cheama) isi trage mana . Naruto incepe sa se certe cu idiotii astia , toata lumea tipa.

- Da , oameni enervanti ce sunteti! Noi le.am rapit!! E vreo problema cu asta!? tip eu ca si cum as fi vreu traficant de carne vie , indeajuns de tare incat sa ma auda tot liceul. De fapt, abia acum observ ca toata lumea sta la geam si ne priveste. Pana ca si profesorii. In timp ce eu ma holbam la ei si invers , Naruto a primit un pumn. A inceput bataie. Cei doi barbati din clanul Hyuga se luptau cu blondul meu prieten. Itachi incerca sa.i desparta , dar eu i.am dat un pumn tatuatului ala si l.am aruncat la 2m departare ( sunt mișto,  ce mai?) . Atunci tatal Hinatei m.a privit cu ochii mari:

- Credeam ca sunteti altfel, Uchia! Si cand te gândești ce parinti buni aveati!

-Aveam! tip eu intorcand capul catre familia Sakurei.

Fata cu parul roz o tinea in brate pe cea cu parul mov si amandoua erau , la randul lor, tinute in brate de cele doua mame. Insa mama Sakurei nu putea sta degeaba, sa se uite si a venit la noi. M.a plesnit. Neji era pe jos , iar mama Hinatei statea langa el.Fetele au ramas singure si aveau ochii inundati.Mi s.a inrosit obrazul.Toata lumea tipa si Naruto inca se ferea de loviturile domnului Hyuga.De la geamuri se auzeau aclamatii " Hai Naruto" ; "Spargeti.i fata , domnule Hyhga!!" ;  "pune.l pe batran la respect, blondule!!" ; " Aratati.i cine.i șeful! !" . Ce BINE ma simteam. Si se pare ca asa era si mama Sakurei care mi.a mai dat o palma si urla diaperata la mine. Cand si.a dat seama ca nici n.o bag in seama si incercam sa ma feresc mi.a dat un pumn care m.a darmat. Sakura a cazut odata cu mine. Plangea si lovea cu pumnul in pamant.

- Da , noi le.am rapit! continuam eu sa spun, ridicandu.ma. Tatăl fetei care zacea la pamant in spatele meu ( adica Sakura) privea uimit.  Mama ei ma tot lovea . Îmi placea.Cu fiecare palma ma dadeam inca un pas in spate, mai aproape de ea. Unde mi.o fi fost capul?! S.o las singura,  sa minta. Ea nu minte niciodata. Dar odata ce am vazut.o la pamant mi s.a rupt inima aia mica. Mi.am dat seama ca o plac, cel putin mai mult decat pe ceilalti.

-A fost doar vina noastra! *pumn de la femeia nervoasa*Vina mea!!*pumn* Eu l.am convins pe Naruto. *pumn*Ele erau speriate si au ramas pentru ca nu aveau ce face*pumn* .

Sakura urla la mama ei. Ii curgeau rauri de lacrjmi pe fața alba. Mai aveam cam 2-3 m pana la ea.Nu mai puteam sa astept.

- Am rapit.o fiindca am calcat.o cu masina si nu voiam sa afle nimeni!  am tipat eu atat de tare incat sa ma auda toata lumea. Mama Sakurei m.a lovit destul de tare , zic eu , pentru ca am ajuns in spatele Sakurei. M.a aruncat vreo 4m.Copii s.au oprit din aclamat , oamenii din bătut si tatii din tipat.Sakura avea ochii mari si clatina capul. nu a fost vina lui , nu el , eu sunt de vina, repeta ea mecanic. M.am tarat pana la ea. Cred ca aratam groaznic , dar nu conta. Eram aproape. Am intins aratatorul ca sa.i ating una din lacrmimile alea pure, de inger. Eram asa aproape ca.i simteam caldura cum imi cuprinde degetul inghetat. Asa aproape ca parca am simtit umezeala, dar nu am facut.o. Mama ei nervoasa m.a luat de par si ma ridicat. Ma tinea suspendat in aer. Auzeam mii de voci  , si parca aveam capul sub apa. Sakura a tipat cat a putut de tare:

-Nuuuu!! Mama , te rog!! Nu!

Prea tarziu. M.a lovit fix in burta. Am scuipat sange si cateva picaturi au atins hainele Sakurei. Femeia era si mai diaperata acum. M.a trantit inapoi la pamant. Mi.a dat un picior. Doua. Trei. Nu se mai oprea. Durea, dar măcar ea era langa mine. M.a ridicat iar si m.a lovit iar. Intr.un final m.a aruncat cam 2m in aer si se pregatea sa.mi dea una cu piciorul. Eram aproape de picior, insa Itachi a luat.o un brate pa mama Sakurei si a strans.o bine , iar fata cu ochii rosii si chipul umed m.a prins in brate. Era calda.

Familiile au inceput iar sa se certe , dar pana la urma a venit Jiraya, nasul lui Naruto care se ocupa de afacerile familiei, cu directoarea scolii si primarul orasului, Tsunade. Femeia blonda a tipat mai tare decat daca ar fi avut megafon si a avut efect. Copii de la geamuri s.au dus la locurile lor, s.a facut linsiste , iar Sakura si.a ridicat capul si si.a sters lacrimile.

-La ore , copii, spune directoarea. Problemele voastre nu ne intereseaza! Puteti sa le rezolvati dupa scoala.Nu va e putin rusine?! Ati venit sa faceti spectacol!

Dupa ce toti ne.am plecat capul si i.am ascultat diacursul parintii au plecat si noi am intrat in liceu. Sa inceapa orele!!

Cam atat. Sunt putin nervoasa pentru ca am luat niște note....vai de mine.Next la 20☆ ( se vede ca am nervi).

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now